Anneler gününde kayınvalide

Bizim cadalozda eşime yüklendi aramız iyi değil kayınvalide ile beni kimi zaman boşatmaya kalktı kimi zaman dedikodumu yaptı yüzsüz bi kadın gurursuz biraz yüz bulsun hemen evime damlar vay anneler gününde aramamışım kısa kesecem eşime sana yazıklar olsun diye çıkışıyor eşiminde moralini bozdu ben hamileyim hayal bile kuramıyorum bu eninde sonunda beni boşatır
Benim annem de dün ilk kez siz bu kadın yüzünden boşanacaksınız dedi.

Eşimle halen küsüz. Ona göre durduk yere sorun çıkarıyormuşum. Ailemi iftara bile alamadım. Ben konuşmazsam böyle gidecek haftalarca, aylarca. Çok yoruldum. Kv de amacına ulaştı, eşim de telefonu yüzüne kapatmadı, iyi akşamlar demiş sonuçta diye onun gazına gelmiş yine. Hepsinden tiksindim resmen.

İnşallah öyle olacak Allahın izniyle. Ah arkadaşım, en büyük hatayı orada yaptım, babamın bütün yaptıklarını senelerdir anlatıyorum, onun yanında kendimi tutamayıp babama laf ettim defalarca, çok pişmanım çokk!!! Umarım bu aptallıklarımın geri dönüşü olur, küçük de değilim ki, nasıl bu kadar kendimi ele verdim bilmiyorum :KK43: her şeyim dedim sarıldım, her şeyimi anlattım hem de hepsine! Abla, anne bildim anlattım. Dilim kopsun, her defasında karşıma çıkıyor, en basit olayda bile babandan gördüm sesin çıkmıyor annem bu kadarını yapınca mı olay oluyor diyor eşim :KK43:
Ben şunu anladım ki eşin bile olsa ailendeki en özel sırları anneni babanı anlatmayacaksın. Gün geliyor ısıtıp önüne koyuyor ne yazık ki bunlar

X