- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Ahahahahahah bu daha iyinanet olası federaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahahah bu daha iyinanet olası federaller
İlk adım töreni yapacak mısınız?Ben buzdolabı süsü ne kendim yaptım dışarıdan alacak olursak çok pahalıya geliyordu
Office ben senden Amerikada böyle seyler olmaz tarzi bir cevao bekliyordumnanet olası federaller
Amerikalılar yapmıyor ama bize yaptırıyor işte, hepsi bize komplo anlasanaaaaaOffice ben senden Amerikada böyle seyler olmaz tarzi bir cevao bekliyordum
Office ben senden Amerikada böyle seyler olmaz tarzi bir cevao bekliyordum
Aynen ben sütüme kıyamadım meyvesuyu ile yaptırıyorum. FişneliiYaptırmak üzere OLdugum kolye
Eşim Haftalık olarak harçlık vermiyor Şu durumda versede Bebeğim yeni oldu Hiç bir yere gidemiyorum tek başıma alışveriş yapamıyorum pazara eşim gidiyor. Zaten Bir kolyede alacak olursak iyi bir şey için 400 gibi bir fiyatı gözden çıkarmak gerekir geçen sene Sevgililer Günü'nde 14 ayar ince kalpli 200 tl lik bir kolye almıştı eşim şu an altının en ucuzu bile çok pahalı Bu yüzden bu kolye daha uygun olur diye düşünüyorum bütçemize göre o fiyata anca gözden çıkarabiliyorum Ama tabi eşimle konuşmam lazım O ne derse o olur büyük ihtimalleAnladim. Yaptirin siz cok istiyorsaniz ama bosa para harcamis olursunuz. Hem ev hanimlari da iyi para biriktirebiliyorlar, pazar parasindan artan,market parasindan artan vs diye. Hatta bir kumbara edinin kendinize,bozukluklari biriktirin,esiniz de ativersin elindeki bozukluklari. O parayla cocugunuza hatira birakabileceginiz ya bir yuzuk ya bir bilezik alirsiniz altin turunden. Buradaki ekonomi topiklerinde kadinlar resmen harikalar yaratiyor onlari takip edin derim. Kolay gelsin
Ahaha ben ciddiyimAynen ben sütüme kıyamadım meyvesuyu ile yaptırıyorum. Fişnelii
Ben de ciddiyim, gülme emojisi koymadım ki :/Ahaha ben ciddiyim
Muneee bu arkadas yuzunden ders dinleyemiyorumAmerikalılar yapmıyor ama bize yaptırıyor işte, hepsi bize komplo anlasanaaaaa
Kuzum vısnelı yaptırma cocugun sacı altın sarısı mı nasıl belli olacak, bari bı inek sutu koysaydınBen de ciddiyim, gülme emojisi koymadım ki :/
İspiyoncu sen demesen mune asla beni farketmezdiMuneee bu arkadas yuzunden ders dinleyemiyorum
Ben en iyisi cıkış yapim dışardanda okuyamiyoruk gunlerce mağdur kalıyorum ban yersem
Kırmızıyı seviyorum, organik buldum meyvesuyunu, çocugun saçı da siyah ya belli olurmuş.Kuzum vısnelı yaptırma cocugun sacı altın sarısı mı nasıl belli olacak, bari bı inek sutu koysaydın