Anne sorunu

Kendınıze saygı duymayı ve kendı degerınızı ogrendıgınız zaman kendinize kızacaksınız elbet. Suan bunu sizden beklemiyorum bende zaten.

Sevgi gorme caba ve ıhtıyacınız da Esınız ve varsa evladınıza olsun
Anneniz bir daha görüşülmemesi gereken Bi insan resmen

Doğrudur deyip geçince de bak işte ben haklıyım sonunda benim sözüme geliyor diye düşünüyor çünkü hatasını analiz edebilme yeteneği gelişmemiş. Benim anne de öyle doğrudur demek sakıncalı. Sakin bir halde ben öyle düşünmüyorum demelisiniz.

Haklısın valla. Gerginlik olmasın diye hep sustuk işte ama olan bize oldu.

Öncelikle mutluluğunuz daim olsun eşinizle..
Ben yazmışım gibi geldi benim annem de sevgisini göstermez ama bana.Başkasına hatta bi küçüğüme bile gösterir ve o daha küçük der,ee biz de o yaşta olduk ama bize yapmadın deyince de kıskançlık yapma der her lafa bir bahanesi var annemin de..
Misal ben de diğer kızkardeşim de anneme hediyeler alırız ama o diğerine giderken reçeller turşular götürür bana gelirken eli boş gelir üstüne de habire bişeyler aldırır bize
Sanırım benle eşim yok diyemediğimiz için hak görüyor kendinde..
Hatta bana gelince sık sık “sizde hakkım var” der..”Ezginin borçları var yapamaz edemez” der..
Halbuki gerçekte en borçlu en zor durumda en geliri az olan biziz..

Allah dediğiniz gibi dermansız dert vermesin inşallah

Benim annemde senin annen gibi ve çok şükür ben de eşim ve annesinden yana şanslıyım. Allah bazen bir yerden alıp bir yerden veriyor. Ne yaparsan yap annenin gözünde maalesef hep kötü olacaksın kendimden biliyoru. Annen için eşini asla karşına alma lütfen.

Aynı cümleler yemin ediyorum. Benim evim anneme yakın hasta oldum bir gün ama çok kötüyüm ateşim var. Eşimin de çok yoğun dönemiydi işe gitmek zorunda kaldı beni doktora götürdükten sonra. Annemi aramış kötü biraz diye. Annem de beni aradı. İyi dinlen falan dedi gelmeyi teklif bile etmedi bana. Kayınvalidem 2 buçuk saatlik yoldan kalktı geldi. Çorba yapmış yemek yapmış bana. Gerçekten hakkını ödeyemem onun. Birkaç ay sonra ablam hasta oldu. Annem kalkmış gitmiş. Evi de epey uzak. Bana teklif bile etmemiştin anne bu ayrım olmuyor mu dediğimde bana şey dedi. Kıskançlık şeytandandır def et aklından bu düşünceleri.

Asla öyle bir şey yapmam. Eşim olmasa bu hayatta sevgi nedir bilmeden ölüp gidecekmişim onu anladım evlenince. Çok değerli benim için. Annemin de önünde. Annemi karşıma alırım onu almam bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…