- Konu Sahibi pembemasal
- #15.121
kıslarrrr burda bi yağmur yağıyo sanki kovayla yağıyooo.
kuzum sen nerdeydin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrrr burda bi yağmur yağıyo sanki kovayla yağıyooo.
pişhhttt nabıonussss
kuzum sen nerdeydin..
çalışmaktan ziyade kendimle alakalı bir yoğunluğum var tatlım.... çok şükür iyiyim keyfimde yerinde sağolasın...ıyıyız tatlım sen nasılsın gorunmuyosun hıc cokmu calıstırıyolar sneı ya kıyamam :26:
güldenim iyiyim hayatım keyfim yerinde , asıl sen nasılsın , önemli olan senin keyfin bizim için...bende pek giremiyorum tatlım sen iyisin değilmi?
kızlar maşallah okadar hızlı ilerlemişsinizki yetişmek mümkün değil banucuk geldimi hiç geriydönük okuyoamıyorum şuanda yoğunlukktanda..
kıslarrr nabıonusss bakemmmm
yapman gereken tek sey yumurtlama gunlerı ıyı takıp et ve kocanın ustunden ınme :)))
tatlım akıntın yogun olmayabılır yanı dısarı cıkıcak kadar parmagınla kontrol et ıcerde mukos mutlaka vardır.yada gec yumurtlıcaksındır.ıllakı bardak bardak akıntı olması gerekmez belkı catlamıstır bıle
:))) valla onalr naparsan yap gelıyor.ılk 20 snye ıcınde mılyonalrca sperm hızla ıelrlıyor.ılk 20 dkk sonunda menı ıyıce sıvılasır ve etkısını yıtırır yanı ılk bır kaç dakıkada hızla ıelrlıyor onalr korkma sen gıden cooktan gıtmıstır ben ılıskıelrden sorna hemen kalakrım ole yatamam saatlerce ayaga kalktıgımdada zaten hepsı cıkar gıder ama bak hamıleyım.
en yenı hamısınız benım en kucuk yanı haftaya gore :))))
ohhh gelsın ıkızler ınss :))O))
okudum tatlısım okudum masallah ıns dıegrıde catalr dollenır gelsın ıkızler
kızlar ya sız sımdı nısan topıgıne gecınce bızıde ıstemezsınız
çalışmaktan ziyade kendimle alakalı bir yoğunluğum var tatlım.... çok şükür iyiyim keyfimde yerinde sağolasın...
güldenim iyiyim hayatım keyfim yerinde , asıl sen nasılsın , önemli olan senin keyfin bizim için...
iyiyiz canım sen nasılsın , nasıl keyifler
özlemmmm nabıonn burda çok yğmur yağıyooooo
kızlar valla ben bu verme vermeme kelimelerine çok takmıorm herşeyi yazıyoruz.. normalde konuşamadığımız herşeyi konuşabildiğimiz zaman ortak bi yönümüz olduğu için burdayız.. kelimelerin hiçbir önemi yok.. mühim olan niyet.. ayrıca googleden bu kelimeleri yazınca bizden daha önce çıkacak bir sürü şey vardır..
gamzecim vermek kelimesinden dalin ile marmik pek hoşlanmıyor.. haberin ossun tatlım..
tamam canım bundan sonra itina ile ilişkilerim sürcek.. tabi çok fazla vermeden.:)))
kuzum bı karar ver gıdıyonmu kalıyonmuuuuuuuuu :)))))
pişhhttt nabıonussss
özlem ben müzik dinliyorum biraz canım iş yok ,, birde muzik dinleyerek beyni dinlendirmek bebek olması için olumlu oluyormuş...
istanbul-kadıköydeyim şekerim.
vermek vermek degil kuşum.. bebiş çalışmaları aynı şey işte canım incir yemeyi unutma lütfenn bu ay bızım ayımız olsun
alalala ben muzik dinleyemem hic içim sıkılıo:):):):):):) varsa yoksa tv benim için:)):
anladım canım,, ankaradayım bende kar yağcak gibi kapandı hava burdada...
tamam canım.. bu ay bizim olsun.. zaten herkes nisan topiğine gitmek isityor biz hiç ayrılmayalım tatlım..((((
canım ya insannı müzik ile içi sıkılırmı sen biraz zorla kendini müzik için,, birde eski müzikleri dinlioyrum mest oldum valla:)))))))))))
yokk tek yumurta ıkızlerındne deıl cıft yumurta ıkızlerınden sız edıyorum.cıft yumurtalarda gerekmezkı bır gun once bırı 2 gun sonra dıgerıde dollenebılır kadının vucuduyla alakalı.sonradan yumurtlama olayıdalincimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yumurtalar aynı anda döllenince ikiz olmuyomu canımmm :26: benım digeri carsamba catladı anlamadım bu işi valla
sensın canım.asada bı gırıp bı cıkıyodun ondan dedım netındemı bı sorun var dıyee.yanlıs anlamabu ozlemm benmiyimmm? eger bensem neden bole bişi yasdın anlamadımm
kızlar bişey sorcam,., aranızda yağ yakıcı krem kullanan varmi ben kullanmak istiyorumda ne marka alayım bilemedim.. bi zararı olurmu genel olarak sağlığıma falan..
kızlar bişey sorcam,., aranızda yağ yakıcı krem kullanan varmi ben kullanmak istiyorumda ne marka alayım bilemedim.. bi zararı olurmu genel olarak sağlığıma falan..
canım ya insannı müzik ile içi sıkılırmı sen biraz zorla kendini müzik için,, birde eski müzikleri dinlioyrum mest oldum valla:)))))))))))
yokk tek yumurta ıkızlerındne deıl cıft yumurta ıkızlerınden sız edıyorum.cıft yumurtalarda gerekmezkı bır gun once bırı 2 gun sonra dıgerıde dollenebılır kadının vucuduyla alakalı.sonradan yumurtlama olayı
sensın canım.asada bı gırıp bı cıkıyodun ondan dedım netındemı bı sorun var dıyee.yanlıs anlama
bebek dusunuyosun canım sen bence kullanma yan etkıelrının cok oldugunu duymustum.yag yakıcı kremler o kadar etkılı olsa basta hadıse kullanırdı :)))) bence bebek donemınde kesınlıkle kullanma derım