Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Ne diyebilirim ki sen bilirsin ama sonra saçım mahvoldu diye yakınma...

Bu arada bende bu hafta saçımı 3-4 cm kestirmeye karar verdim...

Ne diyebilirim ki sen bilirsin ama sonra saçım mahvoldu diye yakınma...

Bu arada bende bu hafta saçımı 3-4 cm kestirmeye karar verdim...

TATLIM ÇOK SUKUR EVE CIKTIK ARTIK RAHATCA APARIM FORMULUMU MUSKATI YANI :) MAŞALLAH YA SEN NAZAMAN FARKETTIN UZADIGINI BENIMDE DALGALI BELLI OLMUYO GECEN HAFTA FÖN ÇEKTIRDIM ANNEM UZAMIS DEDI AMA NEYDEN UZADI BILMIYORUM EPEYCEDE CEKTIRMIYORUMNORMALDI SANIRIM:):1hug:

kızlar bende az önce uyguladım saçıma bu karışımı ama saçlarım çok döküldü uygularken sizdede oldumu böyle bişey bide saçımızda bekleticez ya korktum döker mi diye

Canım daha şimdiye kadar hiç böyle bi şikayet olmadı. Ama şimdi saç dökülmesinin tam mevsimi.. Birde hergün 100 tel saç gidiyor bizden ama biz bunu fark etmiyoruz ya yıkanırken akıp gidiyor yada dolaşırken havada uçuşup gidiyor... Ama maskeyi uygularken biraz dökülmesi normal bence...

kizlar sonuclari okududm benim saclarim kabarik sekilsiz elektriklenen ve uclari kuru bi sekle sahip ben burda bulamam ama izine gelince alicam her hafta yapiyim diyom yaza kadar uzamasi sart 15 cm uzamasi lazim yani ayda 2-3 cm insallah bendede ise yarar

kizlar bi sorum olcak bu maske düzlestirimi saci yani asiri kabarik ve kivircik saclari hafif dalgali ve yatisik yaparmi deneyenler bekliyoruz

nihayetinde bende cumartesi akşamı annemle beraber hazırladım bu karışımı ama daha 3 günlük beleme süresi dolmadığı için henüz uygulamadım umarım iyi gelir.aslında iyi geleceğin okadar inandım ki iyi gelicek biliyorum.ayrıca catgirlünde bugüne bu topikte yazdıklarını okudum ikna edici ve inandırıcı geldi ona içimde bir üven oluştu inşallah bende snuda mutlu olucam.

Öncelikle mond güven duyduğun için teşekkür ederim .. Bu maske eğer saçınızda kat kat boya, perma, röfle yoksa yani acayip bir yanık yoksa yatıştırıcı düzleştirici bir etkiye sahip çok da rahat ettim.. Zaman içerisinde gerçekten saçı çok güzel onarıyor, uzatıyor... Pırıl pırıl parlıyor saçlar... Ama 1 yada 2 hafta deneyip bırakmamak gerekli..
Kendi annem senelerce bunu yapmış, saçları pırıl pırıl sağlıklı, dilerim istediğiniz gibi olur.

umaım bende memnun kalırım.ben çok sık saç boyatan birisi değilimdir zaten 10 ekimde boyamıştım en son yani öle röfle falan yaptırmıyorum.zaten iki tel saçım var onlarıda sık sık boyayarak kaybetmek istemiyorum.ben yarın öğleden sonra ilk uygulamayı yapıcam yıkadıktan sora ilk izlenimlerimi yazıcam.

esma64 zaten yukarıda cevap yazmıştım hatta aşağıyada aynısını kopyalayayım.

"Bu maske eğer saçınızda kat kat boya, perma, röfle yoksa yani acayip bir yanık yoksa yatıştırıcı düzleştirici bir etkiye sahip çok da rahat ettim.. Zaman içerisinde gerçekten saçı çok güzel onarıyor, uzatıyor... Pırıl pırıl parlıyor saçlar... Ama 1 yada 2 hafta deneyip bırakmamak gerekli..
Kendi annem senelerce bunu yapmış, saçları pırıl pırıl sağlıklı, dilerim istediğiniz gibi olur. "

cok saol canim benim istedigim kabarmasini alsin yumusacik olsun ve biraz düzlessin uzasinda yani istekler tükenmiyo izine az kaldi ilk isim aktardan bunlari almak olcak muskatti dimi canim her kullanima bir tanemi rendeliycez

valla ben haftada bir yaparim insallah uzatirda ne varsa eskilerde var ya hem dogal hemde etkili yöntemleri biliyorlar

ben bugün nihayetinde uyguladım.şu anda saçımda akşam yıkıcam eminim faydalı olucakk.bu arada ben yılan yağı kullanmıştımm dün farkettim yaklaşık 4-5cm kadar saçlar çıkmış kafamda pıtır pıtır bir sürü ama tüy gibi incecikler bu formülü onlarıda güçlendirmeye faydası olucak yani zamanlamam mükemmel oldu.çok mutluyum yaaa:)))bizimle paylaştığın formül ve arkadaşlara verdiğin sabırlı cevaplar için çok teşekkürler catgirlcüm.öptümmmm seni kocaman kocaman

Esma her kullanımda rendeleme bolca bir karışım hazırla her hafta onu kullan tekrar tekrar yapmana gerek yok.. Yani karışıma 2 muskat bir tutam karanfil üzerini 1 parmak geçecek kadar zeytinyağı koy bunu kullan kullanabildiğin kadar..

mond. umarım bu formülü sürdürürsün faydasını göreceksin... 2-3 hafta sonra saçınızda ki değişimi görürsünüz.. Bende sizi öptüm canlarım..

cok saol canim daha pratik böyle bir bucuk haftam kaldi izinde alirim hemen ya haftada bir olmasi süper bisey yani hergün yada iki günde bir degil haftada bir gün ve düzenlii kullanimda uzun uzun saclar süpermis ya

catgirl emin ol kullanıcam.dün akşam yıkadım saçlarımı süper oldu elektriklenme gibi bişey olmadı yağlanma olmadı saçımda dökülmede olmadı.bazı arkadaşlar bunlardan şikayet etmiş ama ben memnun kaldım.ayrıca saçlarım zaten yumuşaktır benim şimdi dahada yumuşak oldu süper yaaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…