- 7 Eylül 2009
- 151
- 1
Bende 2 ay oldu röfle yaptırdım.Uçlar problemliydi çünkü zaten altta sarı saç vardı önceden. Boyalar üst üste gelmişti. Ama bu maske öyle bir yatıştırıyorki saçı, bakımda yapıyor. Gece yatmadan yıkarsanız saçınızı saç sabah kabarır bu yüzden elinizle saçınızı sulayın ve tarayın. Saçtaki pırıltı ve düzlüğe hayran oluyorum..
Bende 2 ay oldu röfle yaptırdım.Uçlar problemliydi çünkü zaten altta sarı saç vardı önceden. Boyalar üst üste gelmişti. Ama bu maske öyle bir yatıştırıyorki saçı, bakımda yapıyor. Gece yatmadan yıkarsanız saçınızı saç sabah kabarır bu yüzden elinizle saçınızı sulayın ve tarayın. Saçtaki pırıltı ve düzlüğe hayran oluyorum..
yok canım yanlış anlamadım hala maske yapıyormusunBenimde feci şekilde dipler geldi göze batıyor bu yüzden dip boya yaptırıcam ama bir ay daha bekleyeyimmi bilmiyorum.. Gittiğim kuaför çok özensizdi tekrar ona gitmek istemiyorum yeni kuaförü nasıl bulucam o da ayrı konu...
Fatmanur röflemi merak ettiğin için fotoğraf koy dedin ya bende senin röflenle benimki aynı renk olmadığı için aktığında da aynı olması mümkün değil demek istedim yanlış anlama....
Dün ben de aldım kızlar, galiba ben de kazıklandım tanesini 1 liraya aldım, şuanda beklemede. galiba güneşte bekletmek gerekiyor, bütün forumu inceleme fırsatım olmadı. Ama çok umutluyum, azimliyim. seneye yaza kadar şahane saçlarım olmak zorunda. çok dua edicem valla bu fikri veren arkadaşa
yok canım yanlış anlamadım hala maske yapıyormusun