Canım allah sana sabır versin,
umarım evlatlarınla tüm anneler günün güzel geçsin.hoşçakal
Hayat zor arkadaşım tüm acılar sevinçler bizim için.
Yarın benim içinde zor birgün
bende anne olamayan kadınlardan biriyim
hayatta en güzel şeylerden birini yaşayamayacağım.
Bunu sana söylüyorumki biraz acın hafiflesin
annenizi görebilme şansınız olmuş benim hiç öle bi şansım olmadı.ne görebildim ne sesini duyabildim .onsuz yaşamak beni hep olgun yaptı yaşıma göre yaşayamadım.ben 1 yaşındayken annem hayatını kaybetti çok acı bi durum daha fazla bişey yazamıyorum bu konuyu görünce bende paylaşmak istedim. tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Ben 12 yaşımdan beri nefret ederim anneler gününden o kadar zoruma gidiyorki herkes annesi ile beraberken benim sadece eskileri ve anneciğimi hayal ederek ve keşkelerle dolu bir günü yaşamaya çalışmak bir hafta önceden hüznüm başlıyor genelde mağazalara gitmiyor hatta mümkünse tvde anne ile ilgili olan reklamlarda kanal değiştiriyorum.
Sadece alışveriş manyaklığı nedeni ile insanları nasıl yaraladıklarının farkına varmadan rant uğruna insanları üzüyorlar oysa annesi olana hergün anneler için bir gün yetermi ki...
En azından çocukların var anne sevgisi bir tek anne olunca paylaşılan bir sevgiymiş ben yapayanlızım çok acı çok sevgiler canım.
ben her anneler gününde çok üzgün oluyorum. çünkü ben annemi 21 yaşındaydım,yeni evliydim ve 7 aylık hamileyken, aniden kaybettim. çok büyük bir boşluk ve 13 sene geçti bu boşluk daha da büyüdü. benim de 2 kızım var. onlar yarın benim anneler günümü kutlayacaklar ama yine de benim acım dinmiyor. benim gibi annesini kaybetmiş arkadaşlarla duygularımı paylaşmak istedim.
beni yalnızlığına bir arkadaş olarak kabul edersen çok sevinirim. bu kelime bazıları için gerçekten çok şey ifade ediyor.yapayalnız değilsin .ve çok çok haklısın tüketim toplumunda bunlar yaşanan olası şeyler arkasında neler var .Ben 12 yaşımdan beri nefret ederim anneler gününden o kadar zoruma gidiyorki herkes annesi ile beraberken benim sadece eskileri ve anneciğimi hayal ederek ve keşkelerle dolu bir günü yaşamaya çalışmak bir hafta önceden hüznüm başlıyor genelde mağazalara gitmiyor hatta mümkünse tvde anne ile ilgili olan reklamlarda kanal değiştiriyorum.
Sadece alışveriş manyaklığı nedeni ile insanları nasıl yaraladıklarının farkına varmadan rant uğruna insanları üzüyorlar oysa annesi olana hergün anneler için bir gün yetermi ki...
En azından çocukların var anne sevgisi bir tek anne olunca paylaşılan bir sevgiymiş ben yapayanlızım çok acı çok sevgiler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?