Anneler gününde kayınvalide

Babamı sen öldürdün diye size mi diyor

Bence kv sorunlu degıl bunların hepsı sorunlu sevgılılık donemın kv annemden yüksek tutmam neden tutaym kı. Daha kv olcam bellı degıl nıye hedıye gondereym. Sız bence rollerı cok karıstırmıssınız esınızde oyle evcılık oynamıssınız bızde esımle 6 yılın sonunda evlendık ıkı yıllıkda evlıyız. Bekarken normal stantr arardım belkı ıkı ay uc ay medıne teyze derdım nıkah nısan oldu bı kac kere teyze kactı anne dedım sonra esım evlendık ıkı uc ay sonra anne dedı bısey demıyordu. Anneler gunude fıxdır hedıye alınmaz canım ısterse normal zaman alıyoruz zaten kv soyler ıstedıgınıbana bırakmaz.

Babamı sen öldürdün diye size mi diyor
Aynen, çok üzülmüş biz gitmediğimiz için kanser olan adam bu yüzden ölmüş. Babası da annemin üzerine yürümüştü yine de çok yaşlıydı kızamadım ona, baktım helali hoş olsun. Ama benim yüzümden ölmüş. Şimdi de iki lafından biri annem ölsün ya da ben öleyim kurtul.

Töbe estagfirullah
Eşim böyle bişey dese demeye cesaret etse hayırdır kanser bulasıcı bi hastalıkta ben mi babana gecirdim ayrıca göbek bagın mı var gitseydin kendin cok seviyoduysan madem der sustururum ne demek sen öldürdün burdan ben sinir oldum
Annesine kaza bela bişey olsa net sizden bilecek

Huzursuzluk yaratıcıları resmen. Benim kv de bana çok şey yaşattı. Neden aynı ortamda ondan bahsederken anne demiyormuşum da x anne diye önüne işim getiriyormuşum. Kendi kızı ve kendi de dahil olmaz üzere anne demiyorlar kv lerine. 10 kere siz de söylemiyorsunuz demek ki içten gelmeyince olmuyor dememe rağmen hala arada takılıyor anne de diye. Senin eşin de söylemiyormuş sen neden söyleyesin o da senin gönlünün yapsın o kadar kolaysa. Takma kafana eşinle mutlu olmaya bak. Kv leri ağızlarına bal döksek mutlu edemeyiz ben bunu anladım. Mesafeli ve yapmacık olacaksın ki işler yürüsün.

anne demeyle ağız pis olmaz el bile bir yabancıya hitap ederken anne ana diyebiliyor...seninki kocandan kaynaklı kocana nispet yapıyorsun...kaynanana gelince ayıp etmiş telefonu kapatmakla anne demesin diye kin duymasına gerek yok..benimde gelinim var bana anne diyor demese bile ben alınmam neticede ben doğurmadım bakmadım büyütmedim..kocanda sende kaynanada hatalısınız...4 harf için alınganlık yapılmaz

siz deyin
yanında anne diyorsanız anneler gününde de anne diyebilirsdiniz
teyze ayıp olmuş
he hiç söylemeseniz bana göre daha normal çünkü eşiniz sizinkilere demiyor

ayrıca gidip de evini yerleştirmeyin sakın
kendinize bayramda iş çıkarın evde kalın

Hayır hep der bize en çok onlar destek oldu diye, ama ben demediğim için onun da içinden gelmiyormuş.
Bu erkekler kadin dilinden hic bi sekilde anlamiyor. Belki demeye baslasa siz de diyeceksiniz. Hem size en cok onlar destek olduysa bu annenizi babanizi üzmüyor mu ?
Teyze demekle de iyi yapmissiniz bence çok da güzel olmuş hem insan yerine koymuyolar hem insan muamelesi bekliyorlar.
Öz kizi gibi davransin samimiyetini hissettirsin zaten kendiliginden anne dersiniz.

Tabi canım, annesine bir şey olsa ben yandım zaten. Eviöe çağırmıyorum haftasonlarında onda kalmıyorum, anne demiyorum. Gebertirler beni.

Aynen öyle başlarda zaten kötülüğünü görmediğim için anne diyordum, kendi soğuttu, hatta nefret ettirdi. Ya bir gerdek gecesi düşünün, otele kaynana bütün sülaleyi toplayıp yemek yemeye gelmiş. Gerdeğe gireceğim otele, o gün bugün vajinusmusum. Ben bunun neresine anne diyeyim! Bu sadece 1 örnek.
Dediğiniz gibi annemi de üzüyordur elbet ama benim için hiç önemli değil bana teyze demiş, anne dememiş, aman mutlu olun evladım diyor. Yanında sigarasını alkolünü içer ki annem namazlıdır, kendi annesinden sigara içtiğimizi nasıl saklıyoruz görsen, ödü patlıyor.

Eşim hiç görüşme diyor, ömür boyu görüşme diyor. Ama kendisi en ufak kavgada annemi çağırmıyorsun diye bağırıyor. Babasıyla sık görüşmedim diye ben öldürdüm oldu, Görüşsem bi türlü, görüşmesem ayrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oruç oruç beni ağlattı, hem de sebepsiz yere, yazıklar olsun. Eşim de öyle diyor .......anne de, ben öyle yapıyorum sen de öyle yap diyor. Ama anne lafı geçen hiç bir şeyi haketmiyor kadın!

Bayramda gitmemek benim ecelim olur. Eşim gelme ben seni zorla götüremem diyor ama kavgada zaten bayramda gelmedin demek için. Ablaları da iyice mahveder beni.

Teyze ne demek ya
En sinir olduğum şey
Ayrıca çok geç saate kalmışsınız
Kadın haklı
Her sene hediye alır yollarım demişsiniz daha bir senelik evlisiniz

Teyze diyeceğinize siz deyin

Anladım sen de benim gibi biraz inadan bindirmişsin haklı olarak. Benim de biraz daha üstüme gelirse teyze demeye başlıcam da huzursuzluk olmasın diye direniyorum. Sen yine de demeye çalış önüne işim getirerek. Eşin bu çabanı görsün eğer az vicdanı varsa seni desteklemeye başlar.

Oha diyorum.. Terbiyesiz kadin. Otele akraba toplayip gitmek ne demek ya resmen kapi bekciligi yapmis. Anneniz anneme cok benziyor yasadiginiz seylerden oturu esinizin tavrina cok takilmaz siz iyi olun yeter der. Ben sizi cok hakli buldum teyze demenizdeki psikolojiyi de anlayabiliyorum, bu kayinvalideye hak ettigi muameleden fazlasini vermeyin. Ne zaman bagrina basar kizim der o zaman anne dersiniz.

Ooooh beyefendi anne demek istemiyor sizin annenize ama sizden mi bekliyor. Ne güzel ya rahatlığa bak. Hele ki kızlarıma iş yaptırmadım sen yap diyen kadına asla anne demem. Bide asla yapmayın bayramda iş. Annem de bana iş yaptırmadı yapamam deyin. Bu ne arsızlık ya. Kimisi gelinine bayram temizliğini yıkar, kimisi bayramda gelsin köle diye düşünür .kimisi bahar temizliğini bekler. Sanki biz ağaç kovuğundan çıktık

Ne demek kızlarıma iş yaptirmam ben senin hizmetcin miyim be kadin. Geçen kaynanam ev temizlenecek dedi bende valla bende bayrama doğru yapcam yavaş yavaş. Oruçluyken zor oluyo dedim geçtim. Bana hiçbir zaman vermediği değeri diğer gelinlerine veren insanı yuceltemem kim olursa olsun. Kocana gelince herşey karşılıklı sen benim aileme değer ver bende seninkine de geç. Bu kocalar kendini ne saniyo be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…