- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
:) kahkaha attım, hiç güleceğim yoktu bunu da yaparlar :) benim bebeğin ağlamasını yapsam tüm apartman hayata küser ahahahahKolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) kahkaha attım, hiç güleceğim yoktu bunu da yaparlar :) benim bebeğin ağlamasını yapsam tüm apartman hayata küser ahahahahKolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Ben o saydiklariniza da para verilmemesi taraftariyim zaten. Aile yadigari denilen sey oyle bir sey degil,atadan dededen kalma olursa aile yadigari deniliyor
Birazcık pahalı eşimin izni olmadan yaptıramam.Esine ne?
Niye soruyorsun ki ?
Madem istiyorsun yaptir
Hayirlisi olsunBizde Ata olacagız heralde birgün inşallah. Bizden yadigar kalsın fenamı olur.
fiyatı ne kadar ciddi ciddi merak ettim bak şimdi ürünüBizde Ata olacagız heralde birgün inşallah. Bizden yadigar kalsın fenamı olur.
Elmaz yüzügü kim bulmuş biz kaybedek yahuubabaanneden elmas yüzük vs kalsa daha iyi değil mi sütten takı mı olur yav
Nereden biliyorsunparasını vermemek için
sigara parasını biriktirseniz alınıyor yahu zengin olmaya gerek yok.şu an ben bir set peşindeyim mesela 2. el yüzük küpe kolye 3000 e bıraktı kadın elmas ve yakut seti ünlü bir markanın hattaElmaz yüzügü kim bulmuş biz kaybedek yahuu
Yorum yapmış olmak için yapma bence eşimden izinsiz bir şey yapamamparasını vermemek için
şaka yaptım kızmayın nerden bileyimNereden biliyorsun
Bu ilginçmiş.Anne sutunden yogurt mayalamis biri bebege yedirmek icin
Sonra kocasi mi kv si mi yanlislikla baska biris yemis de bu ne degisik bir yogurt demis
Bu da boyle bir anı olarak kalsin burda
Nerden duydugumu unuttum
İnternette de var Instagram'da da var Instagram'daki fiyatları bilmiyorum internette en uygunu 170 den başlıyorfiyatı ne kadar ciddi ciddi merak ettim bak şimdi ürünü
bakacağım valla ilk defa duydum cidden merak ettimİnternette de var Instagram'da da var Instagram'daki fiyatları bilmiyorum internette en uygunu 170 den başlıyor
Sacma seylere para harcamazsaniz bir elmas yuzugunu olabilir,sadece oneri olarak yaziyorum tabii. Ben ilk maasimla kupe almistim kendime. Hala sakliyorum. Maddiden cok manevi deger yukledim bu benim ilk maasim diyeElmaz yüzügü kim bulmuş biz kaybedek yahuu
sigara kullansam haklıydın sigarayı bırakıp parayı biriktirdim maalesef sigara kullanmıyorumsigara parasını biriktirseniz alınıyor yahu zengin olmaya gerek yok.şu an ben bir set peşindeyim mesela 2. el yüzük küpe kolye 3000 e bıraktı kadın elmas ve yakut seti ünlü bir markanın hatta
Çalışan bir bayan değilim ev hanımıyım Bu yüzden o kadar para biriktirip de alma imkanım yok bu kolyeyi de zaten 170 TL ile 200 TL arası daha pahalıları da var ama en uygunu buSacma seylere para harcamazsaniz bir elmas yuzugunu olabilir,sadece oneri olarak yaziyorum tabii. Ben ilk maasimla kupe almistim kendime. Hala sakliyorum. Maddiden cok manevi deger yukledim bu benim ilk maasim diye
Instagram'daki ler daha çeşitli fiyatları yazmıyor sordum daha geri dönmedilerbakacağım valla ilk defa duydum cidden merak ettim