Allah kolaylık versinÇok ama çok zor ben size söyleyeyimBen de benzer durumdayım. Etrafımkilere kızıyorum niye daha önce söylemediniz bu kadar zor olduğunu. Herkes ciciş tatliş taraflarından bahsediyor hep. Haliyle insan özeniyor. Ama gerçekler başka çıktı
ikizlerim 3 yasinda .level atlayarak olaylar devam ediyor .su yasta rahatlarsin denince insanlarim agzina kurekle vurasim geliyor artik
O da zor. Uykuya dalamıyorum. Ev işleri bir yandan.gece uykusu uzadığında bir tık rahatlıyorsun. Gece sende iyi uyuyunca gündüz dinç oluyorsun, öğlenleri uyu bebeğinle beraber
ya biz krese baslattik .kiz hasta oluyor oglana bulastiriyor 2 gun iyiler .sonra hop oglan hasta olup kiza bulastiriyor .evde de yetemiyoruz artik hunileri takip gezecegim az kaldi .15 aylık ikiz annesi olarak üzüldüm şuan… ben 2,5’tan sonra rahatlarım diye şartlamıştım kendimi
Ben bu yorumları çok yapıcı bulmuyorum ya maalesef. Aynı şeye benziyor 'daha yürümedi gör bak yürüyünce ne zorluk olacak,daha konuşmadı gör bak konuşunca neler olacak, yok şimdi iyi günlerin sen bide ayaklandigi zaman gör, daha büyümedi bak büyüyünce ne zorluk olacak hep böyle kalsın isteyeceksin' gibi.. bu yazdiklariniz evet olabilecek şeyler tabiki biseye asılıp çekebilirler tabiki kosabilirler vs. Çocuk bunlar.. Bence şuan bebeğini büyüten anneye böyle yazmamak gerek nacizane fikrim.. Bu yorumlarin şuan bebeğini büyüten bir anneye yararı yok maalesefm Banada hep böyle diyolardi ama öyle olmadı onlar büyüdükçe hep rahatladım.en güzel günlerin yürüyene kadar dır . 3 cocuk annesi tecrübemle. onu asılacak, bunu cekecek cekmeceye eli sıkışacak. koş hic durma yüremeyi çok severler güven banaa bòyle dursun büyümesin. ergen olduklarında rahatlarsın çatısma olmasin diye sessiz kalmak zorundasın
Bırak ev işlerini ciddi söylüyorum uzunca bir süre bırak. Yapabildigin kadar olsun herşey. Evim mükemmel olsun diye kendini ekstra yorma şuan. Bebeğinle mutlu olmaya bak boş vaktinde dinlenmeye bak. Ben bebeklik zamanlarında çocuklarımla beraber hep yattım hiç pişman değilim. Dinlenip daha dinç kalkıp güne devam ediyordum.. İşler yapabildigim kadar şeklinde ilerledi bir süre veya eşimin yaptığı kadar gibi...O da zor. Uykuya dalamıyorum. Ev işleri bir yandan.
+1Ben bu yorumları çok yapıcı bulmuyorum ya maalesef. Aynı şeye benziyor 'daha yürümedi gör bak yürüyünce ne zorluk olacak,daha konuşmadı gör bak konuşunca neler olacak, yok şimdi iyi günlerin sen bide ayaklandı o zaman gör, daha büyümedi bak büyüyünce ne zorluk olacak hep böyle kalsın isteyeceksin' gibi.. bu yazdiklariniz evet olabilecek şeyler tabiki biseye asılıp çekebilirler tabiki kosabilirler vs. Çocuk bunlar.. Bence şuan bebeğini büyüten anneye böyle yazmamak gerek nacizane fikrim.. Bu yorumlarin şuan bebeğini büyüten bir anneye yararı yok maalesefm Banada hep böyle diyolardi ama öyle olmadı onlar büyüdükçe hep rahatladım.
Bende iki çocuk annesi olarak cevap vereyim evet her dönemin zorlukları var ama geçiyor mu geçiyor yani.. Ama en zoru ne dersen 0-3 ay derim. Büyüdükce fiziksel olarak zorluk bitiyor, uykusuzluk bitiyor ama yerini başka şeyler alıyor.
Benim büyük kızda tüm gün peşimde. Benle beraber ev işi yapıyorBen yurumeye baslayinca rahat ettim. Ev işlerine onuda dahil ediyorum 11 ayliktan beri. Camasir asarken uzatiyor, camasir cirpiyor, oyuncaklarini topluyor, bulasik makinesinde kaşıkları tek tek bana uzatiyor bende yerleştiriyorum. Tabi bir yandan da dagitiyor :) eger ev islerine bir sekilde "toplasin ya da dagitsin farketmez", onuda dahil ederseniz cok rahat edersiniz. Bir sepet camasir yerle bir oluyor ama en azindan oyalanmis oluyor
Kesinlikle öyle benim kızımda oğlumda hep kucagimdalardi ne kadar zorlanıyordum. Dediğiniz gibi kiloda vardı kaç kez bileğim incindi zordu küçükken. E gazıydı sebepsiz aglamasiydi derken küçüklük zamanları daha zor. Yürüyünce merakları oluyor biseyler keşfetmeye başlıyorlar o kol omuz bir rahatlıyor yani kucaktan inince. Zamanla konuşmaya da başladılar mi tadından yenmez oluyor önceki zamanlara göre. He zor mu tabiki zor. Ama ilk zamanki fiziksel zorluklarla kıyaslayamam şu zamanımı. Kızım 2.5 yaşında kendisini çok güzel ifade ediyor ağrıyan yerini falan bile hemen söylüyor ona göre çaresine bakıyorum. Bebekken ağlasa çaresiz kalıyor insan acaba neresi diye mesela.. Büyuk olan erkek o da 6 yaşında anaokuluna gidiyor. Sabah onu bırakıp sonra kizkiza zaman geciriyoruz şuan çok rahatım çok şükür+1
Ustelik yuruyunce daha rahat oluyor. En azindan artik kucaga almiyorsun. Benim kiz kilosundan dolayi tam anlamiyla yurumeye geç basladi, emeklemiyordu da. kucagimda 10 kilo cocukla pertim cikiyordu. Yurumeye baslayinca pesinden kendisi geliyor. Arada tabi agliyor, dusuyor, dinlemiyor, ariza veriyor.
Benim büyük kızda tüm gün peşimde. Benle beraber ev işi yapıyor15 dk bitecek iş 45 dk bitiyor. Astığım çamaşırları yerlerde sürüklüyor. Hijyen sıfır Bizden ne görüyorsa ona özeniyorlar. Elinde toz bezi güya toz alıyor. Ama yürümeye başlayalıdan beri 1 dk boş bırakmaya gelmiyor. Her an patlamaya hazır bomba gibi çok tehlike saçıyor.
Kesinlikle öyle benim kızımda oğlumda hep kucagimdalardi ne kadar zorlanıyordum. Dediğiniz gibi kiloda vardı kaç kez bileğim incindi zordu küçükken. E gazıydı sebepsiz aglamasiydi derken küçüklük zamanları daha zor. Yürüyünce merakları oluyor biseyler keşfetmeye başlıyorlar o kol omuz bir rahatlıyor yani kucaktan inince. Zamanla konuşmaya da başladılar mi tadından yenmez oluyor önceki zamanlara göre. He zor mu tabiki zor. Ama ilk zamanki fiziksel zorluklarla kıyaslayamam şu zamanımı. Kızım 2.5 yaşında kendisini çok güzel ifade ediyor ağrıyan yerini falan bile hemen söylüyor ona göre çaresine bakıyorum. Bebekken ağlasa çaresiz kalıyor insan acaba neresi diye mesela.. Büyuk olan erkek o da 6 yaşında anaokuluna gidiyor. Sabah onu bırakıp sonra kizkiza zaman geciriyoruz şuan çok rahatım çok şükürdarısı sana panda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?