How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 2.kez anne olmak istiyorum ama maalesef şu an durumum buna müsait değil belki sizlerden kalan ilaçları toparlayabilirsem olacak inş.

allah cocogu olmayanlara insallah hayirli evlatlar nasip eder arkadaslar

Şekerliiiiiik merhaba canım napıyorsun.. bende de geçen hafta kist çıktı. az daha apandisit diye ameliyat oluyodum o kadar çok ağrım oldu ki.. şimdi iyiyim ama sanki elim ayağım uyuşuyor bazen tansiyonum düşüyor gibi.. sende de öyle şeyler oldu mu?? bi de çok büyük geldi bana kistin büyüklüğü.. önce 66 mm di 6 gün sonra 48 mm düştü hiç ilaç falan kullanmadım.. doktor kendi kendine atılmasını bekleyelim dedi vücut kendisi atacak gibi dedi. senin kistin atıldı mı? ilaç falan kullandın mı??

hayatım öncelikle geçmişolsun hiç korkma lütfen olur mu canım bnm evet bndede bu tarz şeyler oluyordu ama kistten mi bilmioyurm yalnız kisti olan arkdaşalırımın hepsinde mevcuttu demekki kistten hayatım evet bncee ilaç kullanmaman iyi olmuş dr unu tebrik ederim bnm d rumda ilaç kullanmıyor bnd e3ve küçüldü şükürler olsun şimdi bilmioyurm hayırlısı oılsun hiç korkma gerçekten

kızlar dün dr gittim muayende 1 yumurta olduğunu bugün yarın çatlayacağını söyledi regl tarihim 20 temmuz bu kadar erken yumurtlama olabilirmi ve yumurta çatlaması hissediliyormu bilginiz varmı

tabikide olabilr sonuçta bunu sana dr söylemiş sen öncew lalaha sonra dr una sonrada kendine güven lütfen

hayatım öncelikle geçmişolsun hiç korkma lütfen olur mu canım bnm evet bndede bu tarz şeyler oluyordu ama kistten mi bilmioyurm yalnız kisti olan arkdaşalırımın hepsinde mevcuttu demekki kistten hayatım evet bncee ilaç kullanmaman iyi olmuş dr unu tebrik ederim bnm d rumda ilaç kullanmıyor bnd e3ve küçüldü şükürler olsun şimdi bilmioyurm hayırlısı oılsun hiç korkma gerçekten

canım benim çok teşekkür ederim, bugün başka bir doktora gittim o da ilaç falan vermedi 40 mm düşmüş inşallah hızla küçülecek gibi.. ama ellerimin uyuşmasının falan bununla pek alakalı olmadığını söyledi. bol sıvı al diyor sıcaktan olabilirmiş.. bu arada ben tam tüp bebek yaptırayım diye kendimi kurmuşken kafamı karıştırdı bu doktor.. 3 defa aşılama yapalım ondan sonra dedi.. zaten yaptırdım ben 3 kere bir daha aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.. :1no2::1no2::1no2:

canım benim çok teşekkür ederim, bugün başka bir doktora gittim o da ilaç falan vermedi 40 mm düşmüş inşallah hızla küçülecek gibi.. ama ellerimin uyuşmasının falan bununla pek alakalı olmadığını söyledi. bol sıvı al diyor sıcaktan olabilirmiş.. bu arada ben tam tüp bebek yaptırayım diye kendimi kurmuşken kafamı karıştırdı bu doktor.. 3 defa aşılama yapalım ondan sonra dedi.. zaten yaptırdım ben 3 kere bir daha aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.. :1no2::1no2::1no2:
hoceee 3. veya 4. diye yaklaşma olaya aşılama on kerede yapılır ama maddi açıdan onu yapana kadar tüp bebek uygulanır diye yapmıyolar 4 ten sonrasınıbi arkadaşım 4. aşılamada hamile kaldı ümidini asla yitirme

şekerlik nasılsın?sanırım netten haberlerimi aldın.

saol hayatım iyyim eger biraz önc ekomşum sancılar içinde doguma gitmeseydi dahad aiyi olabilirdim ama sen güçlüsün şükürler olsun ki aldım cnaım haberlerini iyyim diyim sen nasılsın

iyiyim sağol.senin tedavinle ilgili bir gelişme var mı?sen ne yaptın.
bu tüp bebek deneyimi bitirdi beni,sadece beni değil eşimi annemi babamı herkesi.

kıyammasana canım bnm dogrudur gerçekten zor bri tedavi süreci çünkü allah yardımcın olsun inşaallah bu eziyete rasbbim yuzune gülsün inşaallah bnmki daha beklioyr valla sıkıldım çok sıkıldım inanki

Back