Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim paylastigin icinkaydirigubbakcemile5selam arkadaşlar..konunun tamamını okumadım,belki daha önce yazan olmuştur ama bir önerim olacak sizlere..yağlı maskeleri arındırmanın en kolay yolu;saça su değirmeden önce sürmektir şampuanı..şampuanı önce avuçlarınıza yayıp saçınıza krem sürer gibi sürüyorsunuz..sonra avucunuazla saçınıza biraz su dökün ve köpürtmeye çalışın..sonra da bolca durulayın..önce sabunlu su gibi,köpüksüz bir su göreceksiniz..sonra hafifçe ikinci kez şampuanlamanız yeterli olacaktır..
dediğim gibi belki yazılmıştır ama ben rastlamadım..bu kolay yolu paylaşmak istedim sizlerle..hepimize sağlıklı ve hızlı uzayan saçlar diliyorum :)
slm kizlar chatgirl canim sana bi sorum olcak benim bendeki bemixler bitince ben bunu yapcam sacima cok iyi geldi simdi kuru kirik bi sacim var ama uzuyo ben simdiden yapsam birbucuk ay sonra baslicam bi arkadas ne kadar cpk beklerse o kadar iyi karisim olur demisti sence bozulurmu yapsam
saol canim paylastigin icinkaydirigubbakcemile5
chatgirl nerelerdesin canim görüünmüyon hic
Giremedim bir türlü arkadaşlar.. Hemen soruna yanıt vereyim sorun olmaz karışım bozulmaz. Benim 3 ay bile durduğu oluyor bittikçe üzerine yağ ekliyorum.. Ama her iklimin hava şartları bir değil. Ama yine de1-2 aydan hiç bir şey olmaz canım..
chatgirlcigim ben genis cam bi kavanoza kaydum artikaylarca yeter zaten temmuzdan sonra yokum izindeyim soruum su seninki gibi yapsam yani asilasam olur dimi bi poset karanfil ve 12 muskat 3 ay yetermi asilasam az degil dimi muskat ve karanfil