Arkadaşlar merhabalar, dayanamdım ben de geldim yine, kaç saattir okumaktayım..
Hayat ne tuhaf, iyi günde kötü günde diye yol çıktığın, sonsuza kadar yanında olacağını düşündüğün insan, eşin, günün birinde nası da değişebiliyor..sevgili Dolunay, inan içinde bulunduğun duruma çok üzüldüm ama söyleyecek bişey de bulamıyorum, allah hakkınızda en hayırlısını verir inşallah..
Sevgili Banu, nedense içimdeki his sizin hamile olduğunuzu söylüyo!! inşallah oğrudur bu his, ama belki de sizin adınıza çok istememdendir, çünkü gerçekten bu topicteki her bir sayfayı okurken biraz daha sevdim sizi, hiç tanımadığınız, başka ülkelerde olduğunuz biri sizin için dua ediyor, inşallah hayırlı haberi enn kısa zamanda alırsınızz!!
Bir de Mart listesine bakınca düşünmeden edemedim, bi bu kadar hamile listesi de nisanda olursa, eminim hepimiz de içinde olacağızz :)
Sevgili Emosh, tarih olarak kader ortağı olduğumuz için sana özellikle soruyorum, bu ay için nası bi planlama yapmak lazım?? ben doğru hesaplayamıyorum galiba, acaba vakti olan bnm için bana bi tarih aralığı belirleyebilir mi çalışmalar için, lütfeenn.. son adet tarihim 24 Mart, bir önceki 25 Şubat, ondan önceki de 31 Ocak..