5 Ayda okdar uzama normal diyen arkadaşlar varmı yani bana katılan ??? (resimlerden bahsediyorum )
Çenesindeki kesimden ölçebilirsiniz ayrıca kür kötü demiyorum ben sadece bu uzama bana normal geldi diyorum
catgirl ben de bu formülü deneyip memnun kalanlardanım kesinlikle yağınız saf zeytinyağı olduktan sonra işe yarar bi formül. saçı sağlıklı uzatıyor. senin saçının uzunluğuna gelince bence gayet iyi bir uzama. bahsettiğimiz ürün zeytinyağı arkadaşlar. muskatla da karışınca etkisi artıyor demek. bu formülü sık uyguladığım zaman saçım birden uzamıştı. arkadaşlarım hep sölemişti senin saçın uzamış die.
saf zeytinyağı olmayınca işe yaramıyomu yani:çok üzgünüm:
Bugün anneme bu siteden bahsediyordum saç hakkında bilgi alıyorum derken bana anneannemin uyguladığı formülden bahsetti... Küçüklükten beri anneannem annemin saçlarını ayda bir kere bu formülden uygulamış ve annemin saçı öyle sağlıklı ve gürmüşki hızlı hızlıda uzarmış..
Formül şu:küçük top top hindiztan cevizlerini (kahverengi) toprak tasın içinde zeytinyağı ile iyice sürte sürte eritirmiş üstünede karanfil dövüp eklermiş bende şimdi yarın bu hindistan cevizlerinden aktarlardan bulmaya çalışcam...
Annemin saçları o kadar güzelki ipek gibiler ışıl ışıl dümdüz ve akıcı iyiki bu konuyu açmışım anneme... :dance:
muskatimi aldim,eger rondo veya havaniniz filan yoksa toz olanlarindan almaya calisin.cunku ezmek mumkun degil ancak betonda tasla vurarak belki ezebilirsiniz ya da benim yaptigim gibi bicakla kaziyarak ufak parcalara ayirirsiniz..karanfilimi de ezemedim zaten.icine attim.artik ne kadar ise yararsa..teknik imkansizliklarimdan oturu 3 gun beklemeye karar verdim :) yoksa hic biseye yaramayacak ve ugrastigimla kalicam diye dusunuyorum..muskatin tanesini 1 liradan aldim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?