Yorumlardan heveslenerek gittim aldım Kabuklu garip bişeydi Hepsini rendeledim havanda dövdüm sonra bi kısmını Sonra karanfillerle beraber rondoya attım atmaz olaydım hiç parçalanmadı nerdeyse çıkarttım tekrar dövdüm Bana kalan bulaşık oldumirmirmirmir Neyse efendim güzelce hazırladım yağıyla beraber kavanozda 3 gün beklettim Bugün uyguladım sürerken bi hapşurma bi öksürme mahvetti beni Zaten aldığımda neferet etmiştim kokusundan Hindistan cevizi gibi dediniz alakası yok resmen yenibahar gibi kokuyo:1no2: Beklerken kafam kaşındı ara ara Dayanamadım 1 sa erken yıkadım:umursamaz: Hava zaten sıcak Yıkarken ne mi oldu arınmadı saçım resmen ve küvet maskenin kalıntılarıyla doldu Hadi bakalım bi de onu temizlelmaz: Saçım yumuşak falan olmadı aksine tararken elimde kaldılar hep o kalıntılar yüzünden Sanki biri saçıma kumsaldan kum atmış gibi yıka yıka çıkmadı:a015: Güç bela çıktım banyodan Hiç öle ev mis gibi kokmadı O kadar gün beklediğime yanıyorum Tekrar yıkıcam saçımı Maskeleri severim uğraşmayı da ama bu maske beni canımdan bezdirdi Sonuç alabilene ne mutlu ama bana yaramadı malesef Hepinize sağlıklı saçlar kızlar :