Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriAnneannemin Sa uzatma forml...
saol catgril üzülme arkadasim cikar zamanla herhalde yikadikca,karanfili burdaki türk bakkalindan almistim aktardan degil bilmiyorum onunda etkisi oldumu ama sanmiyorum kuru karanfil heryerde aynidir degilmi
slm..nekadar uzadı saçlarınız? fotoğraf koysanz belki eski saçlara bakarak değerlendirebilirz.birde ısırgan otlu şampuan duymuştum sizce bir faydası olurmu? :çok üzgünüm:
herkese mrb ben aranıza yeni katıldım a.s. bu karışımı dün yaptım kavanozda bekliyo 2 gün sonra sürücem de ben muskat bulamadım tozu satılıyodu aldım ve o şekilde yaptım etkili olur mu? toz kullanan varsa memnun mu? tşklerr:dance:
bi sorum daha var,nekadar zeytnyağı kullanmam gerekio :uhm: birde bu muskatlar çok sert kabuklu gbi dışıyla beraber mi rendelicez:uhm: e bi bilen cewap werirse çok sevinirim ama:1rolleyes:
Arkadaşlar yağın miktarı çok önemli değil istediğiniz miktarlarda olabilir sonuçta bu karışımı bir sefer için hazırlamıyosunuz zeytinyağı azaldıkça eklersiniz içindeki malzeme hep aynı kalır..
Toz muskat kullansanızda faketmez aynı işlevi görür..
İlk resim kasım ayında çekilmiştim piknikte hava hala sıcaktı hatırlıyosanız o zaman geç soğudu zaten... İkinciyide nisanın ilk haftası çekildim.. Yani arada 5 ay kadar zaman var.. Yani hiç bilinçli çekilmediğim için anca bunları buldum yerimseniben
hmmm 2.fotoda sac rengın cook yakısmıss :)) uzama konusu sacları normal uzayan bırı ısen bu uzama bıraz normal gıbı geldı bana :) ama tabı normal hızı nasıl bılemem
catgirl saçların çok güzel görünüyo ben şimdiye kadar(çocukluk fotoğraflarım hariç) hiçbir zaman fotolarda saçımın bu kadar parlak ve sağlıklı çıktığını hatırlamıyorum
Saçlarım normal uzar ama size sırf saç için arka profilden foto çekilip koyucam öncedende dediğim gibi duruş açısının önemi çok ben size çok sağlıklı fotolar koyamadım.. Ama koyucam.. 5 ayda 13-15 cm az değil.. Yani normal saç ayda 1 cm uzar. Benim normal uzama olsaydı 5 cm olurdu. Üstteki fotoda öndeki katlar çenemde, alttaki fotoda nerede olduğunu bakın.
Ben başka fotoğraf koyayım o zaman daha iyi anlaşılır umarım ben diğer forumlarda biri alltan diğeri üstten çekilmiş çok hileli fotolar gördüm ama malesef çoğunuz inanmak istediğiniz için inandı fakat biri uzaktan diğeri çok yakından çekilse bile arada çok fark oluyor. Arkadaşlar burada cm ler söz konusu yani bırrakında bunuda ben bileyim kaç cm uzadığını. Bakım yaptıktan 1 ay sonra birden uzamada artış oldu. Ben size faydam olsun diye çabalıyorum saçımı size göstersem ne olur göstermesem ne olur. Amaç sadece yardımdır.. Maşallah saçlarım hem çok uzadı hemde çok toparlandı çok değişti. Ben turpta denemiştim bir ara ama günlerce çocuğumun ve kocamın yanında iğrenç kokular saçtım. Uzama olmadı bol bol saçlarımda dökülme oldu. Başkaları benim tarifimden memnun kalarak burada kaç tane konu açtılar. Çok teşekkür aldım.
normal bi saç 5 ayda 5 cm uzar, 10 cm bile 2ye katlanması demek.ayrıca saçlar beslenmiş güzelleşmiş diorsunuz beslenen saç daha hızlı uzar zaten..sağlığıyla doğru orantılıdır..denemekte fayda var.teşekkür ederm bilgiler için catgirlyerimseniben