Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Anladim. Yaptirin siz cok istiyorsaniz ama bosa para harcamis olursunuz. Hem ev hanimlari da iyi para biriktirebiliyorlar, pazar parasindan artan,market parasindan artan vs diye. Hatta bir kumbara edinin kendinize,bozukluklari biriktirin,esiniz de ativersin elindeki bozukluklari. O parayla cocugunuza hatira birakabileceginiz ya bir yuzuk ya bir bilezik alirsiniz altin turunden. Buradaki ekonomi topiklerinde kadinlar resmen harikalar yaratiyor onlari takip edin derim. Kolay gelsin
Eşim Haftalık olarak harçlık vermiyor Şu durumda versede Bebeğim yeni oldu Hiç bir yere gidemiyorum tek başıma alışveriş yapamıyorum pazara eşim gidiyor. Zaten Bir kolyede alacak olursak iyi bir şey için 400 gibi bir fiyatı gözden çıkarmak gerekir geçen sene Sevgililer Günü'nde 14 ayar ince kalpli 200 tl lik bir kolye almıştı eşim şu an altının en ucuzu bile çok pahalı Bu yüzden bu kolye daha uygun olur diye düşünüyorum bütçemize göre o fiyata anca gözden çıkarabiliyorum Ama tabi eşimle konuşmam lazım O ne derse o olur büyük ihtimalle

X