Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

kizlar muskatlari dün rendeyle ezdim,karanfilleride rondodan gecirdim zeytin yaginda bekletiyom simdik yarin sürücem.fakat kavanozda karanfil ve hindistancevizi cökmüs dibe üste cikan yagimi sürücem yoksa karistirip karanfil ve hindisatan cevizinin tortularinadami sürücem anlamdim yaridm edin siz nasil sürdünüz???

Merhabalar
Öncelikle Eserekli memnun kalmana sevindim benim saçlarımda acayip uzadı, bende ilk zamanlar haftada bir yapıyordum sonraları mesafeyi uzattım, 2 haftada bir 3 haftada bir ve ayda bir şuan yapıyorum...

Derindeniz sen yağını sür tortulatına gerek yok, yağ azaldıkça üstüne ekle içindekilerin etkisi kaybolmaz..

ınşallah hepiniz istediğiniz güzellikte saçlara kavuşursunuz..

ne zor işmiş muskat bulmak yarebbim. dün akşam kaç aktara sordum bir tanesi ne dediğimi bile anlamadı zaten. kaydirigubbakcemile3 diğerleri de olmadığını söyledi. nerden bulucam ben bu muskatları yahu? :çok üzgünüm:
m.köy tarafında bildiğiniz bir aktar felan var mıdır arkadaşlar. mirmirmirmir

bi de küçük hindistan cevizi diye sorun,öyle biliniyo genelde...

Bende budapeste katılıyorum küçük hindistan cevizi diye de sorabilirsiniz aktarlara. Yani dış görünümü öyle..

slm paylaşımın için tşkler. ben saç hastasıyım saçlarım çok uzun çabukta uzuyo ama cansızlaştı sanırım bu karışım canlanmasınada faydalı olur umarım.a.s.

bu arada arkadaşlar muskat diyerek mısır çarşısından alabilirsiniz. ben ordan aldım taneyle satılıyor.tanesi 50 kuruş...

canm nerelere sordun ?? ben sormıım oralara :)))

ben Sakarya'da sormuştum canım, oradaki aktarlarda bulamadım. bugüne kadar da m.köyde bakma imkanım olmadıydı hani bu taraftan alan varsa söyler belki diye söyledim. Ben de bugün buldum ama sonunda. :lepi:

Osmanbey metro çıkışının hemen dibinde nişantaşı'na girişte Zencefil diye bir aktar var oradan aldım. Arkadaşların da dediği gibi tane 50 kuruştu ne olur ne olmaz diye 12 tane aldım. :roflol: bugün de hazırlayacağım karışımı bakalım umarım benim kıvırcıklar artık uzama eğilimi göstermeye başlarlar bu uygulamadan itibaren. CADIARZU

slm catgril24 bisey sorcam karanfilleri rondodan gecirdim ya ilk basladigimda hala rondomdaki karanfilin biraktigi leke cikmiyor karanfilin yagimi acaba yapisti kaldi ne önerirsin arkadasimbenneyaptımki

Aslında başıma böyle birşey gelmedi başkasının bir tavsiyesi olabilir ama bunun haricinde sirkede beklet derim..

Ben önce havanda ezdim sonra rondoya attım.. Valla senin rondo için çok üzüldüm demekki bayağı iyi bi karanfil yağı çıkmış..
Prensesstyle; Has zeytinyağı fazla işlem görmemiş olanı oluyor. Ağır bir kokusu ve çok koyu da rengi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…