Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

resimleri merakla bekliyorum şuan kafamda maskem var en azında güzel kokuyor bu tesellimiz ya nolur uzasın saçlarımız allahım yaaaa

yıkadım saçlarım ı eşim takip ediyor geçen ay 2 haftanın sonunda 1 cm uzayan saçım (o zaman arda bir yag sürüyordum)1 hafta 2 gün oldu veee 1cm uzamışeşim bile farkatti diplerin gelmiş diye takıldı olacak inş ya çok heyecanlıyım saçım omuzlarımı bir geçse gerisi gelir allahın izniyle

Olurmu sende çok yardımcı oldun buranın ilerlemesinde ,herkeze yardımcı oldun canım.. Tabi yağ ısıtılabilir aslında zararı olmaz faydası olur. Kafa derisine daha iyi nüfuz edebilir..

Fatmanur saçının uzamasına memnun oldum. Önemli olan saçın sağlığına kavuşmasıdır. Zaten sağlıklı saç uzayacaktır. Hepinizi öpüyorum..

kızlar ben dün gece sardım, bu sabah açıp yıkadım. ve saçlarım resmen yumuşacık..parlıyorlar da :) devam edicem. yalnız şey sorcaktım, haftada en fazla kaç kez uygulayabiliriz bu karışımı?

kızlar ben dün gece sardım, bu sabah açıp yıkadım. ve saçlarım resmen yumuşacık..parlıyorlar da :) devam edicem. yalnız şey sorcaktım, haftada en fazla kaç kez uygulayabiliriz bu karışımı?

canim konuyu acan arkadas sacin durumuna gore 2 ila 3 demisti benim saclarim bayaa yiprandiklari icin haftada 3 defa yaptigim oluyor a.s.

Evet hafta da bir bence çok yeterli..
Ama saçlarınız çok yıpranmışsa haftada 2 kez saç dipleri hariç sadece saç tellerine, hafta da bir kezde saçın dipleri dahil her yerine yapılabilir...

benim sacim asiri kuru oldugu icin haftada 3 yaptigim oluyordu ama diplerine baska bi sey surup uclarina bunu surdugumde oluyordu neyse haftada 2 ye dusuruyum bari cevap icin cok tesekkurlerrr

Yanılmıyorsam 13 günde 2-3 cm uzamış gayet başarılı bence bu gidişle rapunzel olabilirsin :teytey: :dance:

Bende bugün uyguladım. Saçlarım şu an bel seviyesinin biraz üzerinde yalnız bukleli olduğu için hiç belli olmuyor. Bir de yıpranmış ve cansızdı. Ayrıca çirki bi şekilde kabarıyo ve beni rahatsız ediyordu. Yorumlara bakılırsa benim sorunumun çözümü bu diye düşündüm ve uyguladım.. :) Muskatı yemeklerde de çok severim yoğun ve güzel bi kokusu var bence... Karanfille karışınca da bi harika oluyo :) Şu an sarılı bekliyorum bakalım nasıl olucak :) Teşekkürler catgirl

Arkadaşlar saçımı bi kaç saat önce yıkadım.:) Ve resmen ışıldıyor saçlarım :)) Bakalım 2. 3. defada nasıl olacak :)

Son düzenleme:
kızlar saçıma yeni röfle yaptırdım şimdi bende hafta 2 yaapayım bi ulara bi diplere saçımın uçları lastik gibi esniyodu akşam çok üzüldüm (banyodan çıkınca)moralim bozuk benim hiç uzun saçım olmayacak

Bende 2 ay oldu röfle yaptırdım.Uçlar problemliydi çünkü zaten altta sarı saç vardı önceden. Boyalar üst üste gelmişti. Ama bu maske öyle bir yatıştırıyorki saçı, bakımda yapıyor. Gece yatmadan yıkarsanız saçınızı saç sabah kabarır bu yüzden elinizle saçınızı sulayın ve tarayın. Saçtaki pırıltı ve düzlüğe hayran oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…