- Konu Sahibi pembemasal
- #14.181
evet ne?
yumurtlama belirtisimi demişsin cevabım sanırım evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ne?
inşallah sağolasın
ya özlem bişi sorcam bu dr beni muayene etmedi
acaba diyorum benim bu ay bukadar uzun sürdü ve çok geldi düşük yapmamışımdır demi ben ama yapsam sancım olurdu demiiiiiiiiii :
nabımm özlemcim,aynıyız..hatta daha beteriz,senden sonra barışmıştık(benim adım atmalarımla)tekrar kavga ettik
ama şimdi baya baya malları bölelim falan diyorum ciddiyyetimi anlasın diye..eve gelme dedim gelmiyor..
paçalarıda tutuştu ama ölüyorda adım atmıyor yaa..insan bi gönül alır ya..alamıyosan ver mahkemeye..oda yok..
valla napiyim bilemedim...
inşaallah canım
sancın olurdu herhalde. yok be ayy ne biçim düşündün ama doktora gitmem lazım bu kadarmı suruo senin adetlerin hep. sen ne zaman gittin doktora ayrıca muayene etmedi ne yaptı peki
hişşşşşttttt piiişşşşttttt kızlarrrrrrrr ........napıyorsunuz???
kız casper seni gebertirim vallahi söylediği şeylere bak , kuzum neler düşünüyorsun sen öyle kendini neden üzüyorsun bakimmm bir daha böyl şeyler duymayayım, bak bir hamile kalayım sana neler yapıcam ....
dolunaycım hoşgeldin tatlımmm yine üzüntüler içindesin kıyamam......bırak şu adamı bee artık vallahi kusura bakmayın ben dayanamam yaniii böle haksızlıklara.... sevgi aşk fasa fiso bu saatten sonra , bana saygısı olmayan adamın bennn.........
özlemimmmm ....özlemimdesin........seviyorum yavru seni....
beluşummm vermişler sana gazı yavrum yine afrodizyaklar falan içiriyorlar bana , bak üçüz doğurtacak bunlar sana...
banummm ,, latacımm....çok aktig görmedim bufün sizi....güldenimde yok buralarda hayır olsun doktor kontrolü falan mı vardı kiii
ilkbahar buralardaysan bacım unutmadım senide aklımdasın.....
dalin sen de bol bol dinlen kuzu yorma kendini
ramrodcum uğraşmışsın unutmamışsın bizi , öpüyorum seni sevgiler......
bercestemmm sen nasılsın kuzum bugün okul yok senin sanırsam...
romaroma hadi iyi yumurtlamalar yavrummm sıkı çalış ha bir damlasını bile boş çıkarma
veeeeeeee adını yazamadığım bütün fıstıklar bağışlayın beni hepinize sevgiler...
cuma gittim işte dedim büle büle o da dediki ilacı bıraktığın için bende dedimm ee ben bırakalı 7 ay oldu bunca zaman olmadıda şimdimi aklına geldi
herneyse tahlil yaptı
dün gittim sonuç göstermeye hormonlarım çok iimiş hiçbişiciğin yok dedi 3 ay gelme dedi bana sakin ol düzgün çalış dedi
bende dedim eee kanama aynı olursa o başka bişi tabi dedi o yine olursa bu kadar gel dedi
benim içime sinmedi zatin b u dokturrr başka bidene arıom şimdi ona gitçemmm
ayyy izmirdeki bütün hastaneleri gezesim var ayolll heheheheheh
kız casper seni gebertirim vallahi söylediği şeylere bak , kuzum neler düşünüyorsun sen öyle kendini neden üzüyorsun bakimmm bir daha böyl şeyler duymayayım, bak bir hamile kalayım sana neler yapıcam ....
dolunaycım hoşgeldin tatlımmm yine üzüntüler içindesin kıyamam......bırak şu adamı bee artık vallahi kusura bakmayın ben dayanamam yaniii böle haksızlıklara.... sevgi aşk fasa fiso bu saatten sonra , bana saygısı olmayan adamın bennn.........
beluşummm vermişler sana gazı yavrum yine afrodizyaklar falan içiriyorlar bana , bak üçüz doğurtacak bunlar sana...
banummm ,, latacımm....çok aktig görmedim bufün sizi....güldenimde yok buralarda hayır olsun doktor kontrolü falan mı vardı kiii
romaroma hadi iyi yumurtlamalar yavrummm sıkı çalış ha bir damlasını bile boş çıkarma
veeeeeeee adını yazamadığım bütün fıstıklar bağışlayın beni hepinize sevgiler...
canım bende senııı sefıomm tabisi deeeee:) ozledim ya nerdesinn
yavrum çok takılamıyorum ama takipteyim fırsat buldukça açıp açıp okuyorum...attığınız adımı biliyorum yani ona göre ayağınızı denk alın....gebertirim...
canım tebrık ederım.sag salım kucagınada alırsın ınss.degerın cok gzuel masallah adetın kaç gun gectıı
kızz delü benımde ole dank dıye koyulasmadı once cook sılıktı 1 dakıka ıcınde epey koyulkastı ole hemen koyulasmazo.sımdı ıcıme kurt dusurdun bendemı tekrarlatswam kanı artık gerek varmıdır yaaa
tatlım benim sorunum un ta kendisi kocam..
belkide kurtuluşumdur ayrılmak ama çok zor be kızlar..
böyle yaşamakta zor...beni arayamıyor,kötü konuşuyormuşum,ablamı arıyor,boşancaz demiş
ama hala beni sorup duruyormuş...
kaçgündür evde tek uyuyorum ve işe gidiyorum,insan bukadar vicdansız olurmu?
güya ona emanetim...git evden dediysek düşünsün diyeydi..dolunay neden bukadr sinirleniyor diye düşünmeye sevk etmek istedim ama adam kaçtı...
neyine güveniyor bilmiyorum kızlar..
bir daha benim gibisini bulmasına bulamaz..neden böyle erkekler?her türlü durumuna göre şekil aldı hayatım..
vardiya dedi,vardiyalarına göre yaşadım,gezdirmiyosun beni demedim..çocuk dedim vakti var dedi..
o dedim sonra dedi bu dedim yarın dedi..yetti benimde canıma yaa..bişeyide ortak istesek dişimi kırıcam
sorma tülinim yaaa zaten ikiz olasılığım var korkuyom hepten coşturcaklar bunlar beni ah de şunlara acı biber sür ağızlarına
kuzum bat tarihin ne zaman peki hangi tarihi bekliyoruz...bende burdayım kızları dınlıyorum yanı okuyorum walla herkezın turlu turlu skıntıları var hepmızın rabbım yardımcısı olsun....burda hava cok gzuel camı acmıs dıpınde oturuyorum:)tulın yumurtlma haftamız bıttı benım beklemeye basldık....:)takılmıcam ama bu ay ıstıyorum bu ay umutlu olayım ugrasayım bıraz gecen ay takılmadım uzuldum yıne bu ay da farklılık olsun dıger aylar gıbı takılarak uzuleyım ıns uzulmem yaaa..:)
sorma tülinim yaaa zaten ikiz olasılığım var korkuyom hepten coşturcaklar bunlar beni ah de şunlara acı biber sür ağızlarına
maşallah diyelim nazar değmesin tatlım.....evt bugün okulum yok ve kendimi temizliğe verdim
yemeğimi bile yaptım
pk bir hamaratım sen ne yaptın canım nasılsın
tamam o zaman canım gozler uzerımızde :):) ona gore yazısın kıslarr:))))))))