Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Tşkrler canım

Saçını yaptirin bari süt falan cok sacma geldi.

Ilk düşen disi icin ne düşünüyorsunuz?

Dalga geçmiyorum. Ilk kiyafetinin cerceveletilip asilmasi fikrinide begenmissiniz de
Diş topraga atılır bizde . Diş saklamak yı düşünmedim süte igrenç diyenler dişe ne der soraa

Çalışan bir bayan değilim ev hanımıyım Bu yüzden o kadar para biriktirip de alma imkanım yok bu kolyeyi de zaten 170 TL ile 200 TL arası daha pahalıları da var ama en uygunu bu
Anladim. Yaptirin siz cok istiyorsaniz ama bosa para harcamis olursunuz. Hem ev hanimlari da iyi para biriktirebiliyorlar, pazar parasindan artan,market parasindan artan vs diye. Hatta bir kumbara edinin kendinize,bozukluklari biriktirin,esiniz de ativersin elindeki bozukluklari. O parayla cocugunuza hatira birakabileceginiz ya bir yuzuk ya bir bilezik alirsiniz altin turunden. Buradaki ekonomi topiklerinde kadinlar resmen harikalar yaratiyor onlari takip edin derim. Kolay gelsin

Diş topraga atılır bizde . Diş saklamak yı düşünmedim süte igrenç diyenler dişe ne der soraa

Distende pirlanta tektas yaptirirsiniz.
Pirlantasi biraz küçük olacak ama olsundu.
Kemik pirlanta
Böylece taki setiniz tamamlanir.
Neyse burada dalga geçtim ama kusura bakmayin:)))

Şimdi kabul etmek gerek ki, sütün içine düşmüş kıl görüntüsü ve ekşimiş süt kokusu hayali pek iştah açmıyor.

Neden dalga geçilmiş anlamadım banada cok anlamlı gelmişti o sütü olduğu gibi koymuyorlar zaten işlemlerden gecırıp toz haline getiriyorlar arka plan gıbı oluyor saclada süslüyorlar cocuguna ilerde hem senden hem ondan hatıra oluyor dalga konusu lazım insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…