Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

catgirl24 uzun zamandır yapıyosun sen bunu son halini resimlermisin rica etsemm ???

Daha önce koyduğun 2 resmı ve suankı halinii sabırsızlıkla beklıyorum !!!

Kızlar ben tanesini 50 kuruştan alıyorum her seferinde 20 tane alıyorum alırken gözümün önünde çektiriyorum sonrada hakiki zeytinyağına yatırıyorum.Şu an bütün kış yetecek kadar bakım yağını hazırladım...Ben ciddi manada memnun kaldım...

canım sen nerden aldın ???

kızlar bişi sorcam. ben bu karışımı uyguluyodum ama saçlarımı kızıla boyattım bikaç gün önce. sorum şu ki; karışımı uygulamam boyanın akmasına falan neden olur mu? ona göre devam edicem.

catgirl24 uzun zamandır yapıyosun sen bunu son halini resimlermisin rica etsemm ???

Daha önce koyduğun 2 resmı ve suankı halinii sabırsızlıkla beklıyorum !!!

Canım aslında sürekli yazıyorum benim saçım epey uzadı şu an uzunluğundan hiç şikayetim yok. Saçım röfleli eski resimdeki saçtan sonra saçımı 2 kez kestirdim. Bu ay kısmet olursa yine kestiricem..

Merak eden olursa özelden facebook ismimi veririrm girer bakar olurmu... Sonra çıkmak koşuluyla tabii lülülülülülü

Ha bu arada saçlarım belime kadar değil olmasını da istemem, çocuklu bir kadınım anlarsınız halimden. Saçlarım benim için en ideal boydalar. Eğer düzenli kestirmemiş olsaydım saçlarım belimdeydi..
Sizler eğer uçlarda kırıklarınız yada yanıklarınız yoksa kestirmeyin ve uzatın..

Ben dün denedim. İlk denememdi. Fakat kokusu en güzel olanı da buydu.. Şimdilik bekleme aşamasındayım. Saçlarımda turplu suyun da katkısıyla bir yumuşaklık oluştu. Bakalım uzayacak mı :) İnş. Entele otunda yaşadığım hayal kırıklığını yaşamam iyi akşmlar

kızlar ben bu karışımıkulanıyorum yaklaşık 2 ay oldu uzama pek yok ama saçı onarmada çok etkili saçlarım yanmışmı röflren ve çok kuruydu şimdi çok güzel oldu röflemi yaptıralı 2 buçuk ay oldu yanıklarım gitti hiç kestirmedim ipek gibi oldu saçlarım

İyi de muskat karışımı da çok yumuşatıyor saçı. Evet turpta yumuşatıyor ama kokusu beni ve esimi öldürdü...

catgirl arkadaşım dün gece okudum yazını çok beğendim evde muskat varmış karanfille ezdim yalnız 3 gün bekleteceğimi sonra yapıcam ben içine ısıtılmış zeytinyağı koyucam 1 saat bekletip sürücem çok heveslendim çünkü diğerini bekleticem dediğin gibi inşallah güzel olur benim kendi saçım ama çok dökülüyor anlatamam bunu lavanta suyuna başladım uçları sert bu resimdeki saç değil profil sayfamdakinden biraz daha uzun bukleli kıvırcık kahverengi yani parlaklık belli olur maskelerden şu turp suyunuda deniyim oda var evde bakalım ne olucak teşekkür ederim şimdi yapıcam muskatı canım sonucu yazıcam yine

İyide canım sen şimdi bu kadar uygulamayı bir arada yaparsan bırak saç dökülmesini kel kalırsın.. Saçın bir yapısı ve dengesi var. Bu kadar çok maskesi saçı çok yorar daha da mahvetme saçlarını, biliyoum sabırsızlanıyorsun hepsini de yapmak istiyorsun ama en azından 1 er ay aralıklarla sırasıyla dene hepsini.. opuyorumnanaktan

CAT GIRL CNM ÖNCELIKLE TESEKKURLER ben yaklasık 3 haftadır turp suynu yapıyorumm saclarım kıvrcıktı duzlestı barız yatıstılar parladıda amaa okokusu benı ölduruyo annem yakınsa evden kovacak oderece oldu:sinifsinif: bayramda yaklasıyo farkındayım tırpanı yıcem yarın muskatı arıycam umarım bulurum yanlız butun sayfaları okumaya calıstım bazı sorularım var cevaplarsan sevıırımCADIARZU

-sen anladıgım kadarıyla bu maskeye basladıgın andan ıtıbaren sampuanına bıseyl kattın kafamçokkarıştıyanı bıtkısel benm saclar boya rofle derken epeyce yıprandı ben camlı yada ısırganlı bısey kullandım ve kazık gıbı oldu adeta süpürgeye dönduler hıçbırzaman yumusak ve guzel kokan sacalarım olmadısenağlama yanı bu benım saclarımada ıı gelırse benden ne dılersen yanı o moddayım:lepi:
-sampuan karısımında bısey koymadanda olur dersen dıger sorum sanırım karısım artarsa dıger seansta kullanabılıyoruz-:1shok:
-son olarak sen tek bunumu yaptn yanı turplu suyu bırakmalımıyım:1rolleyes: bunlara yanıt verırsn çok sevınırım cnm öpüldün
:1hug:
ben tam omzumdan asagı ındı derken ucları ıncelıyo ve doğal olarak dıp kalın uc nce ve saglıksız olunca kuaföre gıttıgımde krıklarını alıyolar hoppp basa dönuyoruz ınsallah bu sefer uzar
herkes cok memnun ınsallah bendede ıse yarar Allah hepımızın gönlune göre versın canlarım saglıklı ve uzun saclar insallah

Canım şimdilik buna başla ve devam et umarım diğer sayfadaki yorumları ve değerlendirmeleri görmüşsündür. Saçın sertse aman sakın şampuanına bir şey koyma hele röflen varsahiç koyma.
Ama sadece düz boyan varsa, şampuanına çok az çam terebenti koyabilirsin.. Benim önceden röflem yoktu, bu yüzden sampuanıma eklemiştim çam terebentini.. Ama şu an koymuyorum.. 2 hafta dene bu karışımı yani muskatlı karışımı, saçlarındaki onarılmayı görüceksin ayrıca yumuşacık olucak saçların... ınşallah dilediğin gibi olur..

Hıım diğer soruları görmemişim. Evet bu karışım artarsa başka bir zamanda kullanabilirsin.. Bende önceleri turplu suyu kulandım ama kokusu eşimi baydı içim kalktı doğrusu.
Benim önerim saçını yorma. Ve tek birini uygula ve devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…