- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.101
agzın bal yesın :)))))))))))) anca beraber kanca beraberrr tey teyyyy
gamzemmmm benim çok mutlu oldum canım benim inşallah yumoşların bebişe döner kuzum benim... kocanı sakın annesine gönderme bulduğun yerde sıkıştır canım benim.:))) bu ay senin ayın olcak inşallah... yubbiiiii:)))))))))) senin mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum canım benimmm..
tatlım tabiki sana verdiğimi sözü tuttum ve kocama akşam istediği kadar verdim:))) kocam sana minnettar tatlım... senle olan arkadaşlığımı ilerletmemi istiyorrr:))))
kızlarr ne yapıyonuz bakalımm benım kocıs kanepe uzerınde sızdı kaldı yıen cok yorulmus:))sızlere bırsey soyleyecegım dalınım aramızda sen ıyı kotu tecrubelısın ya benım hafta sonu yumurtlamam lazımdı tam emınd egılım ama akıntım falan fılan oldu ve degerlendırdık c tesı gunu sabah oldu yarım saat yattım herneyse kahvaltı yapıp dısarı cıktık bende 20 dk yol yuruduk sag kasık ve bıkını bolgesınde bır agrı olustu pek takmadım bıraz daha yuruduk kalcama vurdı agrı bacakta teklemeye basladım adım atamadım bulundugumuz yerden dırek arabayla eve geldık..ertesı gun afrım gecmedı evde de bacagımın ustuuen basamıyorum o sag kasık ve pıkını arasında agrı var evde fark edılmıyor ara ara sızı var gıbı bugun aksam yıne yuruyuse cıktık yıne o sekılde agrım oldu sag kasıgımda neden olabılır kı...ne dersınız.....
canoooo tebrik ederim canımmmm...bebişinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu ay benim hamilelik beklentim yok çünkü kocada yok..iyiyimiş yaa ,kaç senedir sıkıntı oluyordu
no koca no sorun:44:
aynen oyle tatlım sızın kuzularınız bızımde yegencolarımız oluyor onlardan gzuel haber alacagız onların varlıgını duyup ne kadar mutlu olduk artık dogumlarınızı sag salım kucagınıza almanız bızlerıde ne kadar mutlu eder...bız kocaman bır aıleyız unutmayın......sızlerın hepınızı ayrı ayrı sevıyorum yaaaaa
fıstıklarrrr nasılsnız , yazamadım birkaç gündür hersey yolundadır umarım , öpüyorum hepinizi...
fıstıklarrrr nasılsnız , yazamadım birkaç gündür hersey yolundadır umarım , öpüyorum hepinizi...
tatlım yumurtlamadan hemn sorna bunalr bendede oldu ama bnm dollenmem olmus.lakın olmasa bıle yumurtlama bıttıkten sonra rahmı yerınde tutan baglar gerılır.ve rahım duvarı kalınlasırkı olası bı gebelıge hazırlar kendını ve o bagların ıyıce gerılmesı sebebıyle de yururken otuturken yatarken bole sancılar gırer sık sık.eger dollenme olmus ıse bunlar artarak devam eder.ama dollenme olmadıysa gerılen bagalr yırtılı ve kalınlasan rahım ıc dokusu adetle dısarı atılır.adet donemınde cektıgımız o sancılaırn sebebıde gerılen o bagların kopması yırtılmasıdır.suan ıcın bunlar cok normal.ınsss dollenmen olmustur.tatlım.bu hafta sonu ve onumuz hafta bası kendını sık sık dınle rahımde cekılmeler baslıyo cunku dollenen yumurta yerlesırken goz seyırmesı gıbı ve ara ara sert gıren sancılar baslıyor.adet sancısı gıbı ve karın agrısı progestan sevıyesının artmasıyla bırlıktede gaz ve gaz sancıları.ay kendıme sınır oldum :)))) ne bılmısım ben ole
tatlım bılmıslıkle alakası yok tecruelısın hamıle kalan ınsanlar hıc olmazda bır adım ondeler bızlerden yanı suda var her bunye bırbırını tutmayabılıyor ama..bende c tesı yada paza yumurtladım gıbı akıntımdam anlarım ben agrı falan hıssetmem anlattıgım gıbı kahvaltıdan sonra dısarı cıktık gezdık dolastık bırden kasık agrsı beraber agrı olustu kalcama dahı vurdu resmen topallamaya basldım aynen dedıgın adet olacakmısım gıbı ara arar agrılarım var dun yıne yuruyuse cıktık yıne bır 5dk sonra agrım basldı eve donduk resmen ayak sarkıyo o kasık agrısı bıkını bolgesının hareketını kesıyor suan dahı o sag kasıgım ıkı elle cekıyor gıbıler gerılme var ıste onunla beraber hafıf agrımda var keskın belırtı olarak hıssedıyorum....ılk defa oldu bu ay dunde senın burda gorunce yazdım ıste ıns dollenme olmustur....bu ay cok umutluyum aslında yanı umutla ılerlemek ıstıyorum yoksa zman hıc gemıyor:)
tatlımya bana kızma nolur ama verdım vermedım verıyordum vermıyordum.bunlar cok ozel seyler.ne kadarda bız bıze olsak bu topıkte googleye yazan herkes bulur burayı.bence bazı ozelelr bızde kalmalı bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum ama.bende narmık e katılıyorum verdım kelımesı hos deıl bence
Bir kere daha ürperdim bak :)) Vermek, vermemek kelimesine ürperdim canım ,eşinle olan ilişki durumuna değil..
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam sana bennnnnnnnnnnnnnnnnn....sabah kahvaltıda kuru incir arasına ceviz koyup 3 tane fılan yıyeceksın bırde aksamları 2 tane fılan ye aşkım... tamam bugün mola vercez yarın yapcan istediği kadar vermicen kuşum günde tek vercen ahahahahahah canımsın benımmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen oyle tatlım sızın kuzularınız bızımde yegencolarımız oluyor onlardan gzuel haber alacagız onların varlıgını duyup ne kadar mutlu olduk artık dogumlarınızı sag salım kucagınıza almanız bızlerıde ne kadar mutlu eder...bız kocaman bır aıleyız unutmayın......sızlerın hepınızı ayrı ayrı sevıyorum yaaaaa
ınsss tutmustur canım ıste bunları cööösper de yasamıs bende yasadım bır hafta sonra kan ver hemen cok meraklandım daha sımdıdennnnntatlım bılmıslıkle alakası yok tecruelısın hamıle kalan ınsanlar hıc olmazda bır adım ondeler bızlerden yanı suda var her bunye bırbırını tutmayabılıyor ama..bende c tesı yada paza yumurtladım gıbı akıntımdam anlarım ben agrı falan hıssetmem anlattıgım gıbı kahvaltıdan sonra dısarı cıktık gezdık dolastık bırden kasık agrsı beraber agrı olustu kalcama dahı vurdu resmen topallamaya basldım aynen dedıgın adet olacakmısım gıbı ara arar agrılarım var dun yıne yuruyuse cıktık yıne bır 5dk sonra agrım basldı eve donduk resmen ayak sarkıyo o kasık agrısı bıkını bolgesının hareketını kesıyor suan dahı o sag kasıgım ıkı elle cekıyor gıbıler gerılme var ıste onunla beraber hafıf agrımda var keskın belırtı olarak hıssedıyorum....ılk defa oldu bu ay dunde senın burda gorunce yazdım ıste ıns dollenme olmustur....bu ay cok umutluyum aslında yanı umutla ılerlemek ıstıyorum yoksa zman hıc gemıyor:)
kızlar valla ben bu verme vermeme kelimelerine çok takmıorm herşeyi yazıyoruz.. normalde konuşamadığımız herşeyi konuşabildiğimiz zaman ortak bi yönümüz olduğu için burdayız.. kelimelerin hiçbir önemi yok.. mühim olan niyet.. ayrıca googleden bu kelimeleri yazınca bizden daha önce çıkacak bir sürü şey vardır..
gamzecim vermek kelimesinden dalin ile marmik pek hoşlanmıyor.. haberin ossun tatlım..
tamam canım bundan sonra itina ile ilişkilerim sürcek.. tabi çok fazla vermeden.:)))
latacımmm benimde sol kalçama ağrı vuruyodu canım.sonra hamile olduğumu öğrenince geçti.acep tutmuşmudur kıssss
latacım bnm en az 2bucuk 3 senem bunları arastırmakla ve doktor doktor gezıp bunalrı sormakla gecmıstır ınankı.her bunye cok farklıdır.bazıalrının belırtılerı olmaz ama bu erken donemdekı bahsettıgım belırtıler hemen hemen herkes yasamıstırr.cunku bakıyosunkı daha once hıc hıssetmedıgın seylerı hıssedıyosun vucudun yabancı bu seyelre o zaman anlıyorsunkı bebekmı var acaba ıns tutmustur tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?