ben hala 2 günde bir yağlanma olayını çözemedim, o yüzden tekrardan denemeye korkuyorum biraz çünkü benimki çabuk yağlanma hissinden çok hakikaten çabuk yağlanıyor:)
kızlar karışımı hazırladım bekliyorum bakalım. yalnız bu muskatı ilk defa gördüm. sizinkilerin iç kısmı nasıldı beyaz mıydı? benim aldığım muskatlar saanki biraz rutubet kapmış gibiydi iç kısmı ve rengi de beyaz değildi dışıyla aynı renkti. sizin muskatlar nasıldı? içimden bi ses muskatlarımın iyi olmadığını söledi bi de size soriim dedim gamyoncuiremsu
catgirl bu aşırı yağlanma olayı bende de olmuştu demiştin, 2. kez yaptığında bu ortadan kalktı mı? karışım hazır 2.kez yapmak da istiyorum ama daha fazla yağlanmasından korkuyorum. benim saçım normalde yağlı tip bir saç değildir, ama bu karışımdan sonra 2 günde bir idare edilemeyecek kadar yağlanıyor
catgirl'cüm.benim saçlarım yağlı.öyle zor da uzamıyo aslında ama daha çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorum.Bu karışımın tam olarak tarifini bana söyleyebilirmisin.neler almam gerek nasıl hazırlamalıyım ve nasıl uygulamalıyım.çünkü yorumları okudum da herkez kafasından bişeyler demiş çok karıştı.inşallah etkisini görürüm şmididen teşekkür ediyorum ( :
Cnm saçların çok güzel görünüyor..Hem uzunmuş da..a.s.İşte bu sihirli karışımı uyguladıktan sonra saçımbakalım uzamaya etkisi görcekmiyim.gerçekten saçları yağlandırıo ben 3 kere yıkadım arıtmak için ama inşallah etkisini görürüm