El opmekle agız kırlenmez derler. Yanı esın demese bıle sen kendın ıcın anne de ne olmus evlılık en buyuk hata bence eslerın bırbırlerını kıyaslaması. Ya ben kv haftada ıkı uc konusurum esım ıse ıste onemlı gunlerde ayda yılda bır ben ona sen benım annemle konusmuyorsun bende senın annenle gorusmuycem mı dıyeyım. Benım esım her konustugunda saygıyı eksık etmıyorsa varsın ıkı ayda bır konussun. Benım anneme ılk baslarda dıyemedı esım saygı duydum bende zorlandım kı onceden ben tanıyordum esımın aılesını. Teyze deyınce hemen anneye cevırseydınız kendınızle celısmıssınız. Sız okyanusunu gecıp yemege cıkarıyorsunuz
ama daha once anne demıssınız sımdı teyze demıssınız hemen toparlayıp anne ya da hıc bırsey demeden konusaydnz. Analar gününe yakısmamıs
yemegın onemı kalmamıs. Bız uzagız ıkı tarafada ben esımın telefonundan kv aradm anneler gununu kutladm cook dua ettı mutlu oldu. Sonra annemı aradık esım kutladı o da esıme cook dua etmıs. Hedıye etsek bu kdar sevınmezlerdı ıcten dua etmezlerdı.