Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kusura bakma tatlım ama ben eşinin ailesinde daha doğrusu annesinde büyük suc buluyorum, bir anne olarak sikayet ediosun diye sana çekmireceğine oğlunun kulağını bükmesi gerekio oğlum sen napiyosun derdin ne senin diye aranızı bulacağı yerde bide bağırınıyo.

beluscum dr ne zaman gittin iyi yapmışsında ikiz olayını anlamadım
temizlikteydim bi öze geçiversen

cuma bide pazartesi
ikiz olayıda şöle tatlım
benim abilerim ikiz
teyzemin kızları ikiz
öteki teyzem düşük yapmış birzamanalar ikiz
eşimin halasının kızları var ikiz
ühüüüüüüüüüüüüüü korkuyommm

hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun
iki tane birden olsunne olcak
peki senin hastalık ne oldu canım dr sebep olarak ne dedi

Sen bir kadının evliliğinde huzur olsun diye yapması gerekenleri yapmışsın canım sen yüzüne tükürülecek değil övülecek bir eşsin, ama ne yazıkki bazı çok affedrsiniz odun hata öküzler bunun değerini bilmiyolar

bıngooo yumurtlama belırtısı tatlım bugunler sıkı calıs
allah sana sabıur versın tatlım baskada bısey dıyemıyorum.yasayan bılır ıns cıkıs yolu en hayırlı ne ıse o olsun
teşekkür ederim benim adetim 7 gün geçti kese görülürmü doktora gideyim mi sizce bekleyeyim mi ne yapayım bilemedim

gorulur eger 5+... yı gecmısse yanı 6 haftanın ıcındeysen rahat gorulur

canımcıkalrım az ewwel doktorumun hemsıresı aradı doktor bey gorusmek ıstıyor dedı.ıyı ver dedım.dr benı yarın ultrasona bekledıgını kan tahlılını tekrarlamamız lazım.degerın 63 cıkmıs dunkı tahlılde dedı.dun dr a haber vermemıstım.yarın ogleden sonra mutlaka gel 100 un uzerıne cıkmısmı ve ultrasondakı kesenın haftasına uygunmu bı bakalım dedı.dr a daha cok yenı gorebılırmıyız dedım.ewet dedı.ultrasona gore degısır dedı.kafam karıstı 100 un uzerıne cıkmıstır dıye umıd edıyorum.da durduk yere nıye aradı bu adam.tahlılde baska bıseymı gordu acaba cokta soramadım.yarın ogleden sonra mutlaka gel dedı.eger ultrasonla uygun gıdıyorsa gebelık takıplerı ve folıc asıt vıtamın yazıcam dedı.saolsun dr um cok ılgılıdır.cokta ıyı bı doktor.ıcımde kotu bı hıs yok ama sımdı heycanlandım ben pazartesı gıdıcektım ama yarın gorucem sanırım bebısı yada keseyı.bakalım

hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun
iki tane birden olsunne olcak
peki senin hastalık ne oldu canım dr sebep olarak ne dedi

öle demeeeee tabiiki Allahım hayırlısını versin ama RABBİM biliyo ya annem bakacak bebişe 2 dene olursa yapamazlar ondan bende işten ayrılamam ev borcumuz var ondan bacım yoksa olsun tabeeee
kanamaya gelince ilacı bıraktın die dedi ee ben çok oldu dedim
oda öteki ay bakalım olursa yine dedi çünkünüm hormonlarda bişi yokmuş iimiş kendileri :)

iyi ver demiş ya:)))
canım merak etme kötü bişi yoktur. bk kendin diosun tahlillerini gormus cagrıo seni de. sııntı yapma, bize keseyi gorddduuuumm dierek gel:)))))))))

iyi ver demiş ya:)))
canım merak etme kötü bişi yoktur. bk kendin diosun tahlillerini gormus cagrıo seni de. sııntı yapma, bize keseyi gorddduuuumm dierek gel:)))))))))

:)))) ee ne deyım baska ıyı ver dıcem tabı :)))

ewet kotu bısey demedı yarın 2 gun dolacak ya kan verelı tekrarlayıp 100 un uzerıne cıktımı bakıcaz ultrason haftasına uygunmu dedı.ama bence hersey yolunda gıbı doguyor ıcıme.ona gorede folıc asıt ve vıtamın takvıyesıne baslıcammısım

kuzum bat tarihin ne zaman peki hangi tarihi bekliyoruz...

hahahaha bak ben neler yapacam onlara sen merak etme

tatlım bat 8...bakalım bus efr tuttumu:)aslında 30 kadar devam bugun 27.gun nette cogu 26 yumurtlama tarıhım demıs ama hıc akıntım yoktu dun de bugunde ama bır kac gun oncede yumurtladıysam degerledırdım gerı kalmadım:)ya yumurtladım ya yumurtlayacagım hala bakalım ama bana kalırsa yumurtladım gıbı sogan suyuda kullanıyoruz ya akıntılar bır garıp oldu ben artık anlamıyorum sankı gecen ayları anladım da ne oldu:)nasıp kısmet bakalımm senın bat ne zman??

ınss bu ay olucak bebeısın kuzjum

:)))))))))) acıktımmm
havuş yiyorum bende diyete başladım...

ben sen devam et daha erken paydos etmişsin...

ınss bu ay olucak bebeısın kuzjum

ıns tatlım ya bılmıyorum ama bu ay bıraz umutluyum...daaha yenı yumurtlama haftasından cıktık aslında ama:)sogan kurunu ıkı ay kullandım yanı bu ayla beraber e folıc asıtede bır ay oldu yumurtlama gununude tam kestıremesemde 20.gunde basldım ondan oncede bır kac kez olmustu calısmam:)aman bılmemkı su spermler bır yerını bulsun artık...:)

Benim batım şöyle diyeyim şubatın 4 ünde regl oldum 28 günde bir adet oluyorum normalde bu ay 2 si gibi gelmesi gerekiyor ama ben 4 diyorum ...

Benim batım şöyle diyeyim şubatın 4 ünde regl oldum 28 günde bir adet oluyorum normalde bu ay 2 si gibi gelmesi gerekiyor ama ben 4 diyorum ...
mart ayı bızlere ugur getırdı ee tabı koca ayda haklı herkesı sıgdıramadı o yuzden gerı kalanlarıda nısana emanet ettı.nısanda sızlere ugurlu gelecek sızler sapı sapır dokuluceksınız hurrem sultan gıbı gebeeem dıye :)))

ıste onemlı olanda bu sneın umutlu ve pozıtıf olmabn ben bu ay yumurta takıbınde umutluydum cok.en onemlı sey psıkolojı

kızlaaar bugün doktora gittim ben de bi sıkıntı var mı die öle rutin bi kontrol için. ultrasonla baktı kist mist bişey yok herşey normal die, ama akıntım var böle sölemesi ayıp peynir kıvamında geçen ay yoktu bu ay oldu ,fitil verdi . acaba bu akıntı yani bebek işine engel olur mu?
neyse bana dua edin , hayırlısı ne dielim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…