- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
Ayy felaketKolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy felaketKolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Oda güzelmiş.Kolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Bence çok tatlı bir anı.Bazısı saçı kesip mendilde saklıyor ondan daha mantıklı boynunda taşımakSade saç ilede yapılıyor.
Dalga geciyosun dimi yaBende ilk kıyafetini sakliyacagım ama çerçevelettirmek aklıma gelmemişti çerçevelenirse kokusuda gitmez
Aynen hem açıkta kalan şey belki.bigün kaybolur ama kolye ....Bence çok tatlı bir anı.Bazısı saçı kesip mendilde saklıyor ondan daha mantıklı boynunda taşımak
O süt donduruluyor taş haline getiriliyor ve tenine degmiyor dışı kaplı oluyor neden igrenç olsunki biz insanlar en temizini yiyoruz en pis şeyleri çıkarıyoruz süt onun yanında misssinstagramda karşıma çıkmıştı ve hayatımda gördüğüm en iğrenç şeylerden biriydi.daha mantıklı şeyler yapsanıza.
Çeşit çeşit kıyafete ucuz takılara para veriliyor hem bu kolyeyi sevgililer günü hediyesi olarak istiyorum hatırası olsun diye gayet anlamlı bir aile yadıgarı.Millet isyan etmis resmen
Evde gecirdigim cuma aksamima renk kattiniz arkadaslar,hay yorumlariniza saglik
Boyle seyleri yaptiranlarin paralari cok sanirim nereye sivayacaklarini sasirmislar
Ama iste zevk yok
Allahim kulaksiza kupe,burunsuza hizma verme artik yarabbim
Bence zevksiz bir durum yok.Sanırsın konu sahibi çocuğumun ilk kakasını kurutup boynuma takacağım diyor.Bebeğinin saçından kolye yapıp takmak istiyor.Bunda zevksiz olabilecek bir durum göremedim.Anne sütü kısmını da ben olsam tercih etmezdim.Konu sahibinin hevesi öyle zaten dediğinie göre sütü taş haline getiriyorlar.Millet isyan etmis resmen
Evde gecirdigim cuma aksamima renk kattiniz arkadaslar,hay yorumlariniza saglik
Boyle seyleri yaptiranlarin paralari cok sanirim nereye sivayacaklarini sasirmislar
Ama iste zevk yok
Allahim kulaksiza kupe,burunsuza hizma verme artik yarabbim
Aynen donduruluyor 3 hafta sürüyomuş kalıplaşması.Bence zevksiz bir durum yok.Sanırsın konu sahibi çocuğumun ilk kakasını kurutup boynuma takacağım diyor.Bebeğinin saçından kolye yapıp takmak istiyor.Bunda zevksiz olabilecek bir durum göremedim.Anne sütü kısmını da ben olsam tercih etmezdim.Konu sahibinin hevesi öyle zaten dediğinie göre sütü taş haline getiriyorlar.
Bence güzel bir anı ve hediye canım sen takılma olumsuz yorumlaraAynen donduruluyor 3 hafta sürüyomuş kalıplaşması.
İnsanın bebegi gibisi yok keşke kokusunuda hep saklayabilsem ...Bence güzel bir anı ve hediye canım sen takılma olumsuz yorumlara
aaa çok minnoş
bokunda boncuk aradınız mı acaba
aradıysanız çıkan boncuktan ne yapıp nerenize takacaksınız ahh bayılırım:)))))))))