Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B vitaminin hapını kullanıyorum ben Bemiks.. O da B vitamini türevlerini içeriyor saça da oldukça faydalı.. Arı sütünü de bal ile kullanıyorum ama onun daha çok kemiklere faydası olduğunu biliyorum..
Bu arada dün muskat-zeytinyağı karşımımı hazırladım.
Cuma akşamı sürüp yatacağım, sabaha kadar bekleteceğim..
Muskatın saç rengini değiştiren oldu mu kızlar? Saçım platin sarısı ve daha önce sinameki kullanmıştım turuncu yapmıştı rengini değiştirmişti..
Muskatta olmuyor değil mi?
Cnm muskat degistirmez, sinemaki ile kiyaslayamazsin ben korkmadan dene derim..
Bemiks dedigin nedir cnm ? Bütün B-bitaminlerini iceren vitamin hapleri degilmi saclara özel.. ?? Benim bildigim kadariyla bu B-vitamini haplari sac dökülmesini önlüyor ama uzatmakta yada sac cikarmada bir etkisi yok.. kendim denedim ne uzatti ne de yeni sac cikardi biraz dökülme azalmisti o kadar.. :bbo:
canım normal hap, ağız yoluyla alınıyor evet vitamin hapı a.s
B vitamini saç derisine faydalı olduğunu ve dökülmeyi önlediğini biliyorum..Bir süre saçıma sürüyordum Bemiks'in ampullerinden.Ama biraz ağır kokusu vardı saçımda kalıyordu..Ben de vitaminini kullanıyorum şimdi. Henüz uzatmasında bi etki görmedim ama Saç derisine faydalı olduğunu biliyorum
Hmm anladim canim..
Peki ne kadar oldu bu B-vitaminlerini kullanmaya baslayali.. ??
Uzatmada etkisini görürsen bizlerlede paylas olur mu opuyorumnanaktan