Bunda bu kadar kusan smiley koyacak ne var.
Biri anne sütü bebeğinin besini kaldı ki burada emmiyoooğğğ sütüm gelmiyoğğğğ diye zibilyon tane konu var
Diğeri de en kıymetlisinin saçı
Ben tercih etmem o ayrı ama yapana da ıykkk demem.
Konu sahibi konu hakkında fikrim yok. Kolay gelsin
Ben de ne dolap süsü ne kırk mevlidi diş bulguru vs yaptırmadım israf gibi geliyorBöyle şeyler gördükçe kendimi duygusuz bir anne gibi hissediyorumÇocuğumun ayak izini bile almadım
Kolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Hahahahah ay çok komikKolye düşerse, süt mü kırılacak
Aile yadigarı töreni:
Soydan türeyen 3. nesil geline el öpme töreninde:
Büyük babanneden kalma süt kolye, bu da dedenin saçı
Diş topraga atılır bizde . Diş saklamak yı düşünmedim süte igrenç diyenler dişe ne der soraaSaçını yaptirin bari süt falan cok sacma geldi.
Ilk düşen disi icin ne düşünüyorsunuz?
Dalga geçmiyorum. Ilk kiyafetinin cerceveletilip asilmasi fikrinide begenmissiniz de
Konu da öyleHahahahah ay çok komik
Bence dişi sakla. İlk dişini altın kaplattırıp, kolye yapanlar var. Durum yoksa gümüş de olurDiş topraga atılır bizde . Diş saklamak yı düşünmedim süte igrenç diyenler dişe ne der soraa
Anladim. Yaptirin siz cok istiyorsaniz ama bosa para harcamis olursunuz. Hem ev hanimlari da iyi para biriktirebiliyorlar, pazar parasindan artan,market parasindan artan vs diye. Hatta bir kumbara edinin kendinize,bozukluklari biriktirin,esiniz de ativersin elindeki bozukluklari. O parayla cocugunuza hatira birakabileceginiz ya bir yuzuk ya bir bilezik alirsiniz altin turunden. Buradaki ekonomi topiklerinde kadinlar resmen harikalar yaratiyor onlari takip edin derim. Kolay gelsinÇalışan bir bayan değilim ev hanımıyım Bu yüzden o kadar para biriktirip de alma imkanım yok bu kolyeyi de zaten 170 TL ile 200 TL arası daha pahalıları da var ama en uygunu bu
Dedenin saciKolye düşerse, süt mü kırılacak
Aile yadigarı töreni:
Soydan türeyen 3. nesil geline el öpme töreninde:
Büyük babanneden kalma süt kolye, bu da dedenin saçı
Diş topraga atılır bizde . Diş saklamak yı düşünmedim süte igrenç diyenler dişe ne der soraa
madem doğum yaptık öyleyse neden saçmalamıyoruz adlı çalışma mı bu?
Ben buzdolabı süsü ne kendim yaptım dışarıdan alacak olursak çok pahalıya geliyorduBen de ne dolap süsü ne kırk mevlidi diş bulguru vs yaptırmadım israf gibi geliyor
Bunda bu kadar kusan smiley koyacak ne var.
Biri anne sütü bebeğinin besini kaldı ki burada emmiyoooğğğ sütüm gelmiyoğğğğ diye zibilyon tane konu var
Diğeri de en kıymetlisinin saçı
Ben tercih etmem o ayrı ama yapana da ıykkk demem.
Konu sahibi konu hakkında fikrim yok. Kolay gelsin
Ay kaç günlük gerginliğim gitti, ban yiyeceğimi biliyordum dayanamadımDedenin saciyııaaa ban yedirtcen ni gerek var dimi ama
Şaka diyin nolurBana hiç sevimli gelmedi süt ve saç fikri. Bir akrabamız ilk kakalı bezini halının altında saklıyordu. Sebebini unuttum şimdi. Bende acilen böyle eksantrik bir şey bulmalıyım:) İlk kaka ilk tırnak ilk saç falan çoktaaan gitti.