ben de bugün aldım, muskatları kabuklarıyla mı rondoya atıyoruz?
Canım öncelikle şunu söyliyim asla saçı söndürmüyor çok hoş pırıl pırıl bir görüntü veriyor, canlandırıyor..
Muskatları önce biraz havanda dövüp sonra rondoya atıyorum sonra rondon bozulmasında... kaydirigubbakcemile3
Bende bu tarifi yaptım ama yağlı bakım yapmaktan korktuğum için bi türlü süremedim daha..saçı yağlandırıp, hacmini söndürürmü acabaa? ben aşırı yumuşak ve sönük saçtan hoşlanmıyorum o yüzden yağlı bakımlar pek ilgimi çekmiyo..sadece şampuanıma çam terebentin kullanıyorum o da yağ gibi değil zaten..ama yinede bu tarifi hazırladım..
sier kesinlikle sana katılıyorum.aynı sorun bendede var ve karışımım bekliyor ben pazar deneyeceğim.ama senin gibi sönük durmasından ve dahada yağlanmasından dolayı endişeliyim.ama genede deneyeceğim.ayrıca ben bugün maya maskesi yaptım.yaş myayı az suyla muhallebi kıvamına getirip az zeytinyağı koyup saçımda 1 saat beklettim.hacimli şu anda saçım.şiddetle tavsiye ederim...
Forumda daha önceki sayfalarda başka bir arkadaşada belirtmiştim.. İlk karışımı yapacağınız gün saçınızdaki yağı şampuanla fazla atmamaya çalışın bir çok uzman da bunu böyle söylüyor.. Ama daha sonraki gün saçınızı tekrar yıkayabilirsiniz.. Saç sönük değil canlı ve güzel oluyor eğer kabarma varsa yatıştırıyor.. Zaten bu karışımı her zaman yapmıyorsunuz haftalık yada aylık bakım olarak kullanın yanlız çok fazla maske karıştırmayın yoksa saçınızda her türlü şey olur.. Kepek, kaşıntı, dökülme ben kendimden biliyorum.. Sadece bir maskede istikrarlı olun.. Eğer size uymadığını düşünürsenizde 2 hafta sonra başka karışıma geçin..