- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.061
çok sağol canım :)))
canım benim şubat ayı adet tarihim 23 şubat tı, senin ne zaman adet döngümüz değişik olabilir belki ondan karıştırdın olabilir mi acaba ?
iyi yapmışsın canım ,tabiki faydası olur zaten her kadının senede 1 kez yapması gerekmiş bu kürü,
çok sağol canım :)))
canım benim şubat ayı adet tarihim 23 şubat tı, senin ne zaman adet döngümüz değişik olabilir belki ondan karıştırdın olabilir mi acaba ?
iyi yapmışsın canım ,tabiki faydası olur zaten her kadının senede 1 kez yapması gerekmiş bu kürü,
selammm kızlaaar:)
selammm kızlaaar:)
selam tatlım :)))
selam tatlım ,ilkbaharcımm sanada merhabalar :)
selam tatlım ,ilkbaharcımm sanada merhabalar :)
nasılsınız kızlar?yokmu yeni hamişler:)
canommcumm benimkide 24 şubattı.diğer sitelerde tahmini doğum tarihi 30.11.2012 yazıyo benim.kk deki hesaplamada 01.12.2012 yazıyodu.bende çoğunlu seçtim.30.11.2011 olarak değiştirdim tarihi
hayalet annecik sana da merhaba;nasılsın bakalım :))
aynen bende öyle yaptım canım kkda 30 kasım yazıyordu, diğer sitelerde 29 kasım bende 29 kasım yazdım zaten bebekler gününde gelmeye bilirler tatlım, oyüzden kasım sonu demek en mantıklısı geldi bana vallah :)))
hadi hayırlısı olsun canım...haklısın şekerim :))) valla banucum gelmediler hala,benim göğüsler oldu inek memesi gibi :)) ara ara sızlıyorlar canım,yarın sabah gidicem doktoruma:)) ama sana bir sır vereyimmi sanki kendimi hamile gibi hissediyorum yaa...
hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalımYetttim kızlarrr benide alın aranıza,topic topic dolaşıyorum....İnşallah bu son olur bu ay hamiş kalırızzz
kızlar üstüne görme dedikleri şeyi yaşadım sanırım 1 hafta önce kahverengi leke bi kaç saat sürdü,ertesi günde bir kaç saat sürdü,ama böyle ped koyacak kadar değil.
sonra gece ateş basması,gözlerimin buğulanması dün regl olmam gerekiyordu olmadım.
Bugün test yaptırdım.eğer hamişssem bütün belirtileri yazacağım.Çünkü ben bu topiclerde belirti aramayı çok iyi biliyorum.
bu kür nasıl yapılıyor :26:kızlar ben bu ay soğan suyu içmiştim 15gün arkasından hamile kaldım ,
sizlerde içebilirsiniz, en azından 1 kerelik sakıncası yoktur zaten bilginiz olsun :)))
kızçeler nisan topiğine hep birlikte geçelim.ayrılmayalım lüftennnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısı olsun canım...
hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
bu kür nasıl yapılıyor :26:
her ay başka bir topiqemi geçiliyor :44:
kızlar dün evi temizlemiştim bugünde kendimi temizledim
namazımı kılıp bir arkadaşıma gidicem..gelince inşallah güzle haberler okurum burda
gittim kızlar görüşürüz
ıns tatlım bakalım ıkıncı ay faydasını gorecekmıyız:)
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm
sen ne yaptın akşammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?