- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
Bazen herşeyi paylaşmanin da olumsuz yönleri olabiliyor malesef
Icime atmaktan daha iyidr ya ben icimde tutamam genelde biseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen herşeyi paylaşmanin da olumsuz yönleri olabiliyor malesef
Bunlar tatlı kıskançlıklar anlıyorum sizi çok çok iyi hem deInsallah eltim 5.ye hamile ne biliyim Allah günah yazmasin ama cocuk yapmak konusunda kiskanmiyor degilim
Tabi siz daha iyi bilirsinizIcime atmaktan daha iyidr ya ben icimde tutamam genelde biseyi
Gercekten de oyle ya iki gun falan var adet olmama kaldircam uygulamayi salla gitsinBence kaldırın uygulamayı ve akışına nmbirakin iki günde bir ilişki olayı Okay ordan garantiye alabilirsiniz ama takvim vs. işi biraz daha mekaniklestiri yor zannımca ha uygulayanlara da elbet saygım var sonuçta kişisel tercih
BravoGercekten de oyle ya iki gun falan var adet olmama kaldircam uygulamayi salla gitsin
Bunlar tatlı kıskançlıklar anlıyorum sizi çok çok iyi hem de
Esimin 6 tane yeğeni var hepside kız acaba bizim de olursa kiz mi olur :)
Hormon bozukluğu veya sperm sayısı daha çok testler var siz bi uzmandan yardım alın yıllar sonra çocuk sahibi olanlar var
Sizde bisuru yapmanız demek:)Benim esim 12 kardes hepsinde 5-6 çocuk ve geneli erkeeekk kiz nadir var vay ben nerelere gidem gorumcemin 9 cocugu var
Anlaşılmak önemli hassas bir konu çünkü pozitif enerjiye ihtiyaç duyuyor insan hatta duygular öyle dengesizlesiyor ki bir gün poztifoluyorsunjz bir gün negatif bir gün umut dolu bir gün hayalkirikligi yaşadım hepsini tahmin etmek zor değilYani oyle imrenerek ic gecirerek kotu bi kiskanclik degil . :)) en cok da beni anlayinca birileri cok seviniyorum
Panik stres yapmayin denemeye devam herşeyin bi zamanı vardırHormon testi falan yaptirdim . Rahim filmi cektirdim . Kan tahlili yaptrdim .alttan muayene oldum . Cok sukur bisey cikmadi . Sadece esimde varikosel vardi o ameliyat oldu zaten
Motora bagliycam artikonum acilsa Allahin izni ils tutmayin benirekorlar kitabina adimi yazdircamSizde bisuru yapmanız demek:)
Insallah artik takmiycam.Panik stres yapmayin denemeye devam herşeyin bi zamanı vardır
Bat ne demek kusura bakmayin okuyorum burda batim o gun batim bu falan diyorlar ama merak edip de sormadim .Batlarınız nezaman sizin
Bat Beklenen adet tarhi.Sat son adet tarihi :)Bat ne demek kusura bakmayin okuyorum burda batim o gun batim bu falan diyorlar ama merak edip de sormadim .
Haaaaaa mantikli kim cikardiysaBat Beklenen adet tarhi.Sat son adet tarihi :)