Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

CANIM ÇOK TESEKKUR NEDRIM INSALLAH ÖGLEDEN SONRA MUSKATI BULMAYA ÇALISCAM DEDIGIN GIBI ISE YARARSA BUNU YAPMAYI DUSUNUYORUM INSALLAH:Saruboceq: BEN HANGI SAMPUANI DENEDIMSE HIC PAMUK GIBI YAPMAD:bbo:I SADECE 1TANESI ODA EPEYCE PAHALI KUAFORDEN ALMSITIM:sinifsinif: SUAN KİLLİ BIR SAMPUAN ALDIK ANNEMLE AMA UZERINE ILLAKI KREM YAPIYORUM DIGER FORUMLARDA KREM UZATMIYOR DIYE YAZMISLAR GELDE KULLANMA ÇALI GIBI OLUYO

BEN SARISAC HASTASIYIM AMA BIRTURLU YAPAMADILARsenağlama INSALLAH ONARILSIN TOPARLANSIN YILBASINDAN SONRA DUSUNUYORUM SUAN BOYA VAR DIPLERI GELDI AMA BOYAMIYCAM INSALLAH HEP BÖLE DIYORUM AMAakannehirEN ALTTA TABI RÖFLE KALINTISI VAR ONLARI TOPLAMAK ICIN KUAFÖRDEN ALMISTIM SAMPUAN BAKIM KREMI VE SERUM ALMISTIM AHHH AHHDENEMDIGIM KALMADI HAYATIM YAsositososito BEN TURP YAPIYORUM YAPTIKTAN HEMEN SONRAKI 3GUN GUZEL PARLIYO SONRA KRLENINCEDE IICE SERTLESIYO TABI mafoldumbenABLAMDA GULUYO BANA NE DENEYECEGINI SASRIDIN UZAMAZ DIYE senağlamaYA BEN UZASIN ISTIYORUM OFFF BUARADA SACININ RESMINI GÖNDERIRSEN ÇOK MUTLU OLURUZ TATIM ÖPTUM SENI:1hug:a.s.

Cnm muskatı buldum rendeledım ıcıne 15 kadar karanfıl ezdım ve uzerıne cıkacak kadar sızmazeytınyagı koydum ama neyazıkkı markettekı yagdan dıgerını alamadım henuz uzerıne kadar cıktı acaba yagı cokmu oldu ne offf
aman ya yagın ne etkısı olur
kafam karıstı ama su var annem hastanede yatıyo bugun yatırdık 3gun sonra allahın ıznıyle evde olursam yapabılcem

Talepler için işte saçım iki farklı ışık.. Dediğim gibi bu bakıma başladıktan sonra bir çok defa saçımı kestirdim. Ayrıca 2 defa saç boyattım bir kerede röfle (gölge) yaptırdım.. Diplerim de geldi..

11 ay önce başlamıştım bu formüle ben.. Bu süreçte saçımı çok kestirdim eski boyalar gitsin diye birinde 4 parmak birinde 2 parmak diğerlerini hatırlamıyorum ama kestirdim.. Ben arkadaşlar çok istedikleri için koydum fotomu.. Ama çok hızlı uzuyorlar..

maşallah cnm
paylaşım için tşkler şu muskatı bulabilirsem bende deniceem a.s.

yaa catgirl saçların gerçekten çok güzell tütütütü maşallah nazar değmesin.umarım benimde saçlarım seninki gibi uzar.benim saçlarımın modeli katlı.ben saçlarımı 6,5 yıl önce belime kadar uzun saçlarımı gittim çene hizamda kestirdim.kestirdikten 6 saat sonra pişman oldum ama artık kestirmiştim saçlarımı.ondan sonra benim saçlarım yaklaşık 2 sene hiç uzamadı.sonra yavaş yavaş uzamaya başladı ama saçlarım şimdi kırılıyor kestiriyorum gene omuz hizama geliyor.yani saçlarım artık sırtımın ortasından aşağıya inemedi yıllardır.tabi bu arada saçlarım demir eksikliğinden dolayı çok dökülüyordu.bende dökülmesin diye 6 ekimde yılan yağıyla badem yağı karışımı tam 1 ay kullandım kullandım dökülmem azaldı normale döndü.şimdi dökülme sorunum yok.ama saçlarım istediğim gibi uzamıyor.artık saçlarımın belimde olmasını istiyorum.bu yüzden burda araştırma yaparken senin muskat karışımından bahsedildiğini gördüm ve hemen bunu araştırmaya başladım.hakikatende hoşuma gitti ve kesinlikle kullanmaya karar verdim.yani aslında bu karışım uzatmasına yardımcı olmasa bile en azından iyi bir bakım yapacağına ikna oldum.en kısa zamanda bu karışımı uygulıcam umarım banada size olduğu gibi faydası olur.

Canım mutlaka bir sağlık sorunun vardır. Bak demir eksikliğin varmış önce bunu halletmelisin. Doktorun vereceği ilaçları iç tedavini ol. Aynı anda da bu karışıma başla... Eminimki çok memnun kalacaksın.. Muskatın çok farklı etkileri var.. Saçların sağlık kazanırsa hızlı da uzayacaktır.. :1hug:

Canım geçmiş olsun annene.. Zeytinyağı fazla olsada bir şey olmaz merak etme sen.

CANIM TESEKKUR EDERIM kaydirigubbakcemile5...
MAŞALLAH SACLARINA BIZDE GÖRCEKMIYIZ YA :Saruboceq:ALLAHIM INSALLAH SAGLIKLI UZUN SACLAR BEN BILDIM BILELI OMUZ HIZASININ AZ ASAGISINDA OLUY HEP CUNKU KUAFORE NE ZAMAN GITEM UCLARI COK KURU YIPRANIK VE KIRIK DIYE KESIYOLARsenağlama SUAN GITSEM YINE AYNI EVT SERT YIPRANMIS AMA BUSEFER DIRENCEMzemuszemus INSALLAH BIZIMKIDE UZAR..

ILK DEFA SURDUM SACLARIMA YAKLASIM 1.5 SAATE KADAR YIKIYCAM YANI TOPLAMDA 3-4 SAAT KADAR BEKLIYCEK INSALLLAH ISE YARAR EGER YUMUSARSA FAYDALI OLURSA HAFTADA BIR YAPMAYI DUSUNUYORUM INSALLAH:lepi:

Catgırl cnm sen sımdı sadece bu foröulumu yspıyosun turp zeytınyagı vs baska bısey varmı beraberınde ona göre odklancam

Buarada 3gun beklemesı sartmı canım ben hazırladıım an suremıyormuyum bıde ben sadece yagı degıl muskat ve karanfıl esmesınıde surut
yorum yanlısmı acaba

ben de dışarı çıktığımda alcam ya bu malzemeleri diğer saç bakımlarından önce bunu yapmaya karar verdim yerimseniben yapınca sonucunu yazarım buraya bakalım nasıl bir değişim olucak saçlarımda CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…