- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.141
tatlım Allah kolaylık versin canım.aile arasına karışmak olmaz ama.benim şöyle bir felsefem vardır ve bugüne kafar hep böyle yaşadım.ben değerli bir varlığım.annem babam beni ne zorluklarla bugüne getirmişler.ne eşim nede bi başkasının beni üzmeye hakkı yok.yani benden kıymetli kimse yok.o yüzden eşinin seni hakettğini düşünmüyorum.erkek gibi bir kız olduğunu anlıyorum yazılarından.o yüzden kendini daha fazla rencide etme ve eşine yol versin gitsin.ayrıca üzerine mal vs.varsa eşinin hak iddia edemeyeceği şekilde kurtarmalısın.bence eşin nasılsa beni seviyo benden asla vazgeçmez düşüncesinde.böyle düşünen bir erkek asla çocuğu haketmiyo canım.çocuk olursa işin biraz daha zorlaşır bence.benim kuzenim ve eşide aynı senin durumdalar.inşallah herşey gönlünce olur.kendini üzme canım.tüm hastalıkların başı stres ve üzüntü.
Ahahahahahaha:)) eyvahlar olsun o zaman, beluşa acil afrodizyak içirmeye başlamamız lazım..:)))
kızlar bu sabah yumurtalıklarımda bi ağrıyla uyandım...yumrtlamay başlıyorum heralde diye düşündüm çünkü benim genelde öyle oluyo....
sonra az önce tuvalete bi gittim (valla kusura bakmayın açık açık yazıcam) uzayan bi akıntı ama hemde ne akıntı öyle böyle değil yumurta akı kıvamında gerçektende
ama kızlar 2 gündür ha bu gündür ha bu gündür diye ilişki oldu..artık bu akşamda istersem kocam dicek azdı benim hatun
kıss cööössperrr agzın bal yesin. bende aynını soluom. evet yuva yıkmak kolay degil biliom ben ama olmaz guzelim olmaz böle buuuuu. ayy ben biliorum senin kafanda dolasanları, aksamları evde bır basına o caresizligi, o psikolojiyi. aglıcam bak sımdı. sana yazık canım benımm. gıden senden gıdıoo. ne dıorum sevıyosa gıttıgın zman anlıcak ve kapına gelecek. . tamam sustum daha konusmucam. yurecigim cok acıdı, maziyi hatırladım. Allah vere de cabuk gece sonra adama satasıom yıne
cööösper :))))
kızlarya okudugumu anlayamıyorum coıddı bıseyler konusuyo ama beynım eroor verdı ya(((((
senin adına çok sevindim tatlım inşallah tutar. bu nasıl bir bekleyiştir bilirim. benim hiç akıntım olmuyor bu hiç normal değil çok üzgünüm galiba bu ay yumurtlamıyorum
oldu bi o eksikti içmicem bişey doğal olcem ben doğall uleynnnnnnnnnnnn yapacam bak bu ay içime doğuyo görürsünüz çatır çatır hemde heheheheheh
ya beni annemlere bırakırmısın diyorum,tamam diyor,ama benzinim yok..20tl yetermi diyorum..
yok 30tl lazım diyor...ozaman ben seni meşgul etmiyim binip bi taksiye gitsem zaten en fazla 30tl yazacak..
bu anlattığım çok ufak bişey maddi olarakta sömürüldüğümün kanıtı,örnek olsun diye....
nasıl olacak bilmiyorum...ilk kez bende gururumu koydum ortaya aramıyorum..oda aramıyor..
ablamı arıyor..nasılsa ablamda beni arayacak, bende paşayı arayacam...onun için yapıyor tahrik ediyor güya..
varyaaa ben onun kitabını yazdım 3,5yılda...aslada aramam..istediğini yapsın..
inatlaşıyrz canım...enson bana güzel kızsın,kendine yeni bir hayat kurarsın demişti...bukadar nezaman gözünden düştüm acaba onun?yada o nezaman bukadar aşağılık bir adama dönüştü?
bekliyorum özlemcimm...zamana bıraktım herşeyi..
Allah sabrınıda veriyor...birsüre daha beklicem..hatasını anlamazsa napiyimmm?birkez daha altın tepside sunamam kendimi..
bebek özlemimide biliyor...çok vicdansız biri ya..beddua etmicem ama okdar yaraladıki beni herhalde
Allaha şikayet etsem bunu hemen duyar sesimi..
cööösper :))))
kızlarya okudugumu anlayamıyorum coıddı bıseyler konusuyo ama beynım eroor verdı ya(((((
söle bebemmmm neyi anlamadın anlatayım ben sana cicimm...
söle bebemmmm neyi anlamadın anlatayım ben sana cicimm...
canım öyle düşünme lütfen..daha vakti zamanı gelmemiştir.
bak ben 28 günde 1 adet oluyorum normal bütün hesaplamalar 10-14 arasında yumurtlayacagımı söylüyor ama o ara benim çok akıntım yoktu az önce gözlerimle gördüm yani..
herşey herkeste aynı olacak diye birşey yok tatlım..akıntıdan önce benimde sabahtan beridir hiç bişey yoktu inan bana..lütfen canını sıkma..
inşallah tutar bebişimiz..
eğer bu ayda tutmazsa randevu aldım ben canım doktordan doktora gidicem bi baksın ne nedir ne değildir diye..inşallah kötü bişey çıkmaz
konusulanalrı kısa ozet gecıver be anacım onemlı bısey kaçırmayım
tamamm özetliyorum kısacık...dolunaycığımın eşiyle problemleri var.daha doğrusu problemli bi eşi var.kızcağızı epey üzmüş.ama enişte bey hala rüyalar aleminde yaşıyo.dolunay da inat etmiş aramıyo-ki bence iyi yapıyo-eşide dolunayın ablasını arayıp duruyomuş.bu arada kayınvalide tarafıda çirkefleşmiş..ahhh Allah ım sen nelere kadirsin.şu elin oğulları yüzünden niye bizim gibi kızçeler üzülsün.işte böyle dalincimm.
bırı bana noluyooooo bı ozet gecsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemcım nıye kan beynıne sıcradı
inşallah canım. ama benim ilk kez böyle oluyor çok şaşırdım acaba stres den yumurtlama olmayabilir mi? neyse ALLAH hayırlısını versin.
tamamm özetliyorum kısacık...dolunaycığımın eşiyle problemleri var.daha doğrusu problemli bi eşi var.kızcağızı epey üzmüş.ama enişte bey hala rüyalar aleminde yaşıyo.dolunay da inat etmiş aramıyo-ki bence iyi yapıyo-eşide dolunayın ablasını arayıp duruyomuş.bu arada kayınvalide tarafıda çirkefleşmiş..ahhh Allah ım sen nelere kadirsin.şu elin oğulları yüzünden niye bizim gibi kızçeler üzülsün.işte böyle dalincimm.
canım stres herşeyi engelliyor inan bana...
ben artık düşünmemeye çalışıyorum bıraktım kendi haline...
geçen ay her ilişkide acaba düzgün oldumu bebek olabilecek seviyedemi filan diye düşünüyorum,rezalet bi ay geçirdim çünkü onları düşününce ilişkide sağlıklı olmuyo..
biliyorum çok zor ama bu ay düşünmüyorum demiyim ama düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelince uzaklaştırıyorum beynimde..
sende elinde geleni mecburi oldugun için değil mutlu oldugun için yap,akıntıyı filanda boşver canım nasip kısmet Allah istedikten sonra her türlü olur,lütfen canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?