• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ben hala adet olamadım gitti arkadaşlar..Kimyasal gebelikten sonra adet söktürücü de kullandım ama tıs yok...Son adet tarihim 13 şubattı..Hiç böyle olmadı adet düzenim..Yani nisan ayı içinde ne zaman adet olabileceğim hakkında hiç fikrim yok..Cumartesi günü için Bolu da yeni açılan Özel Aytuğ Kolonkaya hastanesinden randevu aldım..Buradaki jinekologlarda iş yok malesef..:( İnşallah hem hastaneden hem de dr.dan memnun kalırım....

tatlım Allah kolaylık versin canım.aile arasına karışmak olmaz ama.benim şöyle bir felsefem vardır ve bugüne kafar hep böyle yaşadım.ben değerli bir varlığım.annem babam beni ne zorluklarla bugüne getirmişler.ne eşim nede bi başkasının beni üzmeye hakkı yok.yani benden kıymetli kimse yok.o yüzden eşinin seni hakettğini düşünmüyorum.erkek gibi bir kız olduğunu anlıyorum yazılarından.o yüzden kendini daha fazla rencide etme ve eşine yol versin gitsin.ayrıca üzerine mal vs.varsa eşinin hak iddia edemeyeceği şekilde kurtarmalısın.bence eşin nasılsa beni seviyo benden asla vazgeçmez düşüncesinde.böyle düşünen bir erkek asla çocuğu haketmiyo canım.çocuk olursa işin biraz daha zorlaşır bence.benim kuzenim ve eşide aynı senin durumdalar.inşallah herşey gönlünce olur.kendini üzme canım.tüm hastalıkların başı stres ve üzüntü.

kıss cööössperrr agzın bal yesin. bende aynını soluom. evet yuva yıkmak kolay degil biliom ben ama olmaz guzelim olmaz böle buuuuu. ayy ben biliorum senin kafanda dolasanları, aksamları evde bır basına o caresizligi, o psikolojiyi. aglıcam bak sımdı. sana yazık canım benımm. gıden senden gıdıoo. ne dıorum sevıyosa gıttıgın zman anlıcak ve kapına gelecek. . tamam sustum daha konusmucam. yurecigim cok acıdı, maziyi hatırladım. Allah vere de cabuk gece sonra adama satasıom yıne

offff off dehset mıktarda akıntım varrrr bobrekelrıme vuran bı agrı goguslerım şişti ıyıce davul gıbı halsız yorgunum dr umu aradım oda doguma gırmıs 3 bucjukta ara dedıelrn.kendımı hıc ıyı hıssemıyorum agzım ayrılcak esnemekten cocukları uyuttum .ıkızlerde hıc belırtı yoktu bu sefer fena valla bas donemsı mıdem bulanıyo yanıyo agzıma acı su gelıyo

kızlar bu sabah yumurtalıklarımda bi ağrıyla uyandım...yumrtlamay başlıyorum heralde diye düşündüm çünkü benim genelde öyle oluyo....

sonra az önce tuvalete bi gittim (valla kusura bakmayın açık açık yazıcam :17:) uzayan bi akıntı ama hemde ne akıntı öyle böyle değil yumurta akı kıvamında gerçektende:52::52:

ama kızlar 2 gündür ha bu gündür ha bu gündür diye ilişki oldu..artık bu akşamda istersem kocam dicek azdı benim hatun:27::27::27:

:9::9::9:

senin adına çok sevindim tatlım inşallah tutar. bu nasıl bir bekleyiştir bilirim. benim hiç akıntım olmuyor bu hiç normal değil çok üzgünüm galiba bu ay yumurtlamıyorum :43:

kıss cööössperrr agzın bal yesin. bende aynını soluom. evet yuva yıkmak kolay degil biliom ben ama olmaz guzelim olmaz böle buuuuu. ayy ben biliorum senin kafanda dolasanları, aksamları evde bır basına o caresizligi, o psikolojiyi. aglıcam bak sımdı. sana yazık canım benımm. gıden senden gıdıoo. ne dıorum sevıyosa gıttıgın zman anlıcak ve kapına gelecek. . tamam sustum daha konusmucam. yurecigim cok acıdı, maziyi hatırladım. Allah vere de cabuk gece sonra adama satasıom yıne

cööösper :)))):32::32::32::32::32:

kızlarya okudugumu anlayamıyorum coıddı bıseyler konusuyo ama beynım eroor verdı ya :((((((

senin adına çok sevindim tatlım inşallah tutar. bu nasıl bir bekleyiştir bilirim. benim hiç akıntım olmuyor bu hiç normal değil çok üzgünüm galiba bu ay yumurtlamıyorum :43:

canım öyle düşünme lütfen..daha vakti zamanı gelmemiştir.

bak ben 28 günde 1 adet oluyorum normal bütün hesaplamalar 10-14 arasında yumurtlayacagımı söylüyor ama o ara benim çok akıntım yoktu az önce gözlerimle gördüm yani..

herşey herkeste aynı olacak diye birşey yok tatlım..akıntıdan önce benimde sabahtan beridir hiç bişey yoktu inan bana..lütfen canını sıkma..

inşallah tutar bebişimiz..

eğer bu ayda tutmazsa randevu aldım ben canım doktordan doktora gidicem bi baksın ne nedir ne değildir diye..inşallah kötü bişey çıkmaz

ya beni annemlere bırakırmısın diyorum,tamam diyor,ama benzinim yok..20tl yetermi diyorum..
yok 30tl lazım diyor...ozaman ben seni meşgul etmiyim binip bi taksiye gitsem zaten en fazla 30tl yazacak..
bu anlattığım çok ufak bişey maddi olarakta sömürüldüğümün kanıtı,örnek olsun diye....

nasıl olacak bilmiyorum...ilk kez bende gururumu koydum ortaya aramıyorum..oda aramıyor..
ablamı arıyor..nasılsa ablamda beni arayacak, bende paşayı arayacam...onun için yapıyor tahrik ediyor güya..
varyaaa ben onun kitabını yazdım 3,5yılda...aslada aramam..istediğini yapsın..

inatlaşıyrz canım...enson bana güzel kızsın,kendine yeni bir hayat kurarsın demişti...bukadar nezaman gözünden düştüm acaba onun?yada o nezaman bukadar aşağılık bir adama dönüştü?

bekliyorum özlemcimm...zamana bıraktım herşeyi..
Allah sabrınıda veriyor...birsüre daha beklicem..hatasını anlamazsa napiyimmm?birkez daha altın tepside sunamam kendimi..

bebek özlemimide biliyor...çok vicdansız biri ya..beddua etmicem ama okdar yaraladıki beni herhalde
Allaha şikayet etsem bunu hemen duyar sesimi..

ben herşeyi tersten okuyan birisiyimdir canım
senin durumuu okudum çok üzüldüm emin ol bizde bazen senin yaşadıklarını
senin kadar ağır olmasada yaşıyoruz
bencede gitmesi iyi olmuş biraz kafa dinlersin
ve benim sana tavsiyem bir yılda sürse bu durum sakın arama ve boşanma davası açma
evet hepimizin içinde bebek özlemi var ama bu senin benliğinden öte değil
zaten o yakında yanaşır sana ama sakın sakın
sen arama dediğin gibi kullaılmışlık zor eşin evliliği bilememiş
sorumluluk almayıda becerememiş
akıllanacaktır ablanı aradığına göre şuan çırpınıyo bence
haddim olmadan akıl verdim ama yaşanmışlıklar söyletiyor be güzelim

Arkadaşlar merhabalar, dayanamdım ben de geldim yine, kaç saattir okumaktayım..

Hayat ne tuhaf, iyi günde kötü günde diye yol çıktığın, sonsuza kadar yanında olacağını düşündüğün insan, eşin, günün birinde nası da değişebiliyor..sevgili Dolunay, inan içinde bulunduğun duruma çok üzüldüm ama söyleyecek bişey de bulamıyorum, allah hakkınızda en hayırlısını verir inşallah..

Sevgili Banu, nedense içimdeki his sizin hamile olduğunuzu söylüyo!! inşallah oğrudur bu his, ama belki de sizin adınıza çok istememdendir, çünkü gerçekten bu topicteki her bir sayfayı okurken biraz daha sevdim sizi, hiç tanımadığınız, başka ülkelerde olduğunuz biri sizin için dua ediyor, inşallah hayırlı haberi enn kısa zamanda alırsınızz!!

Bir de Mart listesine bakınca düşünmeden edemedim, bi bu kadar hamile listesi de nisanda olursa, eminim hepimiz de içinde olacağızz :)

Sevgili Emosh, tarih olarak kader ortağı olduğumuz için sana özellikle soruyorum, bu ay için nası bi planlama yapmak lazım?? ben doğru hesaplayamıyorum galiba, acaba vakti olan bnm için bana bi tarih aralığı belirleyebilir mi çalışmalar için, lütfeenn.. son adet tarihim 24 Mart, bir önceki 25 Şubat, ondan önceki de 31 Ocak..

canım öyle düşünme lütfen..daha vakti zamanı gelmemiştir.

bak ben 28 günde 1 adet oluyorum normal bütün hesaplamalar 10-14 arasında yumurtlayacagımı söylüyor ama o ara benim çok akıntım yoktu az önce gözlerimle gördüm yani..

herşey herkeste aynı olacak diye birşey yok tatlım..akıntıdan önce benimde sabahtan beridir hiç bişey yoktu inan bana..lütfen canını sıkma..

inşallah tutar bebişimiz..

eğer bu ayda tutmazsa randevu aldım ben canım doktordan doktora gidicem bi baksın ne nedir ne değildir diye..inşallah kötü bişey çıkmaz

inşallah canım. ama benim ilk kez böyle oluyor çok şaşırdım acaba stres den yumurtlama olmayabilir mi? neyse ALLAH hayırlısını versin.

konusulanalrı kısa ozet gecıver be anacım onemlı bısey kaçırmayım

tamamm özetliyorum kısacık...dolunaycığımın eşiyle problemleri var.daha doğrusu problemli bi eşi var.kızcağızı epey üzmüş.ama enişte bey hala rüyalar aleminde yaşıyo.dolunay da inat etmiş aramıyo-ki bence iyi yapıyo-eşide dolunayın ablasını arayıp duruyomuş.bu arada kayınvalide tarafıda çirkefleşmiş..ahhh Allah ım sen nelere kadirsin.şu elin oğulları yüzünden niye bizim gibi kızçeler üzülsün.işte böyle dalincimm.

tamamm özetliyorum kısacık...dolunaycığımın eşiyle problemleri var.daha doğrusu problemli bi eşi var.kızcağızı epey üzmüş.ama enişte bey hala rüyalar aleminde yaşıyo.dolunay da inat etmiş aramıyo-ki bence iyi yapıyo-eşide dolunayın ablasını arayıp duruyomuş.bu arada kayınvalide tarafıda çirkefleşmiş..ahhh Allah ım sen nelere kadirsin.şu elin oğulları yüzünden niye bizim gibi kızçeler üzülsün.işte böyle dalincimm.

bırı bana noluyooooo bı ozet gecsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemcım nıye kan beynıne sıcradı

bak yazmıs yavrum yukarda:) dolunay ın esıne sınır oluorum

inşallah canım. ama benim ilk kez böyle oluyor çok şaşırdım acaba stres den yumurtlama olmayabilir mi? neyse ALLAH hayırlısını versin.

canım stres herşeyi engelliyor inan bana...

ben artık düşünmemeye çalışıyorum bıraktım kendi haline...

geçen ay her ilişkide acaba düzgün oldumu bebek olabilecek seviyedemi filan diye düşünüyorum,rezalet bi ay geçirdim çünkü onları düşününce ilişkide sağlıklı olmuyo..

biliyorum çok zor ama bu ay düşünmüyorum demiyim ama düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelince uzaklaştırıyorum beynimde..

sende elinde geleni mecburi oldugun için değil mutlu oldugun için yap,akıntıyı filanda boşver canım nasip kısmet Allah istedikten sonra her türlü olur,lütfen canını sıkma

ablasını neden arıyomus dırek dolunayı arasın.kaynana kısımalrı cırkeflık yapacagına ara bulmak ıcınugrassaya buyukler bole gunlerde lazım.cokmu mutlu olacakalr ogullarının yuvası yıkılınca kıclarına kına yaksınlar.sorun her aılede olur ama ısın ıcıne analar babalarda gırınce kucuk seyelrı kocaman olur.bence dolunaycım sen arama esını o senın pesınde kossun.cok cıleden cıkarsan cak bı tokat gıtsın hakedene yapmak gerek.koca tarafınında yoalrsın sacını basını bosver onalr senın pesınde kossun.yelloz hatunlara bak ya bende bu olaylarda cıleden cıkıyorum.yuva kurmak cok zor her aıle cok kıymetlı.esındekı problemlerı sen deıl o cozmeye calıssın.cöösper cok haklı sen cok degerlı bı varlıksın annen baban ne sartlarda dogurup buyuttu belkı sen bıle bılmezsın ezdırme kendınıı

canım stres herşeyi engelliyor inan bana...

ben artık düşünmemeye çalışıyorum bıraktım kendi haline...

geçen ay her ilişkide acaba düzgün oldumu bebek olabilecek seviyedemi filan diye düşünüyorum,rezalet bi ay geçirdim çünkü onları düşününce ilişkide sağlıklı olmuyo..

biliyorum çok zor ama bu ay düşünmüyorum demiyim ama düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelince uzaklaştırıyorum beynimde..

sende elinde geleni mecburi oldugun için değil mutlu oldugun için yap,akıntıyı filanda boşver canım nasip kısmet Allah istedikten sonra her türlü olur,lütfen canını sıkma

sağol tatlım :16: hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bizleri haberdar et :42:

Back