How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm Arkadaşlar. Benimde 9 Yildir Olmuyor. Ilk Aşilamam Tutmadi.2, Yaptirdim Bugün 7.gün Bekliyoruz Bakalim Testler Ne çikacak.

hoş geldınız arkadaslar canlarım inşaallah hepımızın hayırlı bebişleri olur aminn.

Slm Arkadaşlar. Benimde 9 Yildir Olmuyor. Ilk Aşilamam Tutmadi.2, Yaptirdim Bugün 7.gün Bekliyoruz Bakalim Testler Ne çikacak.

Sevgili, gül çiçek umarım testinin sonucu pozitif çıkar.Benim de dokuz yılım geçti.Bundan da elde ettiğimiz bir şey var;dokuz yıl önce yetiştireceğim çocuk ile şimdi yetiştireceğim çocuk arasında dağlar kadar fark olacak.Daha tecrübeli olduk.Bu yönden bakmak daha mantıklı ve insanı mutlu ediyor. İnşallah dileğine kavuşursun.

arkadaslar bende 2008 de anne olmak ıstıyorum.benıde aranıza alırmısınız.

azra ınsallah bu kez basarırsın.benımde bebegım yok.düsük yaptım.ve suan olmuyo.:1no2:

rabbim her isteyene herkese versin inşaallah amin

allahım bekleyen, isteyen, sabreden, ümit eden, bu yolda emek harcayan herkese ve banada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:
tüm hamileleri sağlıkla bebişlerine kavuştur inşallah.
bütün bebişleride anne babasına bağışla rabbim.:nazar:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN.

rabbim her isteyene herkese versin inşaallah amin

Sara nur 6 aylik olmussun canim benim ne guzell,ne cabuk gecti zaman,allah hayirlisiyla kizimi dogurdum haberlerini okumayida nasip etsin,allahim hayirlisiyla kucagina versin minik kusunu,darisida bizlere olsun insallah.

Selam kızlar
Bede tüpbebeğe başalyacam. Bu yoldaki hergese bol şans diliyorum. Allah hepimizinde önündeki zorlukları kaldırsın. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim çok büyük. İnançımızı yitirmeden devam etmek lazım. Allah hepimizinde sabrımızı büyük versin. Bir yerde insan bazan tükendiğini hissediyor.Bugün benim olduğum gibi. Kendini bir boşluğa atıyorsun. Düşeceğin yer görünmüyor ama. Yarrabbim sen hepimizede yardım et.

Selam kızlar
Bede tüpbebeğe başalyacam. Bu yoldaki hergese bol şans diliyorum. Allah hepimizinde önündeki zorlukları kaldırsın. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim çok büyük. İnançımızı yitirmeden devam etmek lazım. Allah hepimizinde sabrımızı büyük versin. Bir yerde insan bazan tükendiğini hissediyor.Bugün benim olduğum gibi. Kendini bir boşluğa atıyorsun. Düşeceğin yer görünmüyor ama. Yarrabbim sen hepimizede yardım et.
bu güzel duaların için teşekkürler bizede amin demek düşer AMİİİİİİİİİİİİİİN

Sara nur 6 aylik olmussun canim benim ne guzell,ne cabuk gecti zaman,allah hayirlisiyla kizimi dogurdum haberlerini okumayida nasip etsin,allahim hayirlisiyla kucagina versin minik kusunu,darisida bizlere olsun insallah.

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun evet dogru zaman çabucak geçmiş bende görünce şaşırıyorum inşaalah rabbim szilerede yaşatsın amin inşaallah aminŞeniz:1hug::teselli::1hug:Şeniz

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu ay tedavi görmedim ama doktorum ilaçların etkisi devam edebilir demişti şimdi adetimin 15.günü ve kahve rengi kan geldi çok korktum daha önce hiç böyle birşey olmadı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazın

merhaba arkadaşlar

Brüksel kadın sağlığı ve üreme merkezi hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın.??????

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu ay tedavi görmedim ama doktorum ilaçların etkisi devam edebilir demişti şimdi adetimin 15.günü ve kahve rengi kan geldi çok korktum daha önce hiç böyle birşey olmadı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazın

slm elif.. bu ay tedavi görmedim derken ne demek istedin yani tüp bebek denedin sonuç negatif çıktı ve adet gördün..durum bumu?eğer böyleyse ,benimde sonucum negatif çıktı bugün adetimin 16.günü hala k.rengi akıntım var doktorum normal dedi ilaçlarla rahimi kalınlaştırdıkları için uzun sürebilir ama 16-17 günü geçerse haber ver dediler sende doktorunla görüş bence nolur nolmaz..ben evvelsi gün kontrole gittim muayene etti ve sorun yok zaten adetin de bitmek üzere dedi..Doktorunla görüşmende fayda var..

slm elif.. bu ay tedavi görmedim derken ne demek istedin yani tüp bebek denedin sonuç negatif çıktı ve adet gördün..durum bumu?eğer böyleyse ,benimde sonucum negatif çıktı bugün adetimin 16.günü hala k.rengi akıntım var doktorum normal dedi ilaçlarla rahimi kalınlaştırdıkları için uzun sürebilir ama 16-17 günü geçerse haber ver dediler sende doktorunla görüş bence nolur nolmaz..ben evvelsi gün kontrole gittim muayene etti ve sorun yok zaten adetin de bitmek üzere dedi..Doktorunla görüşmende fayda var..

aralıkta aşılama yaptırmıştım negatif çıktı sonra adet oldum ama 15.gün hem kasıklarımda sancı var hamde çok az kahve rengi akıntı var acaba diyorum yumurtalarımmı çatlıyor normalde hiç adet olmam farlutal ile adet oluyorum

merhaba arkadaşlar

dr yücel karaman hakkında bilgisi olna varmıııı......??????

2 Şubatta aşılama yaptırdım 16 sında tahlil yaptırıcam.16 sından sonra da regle olma ihtimalim var mı?
Eğer gebe kalmazsa 16 sından önce regl.olursun dediler tahlil gününden sonraya da reglem kalabilir mi?
Bekleyemiyorum bu süreyi....

2 Şubatta aşılama yaptırdım 16 sında tahlil yaptırıcam.16 sından sonra da regle olma ihtimalim var mı?
Eğer gebe kalmazsa 16 sından önce regl.olursun dediler tahlil gününden sonraya da reglem kalabilir mi?
Bekleyemiyorum bu süreyi....

Büyük ihtimalle nagatifse 16sında adetin gelir.Hatta daha erken gelme sansı var.
Eğer yumurtlaman düzensiz değilse pek gecikmez.Gecikenler genelde düzensiz adeti olanlar.
Sonucunu bize de yaz mutlaka inşallah pozitif olur.
Az kalmış 16 şubata.15inde yapsanda olur aslında ;)

Back