Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Allah sabir versin yasadiklarin kolay degil ama ozlem bacimin dedigi gibi duzeltmeye calis yinede yani elinden geleni yap resti mi cekiyosun karsilikli oturup konusuyomusunuz ben yinede sabirli ol derim sabrin sonu selamettir insallah kolay kurulmuyor yuva ama kolay bitebiliyor bir hafta sonu bas basa biyerlere gitseniz herkesten uzak sevginizin farkina varmak icin belki ne bilim ((((

sizin muhabbet çişe sarmıs kuzular koptum okurken. :))))))))))

gene toptan dusmus cenenızzz masallah oku oku bıtmedı yahuuuuu
canooommmm test sonucunu kaç ogrenıcen kuzu
emoshh naber :)))
lata banu tulıns hayaletcöööösper ve suan ıcın aklımda olupta son anda unuttugum allatakı mevcut arkıdısler hepınızı kucakladımm.

bizde seni kucaklıyoruz tatlımm.. hoşgeldin..

:))))))))) evet bugun baya sardı bizi bu muhabbet

ya beni annemlere bırakırmısın diyorum,tamam diyor,ama benzinim yok..20tl yetermi diyorum..
yok 30tl lazım diyor...ozaman ben seni meşgul etmiyim binip bi taksiye gitsem zaten en fazla 30tl yazacak..
bu anlattığım çok ufak bişey maddi olarakta sömürüldüğümün kanıtı,örnek olsun diye....

nasıl olacak bilmiyorum...ilk kez bende gururumu koydum ortaya aramıyorum..oda aramıyor..
ablamı arıyor..nasılsa ablamda beni arayacak, bende paşayı arayacam...onun için yapıyor tahrik ediyor güya..
varyaaa ben onun kitabını yazdım 3,5yılda...aslada aramam..istediğini yapsın..

inatlaşıyrz canım...enson bana güzel kızsın,kendine yeni bir hayat kurarsın demişti...bukadar nezaman gözünden düştüm acaba onun?yada o nezaman bukadar aşağılık bir adama dönüştü?
hayırlısı olsun canım. ben sana onceden de anlattım sımdı de soluorum. sen en iyisini bilirsin. dikkatlı dusun ona gore karar ver her konuda

bekliyorum özlemcimm...zamana bıraktım herşeyi..
Allah sabrınıda veriyor...birsüre daha beklicem..hatasını anlamazsa napiyimmm?birkez daha altın tepside sunamam kendimi..

bebek özlemimide biliyor...çok vicdansız biri ya..beddua etmicem ama okdar yaraladıki beni herhalde
Allaha şikayet etsem bunu hemen duyar sesimi..

saol canım cevabın için seninde çok tebrik ederim rabbim bebeğini sana bağışlasınnn....

Senin reglin düzenlimi oldu kürtajdan sonraki reglinle 2. aydaki regli olma gün sayın aynımı....

kızlar gözlerinizi kapayın yada beni bibleyin... terbiyemi bozup küfretcem dolunayın kocasına,, tabi dolunayın izniyle... dolunay tatlım bu senin kocan insan evladı dimi.. "güzel kızsın,kendine yeni bir hayat kurarsın" demiş ya iyiki orda kopmamışsın,, deli mi ne ya insan bunu söylermi... ayıp be ayıp....

canım,normal bi işi yok ki..düzensiz saatlerde işe gidip geliyor..
hem diyelimki tatili var,hayatta elimden tutup gel kouşalım demez..
onu okdar çok alıştırdım ki..o hep kaçtı ben kovaladım..

tabi evlenmeden önce böyle değildi..TAPIYORDU..evlenir evlenmez değişti..
evde habire chp akp gibiyiz..habire muhalefet yapıyor..

hiç sevmediğim bir kuzenim vardı,ondan bahsediyordum,onu bile haklı gördü..

halbuki ben onu geçmişte üzen akraba olsun arkadaş olsun hep sarılıp teselli etmişimdir..

bana az bile...iyiki öyle söyledi..yoksa ben 2gün sonra kocamı özledim diyip yine ayaklarına kapanırdım..

bu sözünü babasınada söyledim...geçen gün babası oğluşuna ulaşamamışta beni aramış...oğlunuz bana böyle dedi dedim...hala cır cır konuşuyorlar...neyse zaten anasıda babasıda oğluda bitti benim için..

ben ailesinden daha çok değer verdim ona..oğulları evlenince akıllarına geldi..
habire babası,kızım, baak oğlum sana emanet diyordu zaten...
okadar kıymetli olduki oğulları..keramet evlilikteymiş herhalde..

canım senin şikayetine gerek yok, Rabbim hepsini goruyor. Esım bana benı affettın mı dıe somustu. Ben affettım ama Allah a nasıl hesap verıceksın. Ben onun emanetiydim sana dedim. Ki ole . Beyler hanımlarını cok cok ama cok hos tutmak zorundalar. Ben senı cok ıyı anlıyorum o yuzden bole konusuyorum. Belkı kızıyorsun bana ama dusuncem hıssettıgım bu. Zaten anası arayı yapmak istese belki oglu bu kadar da afedersin ruhsuz olmazdı. Benım kayınvalidem kayınpederim kapımda agladı oglunu haksız buldu ikisi de, duzelmetmek icin cok ugrastılar. ama seninkilerde o da yok saolsunlar. adamın aklını basına getirtecek kımse yok. konusturma benı valla cok sinirlendim:113:

saol canım cevabın için seninde çok tebrik ederim rabbim bebeğini sana bağışlasınnn....

Senin reglin düzenlimi oldu kürtajdan sonraki reglinle 2. aydaki regli olma gün sayın aynımı....

cnm normalde ben 28 gunde 1 olurdum kurtajdan sonra 31 gunde 1 oldu subat basindada 20lik dislerimi ayni anda cektirdim antibiyotik agri kesiciler derken ovulasyon testi aldm takip ediyodum yumurtlamam 10 gun gecikti Rabbim belkide ilaclari icimden temizledi oyle yumurtlatti. ben boyle mucizelere cok inaniyorum. burda o kadar negatiftimki kizlarin basinin etini yiyodum saolsun onlarda beni cektiler o gunlerde. sonra adetim gecikti fln ama gec yumurtladigimdan dedim 1 hafta geciktiktn snr test yaptm pozitif. hic negatif dusunme ben seni anlarm sen ztn bi kere hamile kaldin demek oluyoki bebisin oluyo elhamdulillah:) bide hormonlarini olctur bende troid cikti

haklısın ona doğru yolu gösterecek bir büyüğü yok..annesi hem çemkirmiş hemde kapımı açmasın diye oğluna tembih etmiş...hatırım kalırdı..ben sanki gidicemde o kadının evine,o beni almayacak..

benimde hatalarım var kızlar..sütten çıkmış akkaşık değilim..herşeyden önce sinirliyim..kavgada ağzıma geleni söylüuyorum ona..ama normal halim böyle değildi...
onun tepkisizlikleri,habire kaçan kovalanır misali kaçmaları, 35yaşına gelmiş olmasına rağmen içinde gram bebek özlemi olmaması,ki toplumda bi bebek görse hemen kontak kurar..çocuklarıda çok sever..ama ben istiyorum yaa..asla yaşatmaz bana bu duyguyu...Allaha havale ediyorumm..herşey geçtimm kızlar anneliği elimden almasını hazmedemiyorum...

tatlım Allah kolaylık versin canım.aile arasına karışmak olmaz ama.benim şöyle bir felsefem vardır ve bugüne kafar hep böyle yaşadım.ben değerli bir varlığım.annem babam beni ne zorluklarla bugüne getirmişler.ne eşim nede bi başkasının beni üzmeye hakkı yok.yani benden kıymetli kimse yok.o yüzden eşinin seni hakettğini düşünmüyorum.erkek gibi bir kız olduğunu anlıyorum yazılarından.o yüzden kendini daha fazla rencide etme ve eşine yol versin gitsin.ayrıca üzerine mal vs.varsa eşinin hak iddia edemeyeceği şekilde kurtarmalısın.bence eşin nasılsa beni seviyo benden asla vazgeçmez düşüncesinde.böyle düşünen bir erkek asla çocuğu haketmiyo canım.çocuk olursa işin biraz daha zorlaşır bence.benim kuzenim ve eşide aynı senin durumdalar.inşallah herşey gönlünce olur.kendini üzme canım.tüm hastalıkların başı stres ve üzüntü.

bak bak kadına bakk. afedersin mendeburrrrrrrrrrrrrrrrr. insan evladının yuvasını kurtarmak ıcın destek olur akıl verır, bu dinamit doşuo dibine. Allah sabır versin, allah yardım etsin, Allah hayırlı kapılar acsın sende ılerle. başka bişi demiom. yoksa agzımı bozucam

nasıl anlıon kıssssss:))

koş yakala kocişi banunun deişiyle hemen işbaşııııııııııııııııııı

nasıl anladın bacım anlatsana benim de hesabıma göre bugün yumurtlamam lazımdı ama hiç belirti yok

kızlar bu sabah yumurtalıklarımda bi ağrıyla uyandım...yumrtlamay başlıyorum heralde diye düşündüm çünkü benim genelde öyle oluyo....

sonra az önce tuvalete bi gittim (valla kusura bakmayın açık açık yazıcam ) uzayan bi akıntı ama hemde ne akıntı öyle böyle değil yumurta akı kıvamında gerçektende

ama kızlar 2 gündür ha bu gündür ha bu gündür diye ilişki oldu..artık bu akşamda istersem kocam dicek azdı benim hatun

Son düzenleme:

benim 3 yaşında bir oğlum var canım zatenn benim 2. gebeliğim düşük oldu hatta mol gebelik geçirdim....

Bu ayda korunmadım malum günlerin hepsini değerlendirdim.... Geçen ay 23. günde kahverengi lekelenmeler pembemsilerden sonra 26. günü adet olmuştummm.....

Bu ay 23. günü lekesiz 26 günü adetsiz geçirdimm bugün 27. günüm gelen giden yok allah şükür inşallah 9 ay 10 gün kırmızı görmem sen hamişssin dua et bana... Testte aldım ama yapmaya cesaret edemedimmm 29 atlatıyım diye bekliyorumö ama içimde içimi yiyor yanii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…