Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

ben bemixler biterbitmez baslicam acayip faydali bence ben mayali sütte iciyorum ama daha 10 gün oldu bir aya kadar bekliycem anca etki eder

selam arkadaşlar..konunun tamamını okumadım,belki daha önce yazan olmuştur ama bir önerim olacak sizlere..yağlı maskeleri arındırmanın en kolay yolu;saça su değirmeden önce sürmektir şampuanı..şampuanı önce avuçlarınıza yayıp saçınıza krem sürer gibi sürüyorsunuz..sonra avucunuazla saçınıza biraz su dökün ve köpürtmeye çalışın..sonra da bolca durulayın..önce sabunlu su gibi,köpüksüz bir su göreceksiniz..sonra hafifçe ikinci kez şampuanlamanız yeterli olacaktır..
dediğim gibi belki yazılmıştır ama ben rastlamadım..bu kolay yolu paylaşmak istedim sizlerle..hepimize sağlıklı ve hızlı uzayan saçlar diliyorum :)

saol canim paylastigin icinkaydirigubbakcemile5

bugün ben de aktara gittim malzemeleri almak için
ama yanlışlıkla karanfil yerine zencefil almışım:)

yarın karanfil alıp ben de hazırlıycam karışımımı=)
umarım faydası olur

chatgirl nerelerdesin canim görüünmüyon hic

chatgirl nerelerdesin canim görüünmüyon hic

Giremedim bir türlü arkadaşlar.. Hemen soruna yanıt vereyim sorun olmaz karışım bozulmaz. Benim 3 ay bile durduğu oluyor bittikçe üzerine yağ ekliyorum.. Ama her iklimin hava şartları bir değil. Ama yine de1-2 aydan hiç bir şey olmaz canım..

cok saol canim cevapladigin icin kaydirigubbakcemile5

valla bu formülü bi kerevdenedim acayip iyi geldi bana saci suda bile kuru cansiz olanlara tavsiye ederim

arkadaslar bende 2 ay denedim bu förmülü her hafta yaptım ve 6 saat beklettim temizlemesi zor oloyor ama öle saclarım uzadı diyemem gözle fark edilcek kadar fakat acayip besledi saclarımı dolgun ve parlak oldu bu bile bana yetti diyebilirim belki bir kac ay daha düzenli uygulasaydım artık uzatmaya gececekti cünki güzel bakım yaptı saclarıma herkeze tavisye ederim

selam millet ben tortan yaptim ama zeytin yagi azmis evde esim is cikisi alip gelcek artikyaptim 12-13 tane muskat ve 1 posetde karanfili anlatildigi sekilde hazirladim bemixlerim artti onlarida sampuanima katcam yada badem yagiyla maske olarak deniycem bu maske mükemmel bisey haftaya baslarim artik

chatgirlcigim ben genis cam bi kavanoza kaydum artikaylarca yeter zaten temmuzdan sonra yokum izindeyim soruum su seninki gibi yapsam yani asilasam olur dimi bi poset karanfil ve 12 muskat 3 ay yetermi asilasam az degil dimi muskat ve karanfil

dün gitttim aldim zeytin yagimi az gelmisti üzerine doldurdum bekliyorum bu karisim bana baya yeter bbitince üzerine zeytin yagi yapmaktan baska carem yok cünkü burda bulamam malzemeleri (muskat) ben isirganlarimiz ciksin onada basliycam ikisini yaparim artik izine kadar

chatgirlcigim ben genis cam bi kavanoza kaydum artikaylarca yeter zaten temmuzdan sonra yokum izindeyim soruum su seninki gibi yapsam yani asilasam olur dimi bi poset karanfil ve 12 muskat 3 ay yetermi asilasam az degil dimi muskat ve karanfil

Canım bana muskatların miktarı biraz fazla geldi bence 6 tane koysan bile olur kalan muskatları kaldır buzdolabına... Karanfilde avuç içi kadar koy, yağı bol olsun.. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…