Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Özlemcim aynı sınavlardan geçmişiz..daha doğrusu sen başarıyla geçmişsin..sıra bende..

inşallah bende bu sınavı alnımın akıyla geçerim..eşim bu konuda kimseden destek görmüyor..
ne varsa kendimde var diyip yuvamız için çırpınırsa ne ala..ama benim artık gücüm yok..birkez daha gururumu ayaklarının altına veremem..

berceste güzel demişsin canım,bende annemde ablamda aynı düşünüyoruz...bencede şuanda çırpınıyor..
çünkü onun bilgiği dolunay sen ablamı niye arıyosun diye paşayı arayacaktı ve tongaya basacaktı..
sonuçta ne olursa olsun yine ben aramış olacaktım..
beni tahrik etmeye çalışıyor kendince..

daha önceki tartışmalarımızda bana akıllı ol,yumuşakbaşlı ol,bende seninle öyle geçinirim diyor..ancak ozaman bebeği hakedermişim....madem bukadar dikkafalıyım neden boşamıyrsun diye soruyorumm yine kaçıp gidiyor..
evin taksitleri daha bitmedi ondan herhalde..

bilmiyorum kızlar aldatma,yalan dolan olmadığı sürece ben yuvamı yıkmak istemem..ama sadece bunlar değilmiş yuvayı yıkan..

ortak düşünememekte önemli...yaşlarımız ufak değil..enazından çocuk fikrinde buluşmamız lazımdı ama okadar inatki
bunu bile çok görüyor bana..
neyse topiğin havasını ağırlaştırdım...sonra yine konuşuruz kızlar..
size hayırlı yumurtlamalar:)
inşallah yumoşlarınızın içinde minnik civcivleriniz olur:)

SENİNDE agzın bal yesinn

tatlım ben sana şun u söliim adetin biter bitmez bi dolu bi boş tam gaz devam adetin başlayasaya kadar hiç bırakma ki inşallah göbüşün dolarda kırmızılar gelmez :)

kızımm ablanda desin beni ne arıon varsa bi skıntın ara dolunay la konus.
bebeği hakedermiş miş, sanki cocuga seker verıo. sanki kendi cocugu olmıcak

hanımlar bişey sormak istiyorum beni duyan varmı tecrubelerinize ihtiyacım var :44:

akıntım olmadığını söylemiştim evet akmıyor ama afedersiniz dün parmağımı biraz içeriye girdirip baktım evet elime gelen sıvı şeffaf ve uzadıkca kopmayan cinstendi bu yumurtlama olduğunun belirtisi mi yoksa baya baya akmalı mı löp löp her zaman ki gibi?

Son düzenleme:
dolunaycım şuan o kadar sinirliyim ki eşine karşı anlatamam
ama sanada kızıyorum hala diyosun ki bebek hayır efendim şuan önemli olan sensin bu birrr
2. ise dünyaya bir bebek getirmek istiyorsun peki babası bunu hakediyomu?
soruyomuş sana akıllanırsan alırsın bebeği
bu nedemek yaaa delimisin sen başlarım onun keyfine çokda zorundu bebek tabiiki istersin ama herşey yolundaysa istersin bebeği

sakın ama sakın kendinden taviz verme asla
bırak o gelsin ki bidaha böyle bir durum yaşandığında sende ona diyevbilesin kendin döndün diye zaten sen söylemeden bunu kendisi düşünecektir
olmuyorsada zorlamanın anlamı yok güzelim nasipten ötesi olmaz sadece kendini yıpratırsın hiçkimseye hiçbişey olmaz

biraz kafanı toparla ii düşün tart herşeyi bence

umarım hakkında hayırlısı olsun

sert konuştuysam çok özür dilerim tatlım ama çok üzüldüm hepimiz yaşadık bazı şeyler ama bu aşmış sanki biraz olayı nolur kusurabakma sabır dile rabbimden O na sığın HERŞEYİN HAYIRLISINI İİSİNİ RABBİM BİLİR ZATEN

dalinim haklısın canımm...ne zorluklarla büyüttü canım annem babam..okuyayım diye borç harç ne günler gördük..
şimdide elin oğlu paspas gibi eziyor beynimi kalbimi gururumu...canım annemmm kimbilir nekadar üzülüyor bana

işi onlar gibi çirkefleştiremem...benim en büyük kaybım,bebeğim olmuş çirkefleşsem nolucak çirkefleşmesem?
bir anönce hayatımı çekip almalıyım onların elinden..

kızımm ablanda desin beni ne arıon varsa bi skıntın ara dolunay la konus.
bebeği hakedermiş miş, sanki cocuga seker verıo. sanki kendi cocugu olmıcak

ablamı 1kere aradı canım..oda dün akşam..
ablamda demiş,dolunayda boşanmak istiyor demiş,bizimki şok olmuş,gerçektenmi falan demiş..sonra zaten bende ciddiyim falan
oyyyyyyyyyy lise çocuğu bu yaaaaaaaaaaa 35yaşında bi ergenle evliyimmm...

inatlaşarak bitecek bu iş..normalde ben yine boşanmazdım ama bu sefer gerçekten haddini aştı..
karısına namusuna,güzel kızsın lafları yenilir yutulur gibi değil...hele o kaynana?kayışı koparmış..

ben işteyken o kadınamı emanet edicem çocuğumu...aslaaaaaaaa!!

off canım ne hayırlıysa onu yasa ne diyim

çatlıcam sinirden yaaaaa bu ne yaaa hakedermiş oyuncakmıda bu hakediyomuş allahım yarappim yaaaaaa

evet beden sinirlendimm

sanırım evet canım, yanlıs hatırlamıosam:))

beluş siz dinlerken bile dayanamıyosunuz ya ben napiyim...
bul karayı al parayı der gibi çocuk özlemimi kullanıyor...

elinde başka kozu yok çünkü...neyse şuanda okadar samimiyetle söylüyorum ki yanımda olsa etlerini koparıp koparıp tükürebilirim..
sanırım içimdeki son sevgi parçalarıda bugün itibariyle yokoldu..

nekadar kullansada üzsede benii hepp sarılıp barışırdık(benim adım atmamla tabi)
dünyaya değişmezdim onu ama şuanda okadar üzülüyorumki kendime..acıyorum yani...

olacağına varsın artık..Allahımdan sadece dileğim..hayırlısıyla anne olmak..artık kiminle olur nezaman olur bilmem..
gerekirsede beklerim ama kuzumun o süt kokusunu hissetmeden ölmek istemiyorum...

birde evtaksitleri var dimi peki krediyi nie kayınpederin çekti ev onun üstüne mi olcak
bence bu ay ödeme kıvransınlar bakalım
eğer ödersen yaptığının ciddiyeti olmaz ev kimin üstünde

canım herkesin bünyesi farklı oluyor ..işte o uzayan akıntı yumurtlama oldugunun göstergesi oluyor

DOLUNAYCIM GÜZELİM CANIM
bak bebek en doğal hakkın tabiiki istersin ama bebek bi sorumluluk doğru zamanda ve doğru insanla olması gerek yoksa bu acıyı oda seninle yaşar bunu yapmaya hakkın varmı yada şöyle diyelim kendi parçana bunu yaşatmaya için dayanacakmı

dünyalara değişmezdim demişsin ya
dünyalara değişemeyeceğin tek varlık önce sensin rabbim o bedeni sana emanet etti önce kendinsin
şimdi tam içinde değiliz olayıon neler yaşadığını tam olarak bilemeyiz ama barışsanda bebeğim nolur bebek için acele etme sakın ama sakın bu sefer arada çocuk olunca daha dayanılmazlara bile bebeğin için katlanmak zorunda kalacaksın önce kendini düşün tatlım

çok ii düşün dediğim gibi bu hayat senin kimsenin değil 1 defa yaşayacağız bu hayatı kimsenin bunu mahfetmeye hakkı yok !!!!!!!!!!

çatlıcam sinirden yaaaaa bu ne yaaa hakedermiş oyuncakmıda bu hakediyomuş allahım yarappim yaaaaaa

çocuktan başka kozu yokki ..

evlendiğimiz ilk sene çocuk konusunda konuşmazdık(anası babası erken diyordu-borç ödüyorsunuz)
bunu kullanamadı tabi..ama afedersiniz yatak odasını kullandı..gel olum yatak diyorum,offf yorgunum,yok film izliyorum
sonra adıma doyumsuz taktı...28yaşına kadar evliliği beklemişim..doyumsuz olsam merak etme senden öncede doyardım..
sonra o istemeden bende adım atmadım,napayım içimdeki ateşi resmen cosss diye söndürdüm,onun gibi yaşamaya adapte oldum
bu seferde bebeğimiz olmayınca artık dayanamadım...

tüm tahlillerimiz temiz ama çocuk gelmiyor,nasıl gelecek ayda 1-2 ile..
kızlar sağouln destepğiniz için..

ben sigaraya da başladım...gidip bi sagara içmem lazım..

babamın kazası sonra bu adam,kaynanam..azııcık beynimiz çalışıyor diye herşeyeee katlanacağımı sanıyorlar..
dayanamıyorumm....kendinize iyi bakın

Güzel bacim senin bi arg niyetle evham yapmadığını hepmiz biliyoruz zaten sen bunu herhalinle belli ederdin tatlım bizde öküz değiliz anlardık sanırım:)) tek isteğimiz hamishken kendinizi yıpratmamanız. senin yüreğinin temizliği yazılarına yansio bence bacım sen rahat ol. Hamishsin diye sohbetmj etmiceksin bizimle üzmemek için? İyiyide kötüyüde paylaşiyosak hamishkende bu böle olmalı bu sürectete devam etmeli desteklerimiz yanlişmiyim? Paylaşınki iciniz hafiflesin . Hem biz ümit edenlerede tecrübe oluyosunuz tatlim biz herzaman yanindayiz hicbir zaman öle yanlış düşünme cünkü bizler hiç öle algilamioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…