Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

kızlar bende salı günü gittim bütün malzemeleri aldım zaten evde zeytinyağı vardı.3 tane muskatı biraz karanfille rondodan geçirdim.
denildiği gibi üstünü geçicek kadar zeytinyağı ekledim bakalım küçük bi kavanoza koydum mutfağın bi köşesinde duruyo.
yarn akşam tam dolucak zamanı ve sürücem yatana kadar bekleticem.
umarm bende olumlu sonuç alrım :KK43:
saçlarımı uzatmak istiyorum ama zaten hem sarımsaklı şampuanı hemde sinameki uyguluyorum yumuşasınlar daha çok istiyorum çok yıprandı ve şekil almıyo elektrikleniyo umarım bunlara iyi gelir yarn uyguladıktan sonra sonuçları burada paylaşıcam ama bu ay kimse uğramamış galba buraya pek sakin :bbo:

bende muskatları rendeeledim karanfilleri dövdüm bi kavanoza yarısına kadar zeytin yağı koydum karıştırdım birazda jojoba yağı ve tatlı badem yağı vardı onlarıda karıştırdım inş. işe yarar zaten kobra yılan yağı şampuanıda kkullanıyorum mezuniyete kadar saçlarım çok çok uzun olsun istiyorum

ya arkadaşlar ben gecen gün aldım malzemeleri yaptım şimdi bekletiyorum yarın akşam sürmem lazım,ama sizin anlattıgınız gibi öle keskin bir hindistan cevizi kokusu yok ki,hatta hindistan cevizi gibi bile kokmuyor:KK43:((( yanlıs mı aldım acaba aktara muskat istiyroum dedim bunları verdi,küçük ceviz gibi zor rendeleniyor,içi de dısı da aynı renk.walla anlayamadım,lütfen biri yardım eder mi:KK43:(((cmtesi sözlüm gelecek yarın ona göre yapayım bu maskeyi,yanlıs bişiler yaptıysak saçsız karsılamayalım adamı:KK43:(((((

Doğru almışsın canım hindistan cevizi gibi kokmuyor öyle koksa tiksinirdim ben saçsızda kalmazsın korkma :)

Yorumlardan heveslenerek gittim aldım Kabuklu garip bişeydi Hepsini rendeledim havanda dövdüm sonra bi kısmını Sonra karanfillerle beraber rondoya attım atmaz olaydım hiç parçalanmadı nerdeyse çıkarttım tekrar dövdüm Bana kalan bulaşık oldumirmirmirmir Neyse efendim güzelce hazırladım yağıyla beraber kavanozda 3 gün beklettim Bugün uyguladım sürerken bi hapşurma bi öksürme mahvetti beni Zaten aldığımda neferet etmiştim kokusundan Hindistan cevizi gibi dediniz alakası yok resmen yenibahar gibi kokuyo:1no2: Beklerken kafam kaşındı ara ara Dayanamadım 1 sa erken yıkadım:umursamaz: Hava zaten sıcak Yıkarken ne mi oldu arınmadı saçım resmen ve küvet maskenin kalıntılarıyla doldu Hadi bakalım bi de onu temizle :eek:lmaz: Saçım yumuşak falan olmadı aksine tararken elimde kaldılar hep o kalıntılar yüzünden Sanki biri saçıma kumsaldan kum atmış gibi yıka yıka çıkmadı:a015: Güç bela çıktım banyodan Hiç öle ev mis gibi kokmadı O kadar gün beklediğime yanıyorum Tekrar yıkıcam saçımı Maskeleri severim uğraşmayı da ama bu maske beni canımdan bezdirdi Sonuç alabilene ne mutlu ama bana yaramadı malesef Hepinize sağlıklı saçlar kızlar:KK3::

Olmaz canım çünkü yaptığın karışım 1 kereden fazla kullanabileceğin kadar çıkıyor zaten benimki 2-3 haftadır duruyor haftada 1 kere yapıyorum gayette memnunum saçımdan arınmama gibi birşey asla olmadı kokusuda çok çok güzel ben çok memnun kaldım

ben bu karışımı dün hazırladım
5 tane muskat, 20-25 tane kadar karanfili güzelce unufak ettim fakat zeytinyağımınızın bittiğini öğrenince çılgına döndüm gidip yeni almak istemedim saç için aldığım soya yağım vardı kalmıştı öylece bekliyordu çok denedim soya yağını sadece tek olarak kullanarak çok iyi sonuç verdi bende hem uzamada hemde ışıl ışıl parlatmada... zeytin yağı yerine soya yağının döktüm umarım sonucu farklılaştırmaz ama iyi düşünmek istiyorum ben.. :-) inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz çok teşekkürler bu formül çok umut verdi bana...

Yorumlardan heveslenerek gittim aldım Kabuklu garip bişeydi Hepsini rendeledim havanda dövdüm sonra bi kısmını Sonra karanfillerle beraber rondoya attım atmaz olaydım hiç parçalanmadı nerdeyse çıkarttım tekrar dövdüm Bana kalan bulaşık oldumirmirmirmir Neyse efendim güzelce hazırladım yağıyla beraber kavanozda 3 gün beklettim Bugün uyguladım sürerken bi hapşurma bi öksürme mahvetti beni Zaten aldığımda neferet etmiştim kokusundan Hindistan cevizi gibi dediniz alakası yok resmen yenibahar gibi kokuyo:1no2: Beklerken kafam kaşındı ara ara Dayanamadım 1 sa erken yıkadım:umursamaz: Hava zaten sıcak Yıkarken ne mi oldu arınmadı saçım resmen ve küvet maskenin kalıntılarıyla doldu Hadi bakalım bi de onu temizle :eek:lmaz: Saçım yumuşak falan olmadı aksine tararken elimde kaldılar hep o kalıntılar yüzünden Sanki biri saçıma kumsaldan kum atmış gibi yıka yıka çıkmadı:a015: Güç bela çıktım banyodan Hiç öle ev mis gibi kokmadı O kadar gün beklediğime yanıyorum Tekrar yıkıcam saçımı Maskeleri severim uğraşmayı da ama bu maske beni canımdan bezdirdi Sonuç alabilene ne mutlu ama bana yaramadı malesef Hepinize sağlıklı saçlar kızlar:KK3::

Canım şaşırdım aslında, ilk defa böyle bir şikayetle karşılaştım. Bence senin o baharatlardan birine alerjin varmış, dokunmuş sana. Birde baştan seni çok uğraştırmış, stres olmuşsun, aslında o kadar zahmetli bir meske değildir.. Kullanan herkez mutlaka beğenir.
Neyse herkeze mükemmel saçlar dilerim. a.s.

2.gün uygulayan oldu mu kızlar işe yarar mı şimdi sürüp sabah kadar bekleteyim istiyorum hazır haftasonuyken diğer türlü yarın gece sürsem pazartesi sabahı iş başı yapamam öyle pek öf kafam çok karıştı..

bugün aldım muskatı ve karışımı yaptım. 3 gün sonra ben de deneyeceğim. Merak ediyorum nasıl olacak acaba :)
bir de saça uyguladıktan sonra ideal olan süre nedir? ne kadar beklemeli bu karışım saçta?

60 sayfa oku oku canım çıktı :KK70:
ama çoğu kişi memnun kalmış gibi görünüyor =))
bende bugün aldım hazırladım ve çok heyecanlıyım umarım bende de işe yarar
ve birşey sormak istiyorum benim aldığım muskatlar ceviz büyüklüğünde değildi daha küçük küçüktü umarım yanlış birşey almamışımdır :)

Benim aldıklarım ilk resimdeki gibi
doğru galiba =))

ama emin olamıyorum ve sorularıma da cevap veren yok ???

Son düzenleme:
ben ilk defa deniyorum. biraz önce uyguladım saçlarıma. sabah yıkayacağım. sabırsızlıkla bekliyorum sonucu

X