Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

dogrudur tatlım bende buradan ogrendım uyguladım ıns faydası olur beklıoruz hayırlısı ıle en yakın zmanda gelır bebısler...

canommcumm benimkide 24 şubattı.diğer sitelerde tahmini doğum tarihi 30.11.2012 yazıyo benim.kk deki hesaplamada 01.12.2012 yazıyodu.bende çoğunlu seçtim.30.11.2011 olarak değiştirdim tarihi

canommcumm benimkide 24 şubattı.diğer sitelerde tahmini doğum tarihi 30.11.2012 yazıyo benim.kk deki hesaplamada 01.12.2012 yazıyodu.bende çoğunlu seçtim.30.11.2011 olarak değiştirdim tarihi

aynen bende öyle yaptım canım kkda 30 kasım yazıyordu, diğer sitelerde 29 kasım bende 29 kasım yazdım zaten bebekler gününde gelmeye bilirler tatlım, oyüzden kasım sonu demek en mantıklısı geldi bana vallah :)))

hehehe aramızda 1 gün var.dalincimlede 2 yada 3 gün var :)))

hadi hayırlısı olsun canım...
hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
kızlar ben bu ay soğan suyu içmiştim 15gün arkasından hamile kaldım ,
sizlerde içebilirsiniz, en azından 1 kerelik sakıncası yoktur zaten bilginiz olsun :)))
bu kür nasıl yapılıyor :26:
kızçeler nisan topiğine hep birlikte geçelim.ayrılmayalım lüftennnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn

her ay başka bir topiqemi geçiliyor :44:

kızlar dün evi temizlemiştim bugünde kendimi temizledim
namazımı kılıp bir arkadaşıma gidicem..gelince inşallah güzle haberler okurum burda
gittim kızlar görüşürüz

hadi hayırlısı olsun canım...

hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım

bu kür nasıl yapılıyor :26:

her ay başka bir topiqemi geçiliyor :44:

tatlım Mart ayı bitince Nisan ayına geçicez.hamile olanlarımızda Nisan ayına geçicek.yani grubumuz aynı kalıcak.birbirimizden ayrılmak yokkk :)))

kızlar dün evi temizlemiştim bugünde kendimi temizledim
namazımı kılıp bir arkadaşıma gidicem..gelince inşallah güzle haberler okurum burda
gittim kızlar görüşürüz

allah kabul etsin canım.görüşürüz.iyi muhabbetler arkidişinle :))

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm
sen ne yaptın akşammm

canoooo tebrik ederim canımmmm...bebişinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bu ay benim hamilelik beklentim yok çünkü kocada yok..iyiyimiş yaa ,kaç senedir sıkıntı oluyordu
no koca no sorun:44:

sen ne yaptın akşammm

gamzecim hadi inşallah yumurtaların bebişle dolar:)bide ikiz anası oluyomuşun ayyyy bi taşla iki bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…