Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Bende 2 ay oldu röfle yaptırdım.Uçlar problemliydi çünkü zaten altta sarı saç vardı önceden. Boyalar üst üste gelmişti. Ama bu maske öyle bir yatıştırıyorki saçı, bakımda yapıyor. Gece yatmadan yıkarsanız saçınızı saç sabah kabarır bu yüzden elinizle saçınızı sulayın ve tarayın. Saçtaki pırıltı ve düzlüğe hayran oluyorum..

bende akşam sürdüm bu maskeyi daha yeni yıkadım anca fırsat buldum soru olmaz heralde dimi 7 saati geçince.senin saçların da hala uzama varmı nasıl oldular foto kayarsan sevinirim moralim düzelsinmirmirmirmir

Bende 2 ay oldu röfle yaptırdım.Uçlar problemliydi çünkü zaten altta sarı saç vardı önceden. Boyalar üst üste gelmişti. Ama bu maske öyle bir yatıştırıyorki saçı, bakımda yapıyor. Gece yatmadan yıkarsanız saçınızı saç sabah kabarır bu yüzden elinizle saçınızı sulayın ve tarayın. Saçtaki pırıltı ve düzlüğe hayran oluyorum..

merhaba canım sen bu maskeyı bayagıdır yapıosun sanırım sonuclar nedır? kac cm uzadı

kızlar bende zeytinyağını ısıtıp yapsam hemen nası olur acaba yağlı yağlı kalırsa bitlenirim..
zor çıkıyomuş saçtan 2 kere şampuanlasak ozaman bakım yapmanın bi mantığı kalmaz gene kurur.siz nasıl arındırıyorsunuz delikafadulden

Fatmanur38 ben çooktan saçlarımı kestirdim. Çünkü dediğim gibi altında eski sarılar vardı ve hala var aslında yine kestirsem olacak içim rahat etmiyor. Ama bu bakımı yaptığım sürece hiç bir problem olmuyor çok memnunum ve saçım boyadan sonra hızlı uzadı ama artık bu bana şaşkınlık vermiyor :)

Aystea bir sayfa önce yazdım aslında nasıl arınacağını ama yine yazayım. Önce çokça duru suyla saçtaki yağı akıtıcaksın, sonra şampuanla iyice arınıyor zaten...

Alıntı:
catgirl24 kullanıcısından alıntı

merhaba canım sen bu maskeyı bayagıdır yapıosun sanırım sonuclar nedır? kac cm uzadı

Aslında bir sayfa önce ben saçımı kestirdiğimi yazmıştım sanırım okumadın. Hatta 4 ay içinde 2 kez saç kestirdim diyebilirim tekrar kestirebilirim bu ay. Benim şu an saç uzatma gibi bir isteğim yok bu yüzden hiç ölçmedim ama hızlı uzuyor bunu biliyorum... Saçlarım röfle olduğu için bakım maksatlı kullanıyorum.
Bu arada sen sanırım turplu su kullanıyordun senin ki nasıl gidiyor..

bıraktım ben turplu suyu sıkıldım ugrasmadım ama kullandıgım dönemde azda olsa uzaman gördum ama coooook sabır ıstıyor.daha pratık ve acıl cözumler olsa super olcakk :)
bu muskatı yapım dıorum bakalm.da ben ögrencıyım yurtta kalıorum bu muskatları nasıl ezcem cook mu sert dograsam ???

kızlar acaba muskat değilde hisdistancevizi yağı koysak daha etkili olamazmı sonuçta hindistan cevizi yağıda muskat denilen şeyden elde edilmiş yağ değilmi bekletmemize gerek kalmaz ozaman birde karanfil yağıda var o da daha etkili olur diye düşünüyorum.

Ben önceden rondodan geçiriyordum ama sonradan rendeyle kolay rendelendiğini anladım.
Yanlız aktardan muskat alırken taze olmasına özen gösterin, taze derken yaş değil yine kuru ama en azından onunda tazesini alın, çürük olmasın..
Candy43 Muskatla hindistancevizi arasında dağlar kadar fark var. Muskat minik bir hindistancevizini andırıyor sadece ama kesinlikle değil..

benim de saçım uzamaya başladı boyalı olunca anlıyorum 2 gün oldu röfle atalı 2 hafta olmuştu boyayalı dipler baya çıktı ama bir düzene koyamadım ya turplu suya fırsat bulamıyourm oda çok etkili bence
catgirl24 senin röflen nasıl oldu foton varmı bakabilecegim bende röfle yaptırdım ama bir tuaflık var çözemedim ilk röflem gibi degil

Röflen nasıl oldu anlamadım. Senin röflen benim gibi olabilirmi. Her röfle farklıdır benimki kahve üzerine açık gölgeler var. Seninki nasıl platinmi yada altın sarısımı. Röfleden sonra saçtaki boya akıyor saç farklı bir renk alabilir bu normal benimde öyle oldu.
Ya herkez fotoğrafımı merak ediyor genel istek üzerine resmimi küçültüp koyucam...

senin gibi olsun demiyorum anlatamadım heralde seninkinin rengini bilmeden aynı olsun diyemem zaten.yanlız şunu farkettim saçım her kyıkadıgımde farklı renk alıyor.heralde rank oturmadı dahaneyse
kızlar bu maskeler yüzünden uykusuz kalıyorum şuan turp var kafamda saati doldurmayı bekliyorum çok uykum var...

Benimde feci şekilde dipler geldi göze batıyor bu yüzden dip boya yaptırıcam ama bir ay daha bekleyeyimmi bilmiyorum.. Gittiğim kuaför çok özensizdi tekrar ona gitmek istemiyorum yeni kuaförü nasıl bulucam o da ayrı konu...
Fatmanur röflemi merak ettiğin için fotoğraf koy dedin ya bende senin röflenle benimki aynı renk olmadığı için aktığında da aynı olması mümkün değil demek istedim yanlış anlama....

Benimde feci şekilde dipler geldi göze batıyor bu yüzden dip boya yaptırıcam ama bir ay daha bekleyeyimmi bilmiyorum.. Gittiğim kuaför çok özensizdi tekrar ona gitmek istemiyorum yeni kuaförü nasıl bulucam o da ayrı konu...
Fatmanur röflemi merak ettiğin için fotoğraf koy dedin ya bende senin röflenle benimki aynı renk olmadığı için aktığında da aynı olması mümkün değil demek istedim yanlış anlama....
yok canım yanlış anlamadım hala maske yapıyormusun:nazar:

Dün ben de aldım kızlar, galiba ben de kazıklandım tanesini 1 liraya aldım, şuanda beklemede. galiba güneşte bekletmek gerekiyor, bütün forumu inceleme fırsatım olmadı. Ama çok umutluyum, azimliyim. seneye yaza kadar şahane saçlarım olmak zorunda. çok dua edicem valla bu fikri veren arkadaşa

Dün ben de aldım kızlar, galiba ben de kazıklandım tanesini 1 liraya aldım, şuanda beklemede. galiba güneşte bekletmek gerekiyor, bütün forumu inceleme fırsatım olmadı. Ama çok umutluyum, azimliyim. seneye yaza kadar şahane saçlarım olmak zorunda. çok dua edicem valla bu fikri veren arkadaşa

ben de 1 liraya aldim canim tanesini maleseff benneyaptımki 3 gun guneste beklettikten sonra kullanabilirsin insallah uzar hepimizin saclariii :Saruboceq::Saruboceq:

X