- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.141
tamam bitanemmmm ayrılmayalımmmmm. burda başladık burda doguralım
ayy evet ben o konuda garibim kuzum biraz muzik dinlerken sıkılıom :) illa tv olcak birileri konuscak orda:):)
yokk tek yumurta ıkızlerındne deıl cıft yumurta ıkızlerınden sız edıyorum.cıft yumurtalarda gerekmezkı bır gun once bırı 2 gun sonra dıgerıde dollenebılır kadının vucuduyla alakalı.sonradan yumurtlama olayı
sensın canım.asada bı gırıp bı cıkıyodun ondan dedım netındemı bı sorun var dıyee.yanlıs anlama
bebek dusunuyosun canım sen bence kullanma yan etkıelrının cok oldugunu duymustum.yag yakıcı kremler o kadar etkılı olsa basta hadıse kullanırdı :)))) bence bebek donemınde kesınlıkle kullanma derım
böyle şeyler yalan canım,para tuzağoı resmen inanma derim ben..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ,iananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm alllahımmmmmmçok mutluyu mmmmmmmmmmmm,,,ayyy nağsam işi gücü bıraktımmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ,iananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm alllahımmmmmmçok mutluyu mmmmmmmmmmmm,,,ayyy nağsam işi gücü bıraktımmmmmmmmmm
ee tabıkı tatalım hadıse bıldıgın balık etı ama yakısıyor o baska.eger bu kremelrın okadar faydası olsa o unluler plates yapcam dıye canları cıkmazdıo surerlerdı kremı hooop 10 dakıkada 2 cm ıncelırlerdı ozellıkle hadıse :))) varya reklamlarında 10 dakıkada 2 cm dıye palavra ya.bel bolgesı ıcın en etkılı ve skeıllı ınceltme yontemı mekık cekmek ben dogumdan sonra mekık aletı aldım gunde kıcımı sıkıp 100 tane cekeydım erırdı ama zaman bulamadım zor geldı.tamam tatlım biz ayrılamayız şarkisıınıı sana gönderiyorum canım benim:)) sevgi pıtırcığım..:)
ossun tatlım, artık yapcak bişey yok.. sen internette bol bol video izle,,,
ölemi diyonuz ya bende çok heveslenmiştim şu bel bölgemi biraz incelteyim diye yürüyüş yapıyorum ama yinede erimiyor..(( söyleyin öyleyse ben nasıl eritcem bu bel bölgemi.. kahretsinki direk belden kilo alıyormmm.. (
evet hadise çok şişko)))
tamam ilkbhr canım inanmıcam.. almıcam zaten dünya paraymış.:))
ee tabıkı tatalım hadıse bıldıgın balık etı ama yakısıyor o baska.eger bu kremelrın okadar faydası olsa o unluler plates yapcam dıye canları cıkmazdıo surerlerdı kremı hooop 10 dakıkada 2 cm ıncelırlerdı ozellıkle hadıse :))) varya reklamlarında 10 dakıkada 2 cm dıye palavra ya.bel bolgesı ıcın en etkılı ve skeıllı ınceltme yontemı mekık cekmek ben dogumdan sonra mekık aletı aldım gunde kıcımı sıkıp 100 tane cekeydım erırdı ama zaman bulamadım zor geldı.
tamam tatlım biz ayrılamayız şarkisıınıı sana gönderiyorum canım benim:)) sevgi pıtırcığım..:)
ossun tatlım, artık yapcak bişey yok.. sen internette bol bol video izle,,,
ölemi diyonuz ya bende çok heveslenmiştim şu bel bölgemi biraz incelteyim diye yürüyüş yapıyorum ama yinede erimiyor..(( söyleyin öyleyse ben nasıl eritcem bu bel bölgemi.. kahretsinki direk belden kilo alıyormmm.. (
evet hadise çok şişko)))
tamam ilkbhr canım inanmıcam.. almıcam zaten dünya paraymış.:))
ay noldu dur duzgunce anlat ıdrar testımı yaptın haa kan verecektın sonuc kaç degerın kaççç
cok sevindimm, hayırlı olsun canım, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ve tabi darısı başımızaaaaa
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ALLAH kucagına almayıda nasıp etsinnn
canım testmi yaptın sakin ol ve anlat bakalım :))
çok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))
aynen işte o hareketler için biraz biyerleri sıkıp yapmak gerekiyor.. yürürmekle gittği yere kadar gider valla her sabah işey servis dururken yürüyorum.. inşallah 55 e incem,, inşallah..
ANlatıyorum kızlar.Öncelikle çok teşekkür ederim....Çatlıcam şu anda hepinizi sarılıp öpmek istiyorum:)))içim içime sığmıyor..rütbemde yükseldi evet:))))
dedim ya bugün kan testine gittim diye 14:30 da aldım sonuçları telefonla,,,kız dediki değeriniz 200 pozitif hamile görünüyorsunuz dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sonra ağladım ben,,sonra kocişii aradım şoka girddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,sonra teyzeme anlattım.heyecan stres yapma sakin ol ilk aylar önemli temizlikte yapma dedi ayyy böyle işte...sorun siz ben cevaplayayımm
ANlatıyorum kızlar.Öncelikle çok teşekkür ederim....Çatlıcam şu anda hepinizi sarılıp öpmek istiyorum:)))içim içime sığmıyor..rütbemde yükseldi evet:))))
dedim ya bugün kan testine gittim diye 14:30 da aldım sonuçları telefonla,,,kız dediki değeriniz 200 pozitif hamile görünüyorsunuz dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sonra ağladım ben,,sonra kocişii aradım şoka girddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,sonra teyzeme anlattım.heyecan stres yapma sakin ol ilk aylar önemli temizlikte yapma dedi ayyy böyle işte...sorun siz ben cevaplayayımm
video izleyemiom. yanlızca kanal d arsiv diziler:):):)
ınsallah 55 e ınemezsın bı bebısın olurda 75 e cıkarsın bedduaya bakın :))))))) bebek olunca kendılıgınden erırsın zaten
ınsallah 55 e ınemezsın bı bebısın olurda 75 e cıkarsın bedduaya bakın :))))))) bebek olunca kendılıgınden erırsın zaten
Allam ya biz gorcesmi acaba o gunleri. benim kör olasıca kırmızılar hala gelmedi, kapkalın bi çıbıgım var valla sinir yaptım haaaaaa
ben üniversitedeyken yaprak dökümü izler ağlama delisi olurdum.. bende bi kanal d nin arşıvini karıştırayımda izlim şu yaprak dökümünü:))
öle deme kızz... hamile kalmazsam önümüzdeki aylar inerim.. boğazdan keserim biraz,, 3 ayda 5 kilo verdim 2 aydada veririrm herhal 4 kiloyu, yürüyüşte yoktu bu geçen aylarda yeni başladım yürüyüşede.. ama bebek olsun kilo umrumda bile değil... gelsin bebişler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?