How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedi yavrusuna dikkat aşılarını yaptır mutlaka toksoplazma diye bir şey var düşüğe sebep oluyor...

canım çok mutlu oldum görünce:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
uzun süredir girmiyordum ben foruma.. çok tebrik ediyorum valla nasıl oldu bitti görüşelim bir ara.. bu arada ben laporoskopi oldum istanbulda..

slm sarı civciv bende aranıza yeni katılan bi arkadaşım.ilk kez aşılıma olacagını yazmışsın dikkatimi çekti sakın korkma bu aşamada acı çekmemen için en önemli şey senin kendini sıkmaman.ben tam olarak 2 yıldır tedavi oluyorum hg testi yaptırdıktan sonra 2 kez aşılama yaptırdım malesef ikiside tutmadı ve önümüzdeki hafta 3. yapılcak ama hiç umutsuz olmadım ve degilim,inş seninki ilkinde tutar

en başta düşüncelerinizi değiştirme konusunu öneren arkadaşınıza katılıyorum..sonradan imgeleme yapmanızı öneren arkadaşınızada...çekim yasasını hayatına imgelerle çok kolay uygulayan bir insan olarak size bir teklifim var..

önce nasıl yaptığımı anlatayım..ben oturur isteğim şeye sahipmişim gibi bir senaryo yazarım..sonra bunu oğlumun bana indirdiği basit bir ses kaydı proğramıyla seslendiririm ve günde en az bir kere dinlerim...bunu uygulamak isteyen arkadaşlar olursa bu ses kaydı proğramını gönderebilirm veya link veririm..aranıza yeni katıldım..sitenin kurallarını doğru dürüst bilmiyorum o yüzden şu anda vermiyorum..ilgilenen arkadaşlar bana özeldende ulaşabilirler..hepinize sevgiler..

:) bencede çok güzel olur. Beklenin gelmesi .....
çocuk özlemi çok farklı bir duyguymuş ne yari ne anne babayı özlemek gibi. En azından biz onları diğer anne babalardan 1 kat daha fazla seveceğiz çünkü gelmeden hasretlerini buram buram çekiyoruz.
merhaba aslı inşallah hepimizin saglıklı ve çabuk bebeklerimiz olur

Allah herkeze anne olmayı nasip etsin işallah 2008 hepimize ugurlu gelir

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

sevgili meralun kızlar dertleşelim bölümündeki mesajına cevap yazdım.meğer ne çokmuşuz.rabbimin bizlere neden evlat vermediğini sogulamayı çoktan bıraktım. sınav,ceza,ödül,sebep her ne olursa olsun artık son bulsun.yaşımızın ilerlediğini düşünen bazı büyüklerimiz evlatlık alın demeye başladılar.akıl verceklerine PARA vermiyorlarki tüp bebek yapalım.hepimize bol şanslar.2008de burası dıgıldıgıl bebişlerle dolar İNŞALLAH.

hoce çok teşekkrüe derim cnaım benim çoks aol darısı sana inşaallah aminnnnnnnn sanada hayırlı olsun laparoskopin cnaım dileirm sanada ugurlu gelir birtanem hamiş olursun amin

kızlar bende 6 senelik evliğim ve 6 senedir bu özlemle yaşıyorum.ama bir gün biliyorum ALLAH bizede nasip edecek inşallah ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.elimizden geleni yapıyoruz.ALLAH bizede nasip eder annelik duygusunu inşallah!

ALLAH HAYIRLSINI NASİP ETSİN HEPİMİZE

Slm Arkadaşlar Hiç Birşeyi Karamsar Düşünmeyin Bakin Anne Olmk çok Güsel Bi Duygu Tabikide Ama Hiç Birşeyi Karamsar Dünmeyin Benmde Kendimden Yana Hiç Umtlarim Yoktu Geçen Hafta Tüp Bebek Trasferi Oldum Ve şimdi Sonucunu Bekliyorum Bir Hafta Sonarada Testim Var Eger Allh Bana O Mutlugu Nasip Etyse Ne Mutlu Bana Yoksada Varidr Bi Bildigi Diye Düşünücem Ama Allh Anne Olmayanlarada çocuk Nasip Etsinn ...

inşallah canım allahım hayırlı evlatlar verır

Günaydın arkadaşlar herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım aynı sorunu yaşayan biri olarak..
12 aydır istememize rağmen bebişimiz olmadı :(
Doktor Hsg istedi, onu araştırırken sizlere rastladım.
herkese selamlar..

Günaydın arkadaşlar herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım aynı sorunu yaşayan biri olarak..
12 aydır istememize rağmen bebişimiz olmadı :(
Doktor Hsg istedi, onu araştırırken sizlere rastladım.
herkese selamlar..

merhaba hoşgeldin canım,
inşallah hsg de bişey çıkmaz ve en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına. görüşmek üzere.

Back