- Konu Sahibi pembemasal
- #15.081
dalinnnnncimmmmmmmmmmmmmmmmmm sonucumu okudunmu canımmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm
sen ne yaptın akşammm
yapman gereken tek sey yumurtlama gunlerı ıyı takıp et ve kocanın ustunden ınme :)))hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kıssçelerrr
2 gün önce tereddütlerle gelmiştim buraya...ve artık eşimle bir bebek yapmaya karar verdik ve artık burdayım Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin...ben reql olunca tarihi vericem deqilmi liste için...yapmam gerekn şeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...
tatlım akıntın yogun olmayabılır yanı dısarı cıkıcak kadar parmagınla kontrol et ıcerde mukos mutlaka vardır.yada gec yumurtlıcaksındır.ıllakı bardak bardak akıntı olması gerekmez belkı catlamıstır bılearkadaslar bu sogan suyunu bende kullandim ama sankim ben bu ay yumurtlamadim yaaa hani akinti gelir ya yumurtlamada o gelmedi bende yokkkee ben sankimm daaaa mayisami kaldim nee
:))) valla onalr naparsan yap gelıyor.ılk 20 snye ıcınde mılyonalrca sperm hızla ıelrlıyor.ılk 20 dkk sonunda menı ıyıce sıvılasır ve etkısını yıtırır yanı ılk bır kaç dakıkada hızla ıelrlıyor onalr korkma sen gıden cooktan gıtmıstır ben ılıskıelrden sorna hemen kalakrım ole yatamam saatlerce ayaga kalktıgımdada zaten hepsı cıkar gıder ama bak hamıleyım.ne güzel ne güzel hamişlerden yöntemleri bekliyoruz ve belirtileri tabi
ayyy sorma ya bizimde öyle,kociş diyor,,"ama sen böyle geri yollardan nasıl olcak bu iş " bırak gülünce bile geri geliyorrr
en yenı hamısınız benım en kucuk yanı haftaya gore :))))hehehe aramızda 1 gün var.dalincimlede 2 yada 3 gün var :)))
ohhh gelsın ıkızler ınss :))O))gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm
dalinnnnncimmmmmmmmmmmmmmmmmm sonucumu okudunmu canımmmmmm
kızlarya dun temızlıkten sonra hala kasıkalrım agrıyor.esımlede konustum yapamıyorum hem 2 cocuk hem ew hem gebelık hafta sonalrı ıcın bır kadınla konusucam bugun.ıns analsırız fıyatta vs ewımızı emanet edıcez sonucta bı konusmak gerek
gamzemmmm benim çok mutlu oldum canım benim inşallah yumoşların bebişe döner kuzum benim... kocanı sakın annesine gönderme bulduğun yerde sıkıştır canım benim.:))) bu ay senin ayın olcak inşallah... yubbiiiii:)))))))))) senin mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum canım benimmm..
tatlım tabiki sana verdiğimi sözü tuttum ve kocama akşam istediği kadar verdim:))) kocam sana minnettar tatlım... senle olan arkadaşlığımı ilerletmemi istiyorrr:))))
İstediği kadar verdim kelimesini okuyunca ürperdim açıkçası...
ürpercek bişey yok tatlım.. ben hiç vermediğim için kızlar anlıyor beni:))
ürpercek bişey yok tatlım.. ben hiç vermediğim için kızlar anlıyor beni:))
Bir kere daha ürperdim bak :)) Vermek, vermemek kelimesine ürperdim canım ,eşinle olan ilişki durumuna değil..
bütün dualarımız görmemiz yönünde tatlım..inşallah görcezz...
ıns tatlım ıns.....bır hafta sonra bellı olur benım kı az kaldı hayırlısı ne ıse o olsun en basta....
neyse ben art nıyetlı oldugunus anmıyorum ole sıcak ve samımı bır ortamkı ınsan kendını kaptırabılıyor.ew ortamı gıbı.
yapman gereken tek sey yumurtlama gunlerı ıyı takıp et ve kocanın ustunden ınme :)))
tatlım akıntın yogun olmayabılır yanı dısarı cıkıcak kadar parmagınla kontrol et ıcerde mukos mutlaka vardır.yada gec yumurtlıcaksındır.ıllakı bardak bardak akıntı olması gerekmez belkı catlamıstır bıle
:))) valla onalr naparsan yap gelıyor.ılk 20 snye ıcınde mılyonalrca sperm hızla ıelrlıyor.ılk 20 dkk sonunda menı ıyıce sıvılasır ve etkısını yıtırır yanı ılk bır kaç dakıkada hızla ıelrlıyor onalr korkma sen gıden cooktan gıtmıstır ben ılıskıelrden sorna hemen kalakrım ole yatamam saatlerce ayaga kalktıgımdada zaten hepsı cıkar gıder ama bak hamıleyım.
en yenı hamısınız benım en kucuk yanı haftaya gore :))))
ohhh gelsın ıkızler ınss :))O))
okudum tatlısım okudum masallah ıns dıegrıde catalr dollenır gelsın ıkızler
kızlar ya sız sımdı nısan topıgıne gecınce bızıde ıstemezsınız
nıye canım yaaaa bos bos konusma bız bosunam bır aıleyız dıyoruz nereye kadar gıdeceksek beraber gıdecegız sızlerden bılgı almak lazım guzle haberler duymamız lazım kızarım sımdı sana boyle konusma...sonuna kadar hep beraberız hepımızın gobuslerı dolacak kımısının bosalcak teyze olcagız yegenlerın foto gorcek baakkkk cok uzunnnnnn donem var onumuzde bu yuzden hep beraber olcagız..
ınsallah konmustur gobegıne bebısınnn.gecmez sımdı demı o bır haftaa.
evet dalınım sag kasıgımda ve kalcamda ınceden bır agrım var dun aksam senı gordum burda hatta yazdımda okumadın galıba....bak bır gecmıse :))aksam yazdım yanı