- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Babamı sen öldürdün diye size mi diyor4 yıl çıktık 1 yıldır evliyiz. Ben iki anneye de eşit davrandım, ona da hediye aldım ama arama zahmetini gösterip teşekkür bile etmedi. Benim annem bize kıyamadı yine dünkü hesabı zorla o ödedi. İki anne asla kıyaslanamaz. Kendi oğlu bile böyle söylüyor. Ama annem napayım atsan atılmaz diyor. Sonra birden değişiyor(annesi doldurunca) babamı sen öldürdün diyor, annem ölsün kurtul diyor. Kadın benim huzursuzluğumla besleniyor. Keşke böyleleri yerine hakedenler anne olsa
Aynen, çok üzülmüş biz gitmediğimiz için kanser olan adam bu yüzden ölmüş. Babası da annemin üzerine yürümüştü yine de çok yaşlıydı kızamadım ona, baktım helali hoş olsun. Ama benim yüzümden ölmüş. Şimdi de iki lafından biri annem ölsün ya da ben öleyim kurtul.Babamı sen öldürdün diye size mi diyor
Töbe estagfirullahAynen, çok üzülmüş biz gitmediğimiz için kanser olan adam bu yüzden ölmüş. Babası da annemin üzerine yürümüştü yine de çok yaşlıydı kızamadım ona, baktım helali hoş olsun. Ama benim yüzümden ölmüş. Şimdi de iki lafından biri annem ölsün ya da ben öleyim kurtul.
Ya ne bileyim teyze cok fena bence,hanim cok daha iyi kulaga. X anne diyemiyorsaniz x hanim okeyTeyzeye bunu yapan hanıma dövdürmeye çalışır beni kesin :)))
anne demeyle ağız pis olmaz el bile bir yabancıya hitap ederken anne ana diyebiliyor...seninki kocandan kaynaklı kocana nispet yapıyorsun...kaynanana gelince ayıp etmiş telefonu kapatmakla anne demesin diye kin duymasına gerek yok..benimde gelinim var bana anne diyor demese bile ben alınmam neticede ben doğurmadım bakmadım büyütmedim..kocanda sende kaynanada hatalısınız...4 harf için alınganlık yapılmazDün eşim ve ben annemi yemeğe çıkarttık anneler günü için. Eşimin annesi başka şehirde. İftardan önce aradık, önce o konuştu sonra ben, ben ....... teyze anneler günün kutlu olsun dedim. Nasılsın dedim, iyi akşamlar dedi suratıma kapattı. Eşime arattım tekrar, teyze dediğin için sinirlenmiş dedi. Şimdi:
1) Eşim de anneme ve babama asla anne bana demez, içimden gelmiyor diyor.
2)Sözümde, nişanımda, düğünümde eşimle bizi boşanma noktası getiren bir kadın. Eşim her zaman haklısın der bana, ama ben yine de görüşürüm.
3) Her anneler gününde hediye gönderirdim, 1 kere bile teşekkür etmek için aramadı, bu sene yollamadım.
4)Ben yanyanayken hep anne derim eşim hayatta anneme demez, oruç ağız teyze çıktı ağzımdan ki 1 yıllık evliyim daha alışamadım, zaten içim anne demeyi de asla almıyor!
5) kandilde anne diye aradım, bayramda taşınacam sen gelince evi yerleştir, ben kızlarıma hiç iş yaptırmadım sen yaparsın diyen kadın. Kızları benden büyük, ben gece gündüz çalışıyorum, bayramda evini taşıyacakmışım.Anne diyince de böyle oldu.
Eşim de teyze deme hiç bişey deme benim gibi yap diyor ama kadın telefonda bile 1 saat konuşuyor ben nasıl hitap etmeden durayım? Dün annem de ağladı bizim tartışmamıza, anneler gününde yapılacak şey mi kendi egosu için. Zaten eşimle tek kavgamız görümce ve kaynana yüzünden oluyor. Değdi mi mübarek günde? Artık anne diyeceğim varsa da demem, eşim de ölsün de kurtul diyor daha çok sinirleniyorum. Eşimin beni anlaması için ne yapabilirim? Gerçekten bu kadının evladının huzurundan çok kendi egosunu düşünmesi beni delirtiyor!
Bu erkekler kadin dilinden hic bi sekilde anlamiyor. Belki demeye baslasa siz de diyeceksiniz. Hem size en cok onlar destek olduysa bu annenizi babanizi üzmüyor mu ?Hayır hep der bize en çok onlar destek oldu diye, ama ben demediğim için onun da içinden gelmiyormuş.
Tabi canım, annesine bir şey olsa ben yandım zaten. Eviöe çağırmıyorum haftasonlarında onda kalmıyorum, anne demiyorum. Gebertirler beni.Töbe estagfirullah
Eşim böyle bişey dese demeye cesaret etse hayırdır kanser bulasıcı bi hastalıkta ben mi babana gecirdim ayrıca göbek bagın mı var gitseydin kendin cok seviyoduysan madem der sustururum ne demek sen öldürdün burdan ben sinir oldum
Annesine kaza bela bişey olsa net sizden bilecek
Aynen öyle başlarda zaten kötülüğünü görmediğim için anne diyordum, kendi soğuttu, hatta nefret ettirdi. Ya bir gerdek gecesi düşünün, otele kaynana bütün sülaleyi toplayıp yemek yemeye gelmiş. Gerdeğe gireceğim otele, o gün bugün vajinusmusum. Ben bunun neresine anne diyeyim! Bu sadece 1 örnek.Bu erkekler kadin dilinden hic bi sekilde anlamiyor. Belki demeye baslasa siz de diyeceksiniz. Hem size en cok onlar destek olduysa bu annenizi babanizi üzmüyor mu ?
Teyze demekle de iyi yapmissiniz bence çok da güzel olmuş hem insan yerine koymuyolar hem insan muamelesi bekliyorlar.
Öz kizi gibi davransin samimiyetini hissettirsin zaten kendiliginden anne dersiniz.
Eşim hiç görüşme diyor, ömür boyu görüşme diyor. Ama kendisi en ufak kavgada annemi çağırmıyorsun diye bağırıyor. Babasıyla sık görüşmedim diye ben öldürdüm oldu, Görüşsem bi türlü, görüşmesem ayrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oruç oruç beni ağlattı, hem de sebepsiz yere, yazıklar olsun. Eşim de öyle diyor .......anne de, ben öyle yapıyorum sen de öyle yap diyor. Ama anne lafı geçen hiç bir şeyi haketmiyor kadın!Huzursuzluk yaratıcıları resmen. Benim kv de bana çok şey yaşattı. Neden aynı ortamda ondan bahsederken anne demiyormuşum da x anne diye önüne işim getiriyormuşum. Kendi kızı ve kendi de dahil olmaz üzere anne demiyorlar kv lerine. 10 kere siz de söylemiyorsunuz demek ki içten gelmeyince olmuyor dememe rağmen hala arada takılıyor anne de diye. Senin eşin de söylemiyormuş sen neden söyleyesin o da senin gönlünün yapsın o kadar kolaysa. Takma kafana eşinle mutlu olmaya bak. Kv leri ağızlarına bal döksek mutlu edemeyiz ben bunu anladım. Mesafeli ve yapmacık olacaksın ki işler yürüsün.
Bayramda gitmemek benim ecelim olur. Eşim gelme ben seni zorla götüremem diyor ama kavgada zaten bayramda gelmedin demek için. Ablaları da iyice mahveder beni.siz deyin
yanında anne diyorsanız anneler gününde de anne diyebilirsdiniz
teyze ayıp olmuş
he hiç söylemeseniz bana göre daha normal çünkü eşiniz sizinkilere demiyor
ayrıca gidip de evini yerleştirmeyin sakın
kendinize bayramda iş çıkarın evde kalın
Teyze ne demek yaDün eşim ve ben annemi yemeğe çıkarttık anneler günü için. Eşimin annesi başka şehirde. İftardan önce aradık, önce o konuştu sonra ben, ben ....... teyze anneler günün kutlu olsun dedim. Nasılsın dedim, iyi akşamlar dedi suratıma kapattı. Eşime arattım tekrar, teyze dediğin için sinirlenmiş dedi. Şimdi:
2)Sözümde, nişanımda, düğünümde eşimle bizi boşanma noktası getiren bir kadın. Eşim her zaman haklısın der bana, ama ben yine de görüşürüm.
3) Her anneler gününde hediye gönderirdim, 1 kere bile teşekkür etmek için aramadı, bu sene yollamadım.
4)Ben yanyanayken hep anne derim eşim hayatta anneme demez, oruç ağız teyze çıktı ağzımdan ki 1 yıllık evliyim daha alışamadım, zaten içim anne demeyi de asla almıyor!
5) kandilde anne diye aradım, bayramda taşınacam sen gelince evi yerleştir, ben kızlarıma hiç iş yaptırmadım sen yaparsın diyen kadın. Kızları benden büyük, ben gece gündüz çalışıyorum, bayramda evini taşıyacakmışım.Anne diyince de böyle oldu.
Eşim de teyze deme hiç bişey deme benim gibi yap diyor ama kadın telefonda bile 1 saat konuşuyor ben nasıl hitap etmeden durayım? Dün annem de ağladı bizim tartışmamıza, anneler gününde yapılacak şey mi kendi egosu için. Zaten eşimle tek kavgamız görümce ve kaynana yüzünden oluyor. Değdi mi mübarek günde? Artık anne diyeceğim varsa da demem, eşim de ölsün de kurtul diyor daha çok sinirleniyorum. Eşimin beni anlaması için ne yapabilirim? Gerçekten bu kadının evladının huzurundan çok kendi egosunu düşünmesi beni delirtiyor!
Anladım sen de benim gibi biraz inadan bindirmişsin haklı olarak. Benim de biraz daha üstüme gelirse teyze demeye başlıcam da huzursuzluk olmasın diye direniyorum. Sen yine de demeye çalış önüne işim getirerek. Eşin bu çabanı görsün eğer az vicdanı varsa seni desteklemeye başlar.Eşim hiç görüşme diyor, ömür boyu görüşme diyor. Ama kendisi en ufak kavgada annemi çağırmıyorsun diye bağırıyor. Babasıyla sık görüşmedim diye ben öldürdüm oldu, Görüşsem bi türlü, görüşmesem ayrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oruç oruç beni ağlattı, hem de sebepsiz yere, yazıklar olsun. Eşim de öyle diyor .......anne de, ben öyle yapıyorum sen de öyle yap diyor. Ama anne lafı geçen hiç bir şeyi haketmiyor kadın!
Oha diyorum.. Terbiyesiz kadin. Otele akraba toplayip gitmek ne demek ya resmen kapi bekciligi yapmis. Anneniz anneme cok benziyor yasadiginiz seylerden oturu esinizin tavrina cok takilmaz siz iyi olun yeter der. Ben sizi cok hakli buldum teyze demenizdeki psikolojiyi de anlayabiliyorum, bu kayinvalideye hak ettigi muameleden fazlasini vermeyin. Ne zaman bagrina basar kizim der o zaman anne dersiniz.Aynen öyle başlarda zaten kötülüğünü görmediğim için anne diyordum, kendi soğuttu, hatta nefret ettirdi. Ya bir gerdek gecesi düşünün, otele kaynana bütün sülaleyi toplayıp yemek yemeye gelmiş. Gerdeğe gireceğim otele, o gün bugün vajinusmusum. Ben bunun neresine anne diyeyim! Bu sadece 1 örnek.
Dediğiniz gibi annemi de üzüyordur elbet ama benim için hiç önemli değil bana teyze demiş, anne dememiş, aman mutlu olun evladım diyor. Yanında sigarasını alkolünü içer ki annem namazlıdır, kendi annesinden sigara içtiğimizi nasıl saklıyoruz görsen, ödü patlıyor.
Ooooh beyefendi anne demek istemiyor sizin annenize ama sizden mi bekliyor. Ne güzel ya rahatlığa bak. Hele ki kızlarıma iş yaptırmadım sen yap diyen kadına asla anne demem. Bide asla yapmayın bayramda iş. Annem de bana iş yaptırmadı yapamam deyin. Bu ne arsızlık ya. Kimisi gelinine bayram temizliğini yıkar, kimisi bayramda gelsin köle diye düşünür .kimisi bahar temizliğini bekler. Sanki biz ağaç kovuğundan çıktıkDün eşim ve ben annemi yemeğe çıkarttık anneler günü için. Eşimin annesi başka şehirde. İftardan önce aradık, önce o konuştu sonra ben, ben ....... teyze anneler günün kutlu olsun dedim. Nasılsın dedim, iyi akşamlar dedi suratıma kapattı. Eşime arattım tekrar, teyze dediğin için sinirlenmiş dedi. Şimdi: