yaa catgirl saçların gerçekten çok güzell tütütütü maşallah nazar değmesin.umarım benimde saçlarım seninki gibi uzar.benim saçlarımın modeli katlı.ben saçlarımı 6,5 yıl önce belime kadar uzun saçlarımı gittim çene hizamda kestirdim.kestirdikten 6 saat sonra pişman oldum ama artık kestirmiştim saçlarımı.ondan sonra benim saçlarım yaklaşık 2 sene hiç uzamadı.sonra yavaş yavaş uzamaya başladı ama saçlarım şimdi kırılıyor kestiriyorum gene omuz hizama geliyor.yani saçlarım artık sırtımın ortasından aşağıya inemedi yıllardır.tabi bu arada saçlarım demir eksikliğinden dolayı çok dökülüyordu.bende dökülmesin diye 6 ekimde yılan yağıyla badem yağı karışımı tam 1 ay kullandım kullandım dökülmem azaldı normale döndü.şimdi dökülme sorunum yok.ama saçlarım istediğim gibi uzamıyor.artık saçlarımın belimde olmasını istiyorum.bu yüzden burda araştırma yaparken senin muskat karışımından bahsedildiğini gördüm ve hemen bunu araştırmaya başladım.hakikatende hoşuma gitti ve kesinlikle kullanmaya karar verdim.yani aslında bu karışım uzatmasına yardımcı olmasa bile en azından iyi bir bakım yapacağına ikna oldum.en kısa zamanda bu karışımı uygulıcam umarım banada size olduğu gibi faydası olur.