Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Arkadaşlar sakın aklınızda soru işareti kalmasın.. Bu zeytinyağlı formül gerçekten süper sadece 3 haftada bir yada ayda bir uygulayacağınız bu formül ilk hafta yaratacağı çabuk yağlanır hissi daha sonraki haftalarda tekrar etmiyor.. Sürekli belirttiğim gibi saçınızı çabuk uzatmanın dışında gayet ışıltılı, parlak ve yumuşacık yapıyor.. Diğer topiğimde vermiş olduğum tarifleride her yıkamada uygulayabilirsiniz böylece saç uzamasını daha da hızlandırmış olursunuz...
Aslında bir düşüncem var diğer topikte vermiş olduğum yağ karışımını bu tarife dahil edebiliriz... Kuru otla durulamayıda her yıkamada yapabiliriz... Dilerim sizlerde benim gibi saçınızı çarçabuk uzatıp isteğinize ulaşırsınız.

Son düzenleme:
ben hala 2 günde bir yağlanma olayını çözemedim, o yüzden tekrardan denemeye korkuyorum biraz çünkü benimki çabuk yağlanma hissinden çok hakikaten çabuk yağlanıyor:)

ben hala 2 günde bir yağlanma olayını çözemedim, o yüzden tekrardan denemeye korkuyorum biraz çünkü benimki çabuk yağlanma hissinden çok hakikaten çabuk yağlanıyor:)

Muhakkak herkesin yapısı farklıdır ama benimde saçlarım çok yağlıdır normalde ama bende böyle bir şikayet olmadı...

kızlar karışımı hazırladım bekliyorum bakalım. yalnız bu muskatı ilk defa gördüm. sizinkilerin iç kısmı nasıldı beyaz mıydı? benim aldığım muskatlar saanki biraz rutubet kapmış gibiydi iç kısmı ve rengi de beyaz değildi dışıyla aynı renkti. sizin muskatlar nasıldı? içimden bi ses muskatlarımın iyi olmadığını söledi bi de size soriim dedim gamyoncuiremsu

kızlar karışımı hazırladım bekliyorum bakalım. yalnız bu muskatı ilk defa gördüm. sizinkilerin iç kısmı nasıldı beyaz mıydı? benim aldığım muskatlar saanki biraz rutubet kapmış gibiydi iç kısmı ve rengi de beyaz değildi dışıyla aynı renkti. sizin muskatlar nasıldı? içimden bi ses muskatlarımın iyi olmadığını söledi bi de size soriim dedim gamyoncuiremsu

Bunlar taze olmadığı için içleri beyaz olmaz zaten.. Benimkide öyleydi.. Yani kuruydu dışıyla aynıydı bu yüzden tedirgin olma canım

ayyy saoalsın kedikızım valla şişeyi çalkalayıp duruyorum aklıma geldikçe yağı çıksın die bi an önce olsa da yapsamm cokacimcoook yapınca sonuçları haber edicemm

kızlar sonuçları haber edicem demiştim... ve burdayım ya çok güzeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllll.. saçım hiç bu kadar yumuşak olmamıştı gerçekten. dün pazardı yaptım 7 8 saat beklettim ve yıkadım çok şahane bişey. bence asıl numara saf zeytinyağı olmasında. marketlerden alınan zeytinyağlarına güvenmiyorum zaten. daha önce hiç böle olmamıştı. öle bi yumuşadı kolay tarandı ki saçlarım anlatamam. yaptıktan sonra defne garlı şampuanla yıkadım 2 kere sonra saç bakım maskesini uyguladım. yağı arınmadı sandım ama kuruyunca bi problem yaşamadım yağlı hissi geçti yumuşaklık hissi geldiiiiiiiiii saaaaaaaaaaaolllllll catgirl24 delikafadulden :nazar:

Oww bu formül bu kadar etkilimiii?Yaşasın bende yapcam çok meraklandm yaaadelikafadulden Umarım bu muskat denen şeyi bulabilirm..:jeyyar:

Bu arada bu formül yorumlara bakılırsa ilk uygulamadan itibaren etkisini gösteriyor..Peki saç uzamasında ne kadar sürede etki gördünüz??fisfisfis

Arkadaşlar memnun kalmanız inanın beni çok mutlu ediyor.. Çünkü bayanlar için saç en önem verdiğimiz şeylerden biri.. Bu saç bakımı saç derisi için çok önemli yani sağlık veriyor. Bu yüzden saç uzaması bi kenara saç için aranan bütün isteklere cevap veren bir karışım.. Ama arkadaşında dediği gibi saf zeytinyağı gerçekten kat kat daha etkili.. Ben saf zeytinyağı kullanıyorum..

Merve sağlıklı saç çok çabuk uzar benimkiler çok uzadı daha 4-5 ay önce öyle üzgündümki.. Hep arkadan sütyen çizgisinden ölçüm yapıyodum şimdi saçım sağlıklı olma adına bütün nitelikleri taşıyor vede hızla uzamaya devam ediyor.. ınşallah sende memnun olursun...

catgirl bu aşırı yağlanma olayı bende de olmuştu demiştin, 2. kez yaptığında bu ortadan kalktı mı? karışım hazır 2.kez yapmak da istiyorum ama daha fazla yağlanmasından korkuyorum. benim saçım normalde yağlı tip bir saç değildir, ama bu karışımdan sonra 2 günde bir idare edilemeyecek kadar yağlanıyor

catgirl bu aşırı yağlanma olayı bende de olmuştu demiştin, 2. kez yaptığında bu ortadan kalktı mı? karışım hazır 2.kez yapmak da istiyorum ama daha fazla yağlanmasından korkuyorum. benim saçım normalde yağlı tip bir saç değildir, ama bu karışımdan sonra 2 günde bir idare edilemeyecek kadar yağlanıyor

Evet ilk başlarda bende de olmuştu ama ben biraz abartmıştım. 4 günde bir falan yapar olmuştum.. Bu şekilde sık kullanım tavsiye etmem.. Herkesin hormonları, ter bezinin çalışma şekli farklı.. Eğer sende böyle bir durum oluştuysa saçını iyi ovalayarak 2 kez yıkamanı tavsiye ederim.. Zeytinyağından zarar gelmez asla aksine faydası çoktur..
Bak eserekli arkadaşımızda tavsiyede bulunmuş.. Böyle dene bakalım ne olacak yazarsın..

catgirl'cüm.benim saçlarım yağlı.öyle zor da uzamıyo aslında ama daha çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorum.Bu karışımın tam olarak tarifini bana söyleyebilirmisin.neler almam gerek nasıl hazırlamalıyım ve nasıl uygulamalıyım.çünkü yorumları okudum da herkez kafasından bişeyler demiş çok karıştı.inşallah etkisini görürüm şmididen teşekkür ediyorum ( :

catgirl'cüm.benim saçlarım yağlı.öyle zor da uzamıyo aslında ama daha çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorum.Bu karışımın tam olarak tarifini bana söyleyebilirmisin.neler almam gerek nasıl hazırlamalıyım ve nasıl uygulamalıyım.çünkü yorumları okudum da herkez kafasından bişeyler demiş çok karıştı.inşallah etkisini görürüm şmididen teşekkür ediyorum ( :

Bir tutam karanfil, 2 adet muskatı aslında zeytinyağlanmış topraktan yapılmış çömleye sürte sürte sürte eritmen lazım. Ama ben yapamadım bu yüzden önce havanda ufaladım sonrada robottan geçirdim. Bolca doğal zeytinyağında 3 gün beklettim. Sonra saç uçlarına kadar uygula...

gerçekten saçları yağlandırıo ben 3 kere yıkadım arıtmak için ama inşallah etkisini görürüm :-)

Son düzenleme:
İşte bu sihirli karışımı uyguladıktan sonra saçım:KK70:bakalım uzamaya etkisi görcekmiyim.gerçekten saçları yağlandırıo ben 3 kere yıkadım arıtmak için ama inşallah etkisini görürüm :-)
Cnm saçların çok güzel görünüyor..Hem uzunmuş da..a.s.
Catgirl cnm bu karışımı kaç günde bir uyguluyorsun peki?Yağlandırıyo fln yazıyor da..fisfisfis
Yapıcam ben bunu ya kafaya koydum..:lepi:

ya canım yağlı gibi hissedebilirsin ama zeytinyağı var sonçta en etkisi o bence saçı çok besliyo.iyice yıkarsan arındırıyosun bişeycikler kalmıyo.tavsiye ederim :-) ayrıca teşekkürlr mervecim

Bişi deil cnm..:1hug:Evet zeytinyağı çok faydalı da saf olması gerekiyo ve çok pahalııı:jeyyar: Ben onu saçıma sürsem annem ne der acabaa?kaydirigubbakcemile2

kızlar ben bu karışımı iki kere uyguladım haftada iki kere birinde sabahtan akşama kadar beklettim birinde gece yatmaya yakın sürdüm sabaha kadar beklettim bi kere saçı çok yumuşak yapıyo o hisse bayıldım ikincisi ise yıpranmış olan saçlarım parlamaya canlanmaya başladı ayrıca arkadaşlarım saçın uzamış senin dediler ben de farkediyorum bu kdar kısa zamanda uzatması şahane 15 gün sonra yapcam bir dahaki sefer.. saol catgirll..... kaydirigubbakcemile3

X