aaa karanfili unutmuşum
akşam hazırladım beklemedeyim şimdilik
bugün karanfil alıp atıyım içine
masaj yaparak mı sürüyorduk bunu?
ayy cok sasırdım yaa bnde kuaför kurbanıyımm uclarından dedi bi karış aldıışimdi uzatmaya calısıyorum we hic saglıklı değill.. bunu deniyicemmm umarım işe yarar..cnm cok cok tskler... böle biseye ihtiyacım wardı.. yalnız bu muskat ı aktarda bulabilirim degil mi? yani sorun cıkmasında.. tozu da olabiliyormus sanırımm..hangisi daha işe yarar? tozunu alsam daha kolay olmzmı ? çok soru sordum kusura bakma canm ama ben bu işe baş koydum sayende dewam edicem..bi de resmini merakla bekliyorum..haadi kalın sağlıcakla.. senağlama
arkadaslar benim baharat dolabinda vardi muskat tozu okuyunca dikkatimi cekti. yemeklerde kullanmak icin ama öylesine duruyordu. yurt disinda yasiyorum ben, arastirdim nette muskatin yagi bile satiliyor burada hatta bir sitede sac diplerine masaj yapin isirganotu suyuna yagini damlatip diyor. Cünki kandolasimini artiriyor sac diplerimizin canlanmasi hareketlenmesi demek sac köklerimizin daha iyi beslenmesi demek. Mutlaka denemeliyim. Tozu güclü olmaz bence toz halinde uzun zaman bekledigi icin etkisi azalir. Ya direkt alip rendelerim yada yagini alirim.
Paylasimin icin cok tesekkürler
kafama bir tek zeytinyağı takılıyo yaa.çünkü ben saçlarıma yağlı bakım yapınca saçlarımın hacmi sönüyo.çok fazla yumuşak oluyo.bende öyle kedi tüyü gibi aşırı yumuşaklıktan hoşlanmıyorum.muskat ve karanfil süper de zeytinyağına pek sıcak bakamıyorum.ben saçlarımın parlak,hacimli ve çabuk uzamasını istiyorum.zeytinyağına alternatif bişey olabilirmi acaba arkadaşlar yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum..acilll...a.s.
zeytinyagi yerine su ile yapsan mesela benim okudugum yerde muskatyagini isirganli suya damatip saciniza masaj yapin diyordu ...
yalnız bugün fark ettim bende kepek yaptı hemde konak şeklinde sanırım bana pek yardımcı olamıcak
Hatta turplu suyami katsam muskati diyorum ama cok olur belki birarada.
Canim buzdolabinda bekletme istersen sogukta malzemeler özünü birakmayabilir, güneste bekletin diyorlar hatta.
Zencefil nasil hazirlaniyor ve kullaniliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?