Anne ve babamın sahte ilgisi

Kızlar özet geçebilecek olan var mı?
Bez Bebek videosu falan gördüm, bez bebeğe mi küsmüş? Ne olmuş yav?

Ailesi tek cocuk diye bunu şımartmış bu da siz bana şunu dediniz zamanında bunu dediniz diye tüm akrabalarına zorbalık ediyor özeti bu

O oyuncu evrim akın olsa illaki haber olurdu erkek kılığına girdi diye falan. 2008 çok eski bir tarih sayılmaz çünkü.
BU kadar basit birsey niye haber olsun. Oyuncular her turlu kiliga giriyor, haber mi yapacaklar herseyi?
Sen 20 yasinda olduguna emin misin? 8 yasindaki cocuklar bile anlar onun evrim akin oldugunu.
Durumun daha da kotulesmeden doktora git hemen.

BU kadar basit birsey niye haber olsun. Oyuncular her turlu kiliga giriyor, haber mi yapacaklar herseyi?
Sen 20 yasinda olduguna emin misin? 8 yasindaki cocuklar bile anlar onun evrim akin oldugunu.
Durumun daha da kotulesmeden doktora git hemen.
Ama Tuğçe Kazaz'ın dizi icabı erkek olduğu haber olmuştu ?

Bu kız mı 20 yaşında? o_O
13-14 yaşındaki ergen benmerkezciliğini okudum az önce. Bunları günlüğüne yazsaydın be ablacığım. Bazı şeyleri neden kamuya açma gereği duyuyorsunuz ki? Akşamları triplenip günlüğüne yazacaksın, hatta azıcık da ağlayabilirsin, iyi gelir bak. :deli:
1.61 boya 78 kilo fazla, şişman kategorisine giriyor. Bayıldığım için yemem gerekiyor, sülaledeki şişmanlardan farkım var teorin de güme gidiyor. 20 yaşında bu kilo sağlık bozar. Halanın ve teyzenin gelininden görünüş olarak farkın yok kısacası.

Bu kız mı 20 yaşında? o_O
13-14 yaşındaki ergen benmerkezciliğini okudum az önce. Bunları günlüğüne yazsaydın be ablacığım. Bazı şeyleri neden kamuya açma gereği duyuyorsunuz ki? Akşamları triplenip günlüğüne yazacaksın, hatta azıcık da ağlayabilirsin, iyi gelir bak. :deli:
1.61 boya 78 kilo fazla, şişman kategorisine giriyor. Bayıldığım için yemem gerekiyor, sülaledeki şişmanlardan farkım var teorin de güme gidiyor. 20 yaşında bu kilo sağlık bozar. Halanın ve teyzenin gelininden görünüş olarak farkın yok kısacası.
20 değil 22. 😢😭

Ama Tuğçe Kazaz'ın dizi icabı erkek olduğu haber olmuştu ?
Dizilere kafayi takmissin sen.
2011 senesinde kalmissin ilerlemiyorsun.
Kotu ve sert seyler yazmama sebebim, hastaliginin daha da ilerlemesine sebep olmamak.
Gerceklik alginda bozulma olmus. Doktora gitmelisin.

X