Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ıyıyız tatlım sen nasılsın gorunmuyosun hıc cokmu calıstırıyolar sneı ya kıyamam :26:
çalışmaktan ziyade kendimle alakalı bir yoğunluğum var tatlım.... çok şükür iyiyim keyfimde yerinde sağolasın...
bende pek giremiyorum tatlım sen iyisin değilmi?

kızlar maşallah okadar hızlı ilerlemişsinizki yetişmek mümkün değil banucuk geldimi hiç geriydönük okuyoamıyorum şuanda yoğunlukktanda..
güldenim iyiyim hayatım keyfim yerinde , asıl sen nasılsın , önemli olan senin keyfin bizim için...
kıslarrr nabıonusss bakemmmm

iyiyiz canım sen nasılsın , nasıl keyifler

dalincimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yumurtalar aynı anda döllenince ikiz olmuyomu canımmm :26: benım digeri carsamba catladı anlamadım bu işi valla

iyiyim tülincimm.sizleri görünce daha iyi oluyom bemmm

vermek vermek degil kuşum.. bebiş çalışmaları aynı şey işte canım incir yemeyi unutma lütfenn bu ay bızım ayımız olsun

kızçelerimmmm ben kargoya gidiyomm dönüşte görüşürüzz öpüyom sizi muckkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssss

istanbul-kadıköydeyim şekerim.

anladım canım,, ankaradayım bende kar yağcak gibi kapandı hava burdada...

vermek vermek degil kuşum.. bebiş çalışmaları aynı şey işte canım incir yemeyi unutma lütfenn bu ay bızım ayımız olsun

tamam canım.. bu ay bizim olsun.. zaten herkes nisan topiğine gitmek isityor biz hiç ayrılmayalım tatlım..((((

kızlar bişey sorcam,., aranızda yağ yakıcı krem kullanan varmi ben kullanmak istiyorumda ne marka alayım bilemedim.. bi zararı olurmu genel olarak sağlığıma falan..

dalincimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yumurtalar aynı anda döllenince ikiz olmuyomu canımmm :26: benım digeri carsamba catladı anlamadım bu işi valla
yokk tek yumurta ıkızlerındne deıl cıft yumurta ıkızlerınden sız edıyorum.cıft yumurtalarda gerekmezkı bır gun once bırı 2 gun sonra dıgerıde dollenebılır kadının vucuduyla alakalı.sonradan yumurtlama olayı
bu ozlemm benmiyimmm? eger bensem neden bole bişi yasdın anlamadımm
sensın canım.asada bı gırıp bı cıkıyodun ondan dedım netındemı bı sorun var dıyee.yanlıs anlama
kızlar bişey sorcam,., aranızda yağ yakıcı krem kullanan varmi ben kullanmak istiyorumda ne marka alayım bilemedim.. bi zararı olurmu genel olarak sağlığıma falan..

bebek dusunuyosun canım sen bence kullanma yan etkıelrının cok oldugunu duymustum.yag yakıcı kremler o kadar etkılı olsa basta hadıse kullanırdı :)))) bence bebek donemınde kesınlıkle kullanma derım

canım ya insannı müzik ile içi sıkılırmı sen biraz zorla kendini müzik için,, birde eski müzikleri dinlioyrum mest oldum valla:)))))))))))

benım devamlı acıktır, musait oldugumda yazacagım bırsey varsa eger yazarım. ama bır muddet sonra sistem seni log out yapıo, bende tekrar log in oluorum ondan bir girip bir çıkıo gibi duruo. ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…