How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anne olmak isteyenlerdenim kızlar 7 senelik evliyim çok mutluyum ama benim gözümü çok korkuttular bu yüzden benim bebeğim olmuyor ama ALLAH büyüktür yardım eder diyorum başka bir şey demiyorum inşallah benımde bır bebişim olur.Hatta Allah olmayanlara versin diyorum şimdi bende kaynanam ve görümcem var onlarlanda problem yaşıyorum çocuk konusunda hep beni sıkıştırıyorlar,üzerimize geliyolar çok bunaldım kayınpeder bir yandan ameliyat olcak o yuzden şuanda peder teyzemlerde kalıyor benim kafam karıştı açıkçası ama artık sabrım kalmadı benım senağlama
Bu bebiş konusu beni baya yıprattı çok üzülüyorum,ağlıyorum,kendi kendime soruyorum neden benım çocuğum olmuyor dıye hatta kaçkere dr gıttım tedavı olduk eşimlen ama hiç bır şey çıkmadı çok şukur sadece dr dedıkı çok uzerıne duşmuşsunuz çocuk konusunda bırakın zamanla olur sız hayatınıza bakın felan dedı ama nereye kadar ya senağlama
Allahım ne olur bana yardım et:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

baby01.gif
baby01.gif
senağlama

merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum. Ama nolur moralini felan bozma. Herkes banada soruyor daha çocuk yapmıyor musun diye . Bişey diyemiyorsun ki. Ben de 6.5 yıllık evliyim. Benim de olmuyor canım. Ama bence sen başka bir dr.a git. 7 yıllık evlilikten sonra kalkıp da sana kendiliğine bırak diye bişey söyleyemez . Çünkü çok saçma. Ya bişey vardır. ya da olmasa bile bunu çaresine bakması lazım. sen bilirsin yine de ama başka bir dr. daha görünürsen iyi olur derim. Bu benim fikrim. ALLAH herkesin yardımcısı olsun.

merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum. Ama nolur moralini felan bozma. Herkes banada soruyor daha çocuk yapmıyor musun diye . Bişey diyemiyorsun ki. Ben de 6.5 yıllık evliyim. Benim de olmuyor canım. Ama bence sen başka bir dr.a git. 7 yıllık evlilikten sonra kalkıp da sana kendiliğine bırak diye bişey söyleyemez . Çünkü çok saçma. Ya bişey vardır. ya da olmasa bile bunu çaresine bakması lazım. sen bilirsin yine de ama başka bir dr. daha görünürsen iyi olur derim. Bu benim fikrim. ALLAH herkesin yardımcısı olsun.

Bence de 7 yıl kendiliğinden olmamışsa tedaviye başla derim bende.acil şifalar inş.

nerelerde denedin hayatım tüp bebek i dr un kim canım inşaallah tez zamanda yuce rabbim nasip etsin ama dua ederken önce kendin için iste sonrada tum kardeşlerime de....allahın izniyle kavuşman dileğiyle canım bnm

şu an tekrar deneme aşamasındayım bu sefer olsun artık, çünkü çok sıkıntılı bir dönem. isteyen herkesin olsun...

olurmu dersın gercekten 2008de anne olurmuyuz insallah canım cok sıkıldı artık kactıkca kacıyorum bu tedavıden galba ben olcagına sans verıpde olmazsa hayalkırıklıgından korkuyorum bırazda neyse senın gıbı iyi düsüneyimki sonu iyi olsun allah hepimize sabır versin

eylül naz zaten ben başka bır dr gitmeyi düşünüyorm canım kayınvalidem ve görümcem bugun gıttıler çok şukur kurtuldum açıkçası inşallah kısmetse dr gıtmeyı duşunuyoruz yinede teşekkürler canım benim yardımın için

kızlar var ya bu kaynana görümce vs karışmasalar çok daha iyi olur mesela biz aslında bebek konusunu o kadarda sorun yapmıyoruz ama işte şu çevredekiler yok mu bide bu ay görümcem 3. ye hamile kaldı artık gözler bizim üzerimizde daha yok mu deliricem valla

darkinlife cnm napıosunnn.konusamadık hıcc:(nası gıdıoo bakimm kac gun kaldıı??

Napayım tubish beklemedeyim canım hala ve bi belirti yok sanki.
Cuma günü kan testi yaptırcam.Hayırlısı artık.5 gün kaldı ..

Napayım tubish beklemedeyim canım hala ve bi belirti yok sanki.
Cuma günü kan testi yaptırcam.Hayırlısı artık.5 gün kaldı ..

cnm benm hayırlsııı nası kasıklarda agrı falan varmı baende belırtı olmas sen ıyı dusun olumlu dusun asılamaydı demı senınkı

cnm benm hayırlsııı nası kasıklarda agrı falan varmı baende belırtı olmas sen ıyı dusun olumlu dusun asılamaydı demı senınkı

Ya sadece yumurtalıklarımın olduğu yere ağrı bıçak saplanır gibi oluyordu.ama dün akşam otururken birden rahmin olduğu yere bi sancı girdi 10 saniye kadar sürdü ama ömrümde ilk kez oraya öyle bi ağrı girdi.Hayırlısı diyelim belki bi hayrın işaretidir.Dün tam 10. gündü 10. gün yerleşme işlemi tamamlanır diyor internette okudum.İnşallah öyledir diyorum.göğ. uçları acıo.Bakalım ya..Bekliorum bana sans dile dua et.az kaldı cuma belli olacak.Olmazsada hayırlısı ama bu kez biraz daha heveslendik galiba :((
a.s.

allah hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsin insallah arkadaşlar cok güzel bir duygu olsa gerek :)

yaaa bende anne olmak istiyorum allahım sen bize yardım ert yarabbim bizde anne olalım artık herşey üstüme üstüme geliyo sen sabır ver yarabbbim

ben aranıza yeni katıldım ve bende 2 senedir bebek hasreti çekenlerdenim.... :çok üzgünüm:

darkinlife canım çok saol... adanadasın sanırım bana orda bir doktor önerebilirmisin??

Back