- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.201
ayyy ailesinde kalıyor,evde bide yeni gelin var yaa..düşüncesiz bunlar..o kıza acıyorum valla..
kayınvalidemleri hiç sorma canım,2hafta önce babasıyla konuşmuştum durum böyle diye..arkadan anası bi çemkirdi..
ayy yok böyle bişey...nasıl seviyesiz bir insanmış,resmen tiksindim böyle bir kadının oğluyla olmaktan..
neyse akşama anlattım annene tek kelime bile etmeden annen koptu dedim..
sana bağırmaya hakkı yok dedi..sadece bukadar..
hakkımı savunmayacakmısın dedim..okadar bağırışı çağırışı yutayım mı dedim?cvp yok..
ben annene cvp verirsem çok kötü olur dedim,neyse aramadım o kadını,okadar seviyesizleşemicem..
annede olsa haddini bilsin,elinkızına nasıl bağırır öyle yaa..oğlunu şikayet etmeme bozulmuş..
maşallah diyelim nazar değmesin tatlım.....
ben söyleyeyimde ona göre yaniiiiiii.....
beluscum dr ne zaman gittin iyi yapmışsında ikiz olayını anlamadım
temizlikteydim bi öze geçiversen
cuma bide pazartesi
ikiz olayıda şöle tatlım
benim abilerim ikiz
teyzemin kızları ikiz
öteki teyzem düşük yapmış birzamanalar ikiz
eşimin halasının kızları var ikiz
ühüüüüüüüüüüüüüü korkuyommm
sakin ol özlemcim..arkadaşın hepsini hakediyor..ona nasıl muameleler ettiğimi görseniz yüzüme tükürürsünüz..
her kavgada altın tepsilerle sundum kendimi..karı koca arasında gurur olmaz dedim..
nasıl olmaz yaa?bal gibi olur..zamanında sürtmedim burnunu..aşk evliliği yaptım ben..kıyamadım onu üzmeye..
ama o beni evde tek başıma bıraktığı yetmezmiş gibi ailesine karşıda koruyamıyor..
yazıklar olsun diyorum tek.
bıngooo yumurtlama belırtısı tatlım bugunler sıkı calıshanımlar bişey sormak istiyorum beni duyan varmı tecrubelerinize ihtiyacım var :44:
akıntım olmadığını söylemiştim evet akmıyor ama afedersiniz dün parmağımı biraz içeriye girdirip baktım evet elime gelen sıvı şeffaf ve uzadıkca kopmayan cinstendi bu yumurtlama olduğunun belirtisi mi yoksa baya baya akmalı mı löp löp her zaman ki gibi?
allah sana sabıur versın tatlım baskada bısey dıyemıyorum.yasayan bılır ıns cıkıs yolu en hayırlı ne ıse o olsunçocuktan başka kozu yokki ..
evlendiğimiz ilk sene çocuk konusunda konuşmazdık(anası babası erken diyordu-borç ödüyorsunuz)
bunu kullanamadı tabi..ama afedersiniz yatak odasını kullandı..gel olum yatak diyorum,offf yorgunum,yok film izliyorum
sonra adıma doyumsuz taktı...28yaşına kadar evliliği beklemişim..doyumsuz olsam merak etme senden öncede doyardım..
sonra o istemeden bende adım atmadım,napayım içimdeki ateşi resmen cosss diye söndürdüm,onun gibi yaşamaya adapte oldum
bu seferde bebeğimiz olmayınca artık dayanamadım...
tüm tahlillerimiz temiz ama çocuk gelmiyor,nasıl gelecek ayda 1-2 ile..
kızlar sağouln destepğiniz için..
ben sigaraya da başladım...gidip bi sagara içmem lazım..
babamın kazası sonra bu adam,kaynanam..azııcık beynimiz çalışıyor diye herşeyeee katlanacağımı sanıyorlar..
dayanamıyorumm....kendinize iyi bakın
teşekkür ederim benim adetim 7 gün geçti kese görülürmü doktora gideyim mi sizce bekleyeyim mi ne yapayım bilemedim
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun
iki tane birden olsunne olcak
peki senin hastalık ne oldu canım dr sebep olarak ne dedi
bıngooo yumurtlama belırtısı tatlım bugunler sıkı calıs
inşallah ya sağol çalışıyorum zaten
canımcıkalrım az ewwel doktorumun hemsıresı aradı doktor bey gorusmek ıstıyor dedı.ıyı ver dedım.dr benı yarın ultrasona bekledıgını kan tahlılını tekrarlamamız lazım.degerın 63 cıkmıs dunkı tahlılde dedı.dun dr a haber vermemıstım.yarın ogleden sonra mutlaka gel 100 un uzerıne cıkmısmı ve ultrasondakı kesenın haftasına uygunmu bı bakalım dedı.dr a daha cok yenı gorebılırmıyız dedım.ewet dedı.ultrasona gore degısır dedı.kafam karıstı 100 un uzerıne cıkmıstır dıye umıd edıyorum.da durduk yere nıye aradı bu adam.tahlılde baska bıseymı gordu acaba cokta soramadım.yarın ogleden sonra mutlaka gel dedı.eger ultrasonla uygun gıdıyorsa gebelık takıplerı ve folıc asıt vıtamın yazıcam dedı.saolsun dr um cok ılgılıdır.cokta ıyı bı doktor.ıcımde kotu bı hıs yok ama sımdı heycanlandım ben pazartesı gıdıcektım ama yarın gorucem sanırım bebısı yada keseyı.bakalım
iyi ver demiş ya:)))
canım merak etme kötü bişi yoktur. bk kendin diosun tahlillerini gormus cagrıo seni de. sııntı yapma, bize keseyi gorddduuuumm dierek gel:)))))))))
kuzum bat tarihin ne zaman peki hangi tarihi bekliyoruz...
hahahaha bak ben neler yapacam onlara sen merak etme
tatlım bat 8...bakalım bus efr tuttumu:)aslında 30 kadar devam bugun 27.gun nette cogu 26 yumurtlama tarıhım demıs ama hıc akıntım yoktu dun de bugunde ama bır kac gun oncede yumurtladıysam degerledırdım gerı kalmadım:)ya yumurtladım ya yumurtlayacagım hala bakalım ama bana kalırsa yumurtladım gıbı sogan suyuda kullanıyoruz ya akıntılar bır garıp oldu ben artık anlamıyorum sankı gecen ayları anladım da ne oldu:)nasıp kısmet bakalımm senın bat ne zman??
havuş yiyorum bende diyete başladım...:)))))))))) acıktımmm
tatlım bat 8...bakalım bus efr tuttumu:)aslında 30 kadar devam bugun 27.gun nette cogu 26 yumurtlama tarıhım demıs ama hıc akıntım yoktu dun de bugunde ama bır kac gun oncede yumurtladıysam degerledırdım gerı kalmadım:)ya yumurtladım ya yumurtlayacagım hala bakalım ama bana kalırsa yumurtladım gıbı sogan suyuda kullanıyoruz ya akıntılar bır garıp oldu ben artık anlamıyorum sankı gecen ayları anladım da ne oldu:)nasıp kısmet bakalımm senın bat ne zman??
ınss bu ay olucak bebeısın kuzjum
havuş yiyorum bende diyete başladım...
ben sen devam et daha erken paydos etmişsin...
mart ayı bızlere ugur getırdı ee tabı koca ayda haklı herkesı sıgdıramadı o yuzden gerı kalanlarıda nısana emanet ettı.nısanda sızlere ugurlu gelecek sızler sapı sapır dokuluceksınız hurrem sultan gıbı gebeeem dıye :)))Benim batım şöyle diyeyim şubatın 4 ünde regl oldum 28 günde bir adet oluyorum normalde bu ay 2 si gibi gelmesi gerekiyor ama ben 4 diyorum ...
ıns tatlım ya bılmıyorum ama bu ay bıraz umutluyum...daaha yenı yumurtlama haftasından cıktık aslında ama:)sogan kurunu ıkı ay kullandım yanı bu ayla beraber e folıc asıtede bır ay oldu yumurtlama gununude tam kestıremesemde 20.gunde basldım ondan oncede bır kac kez olmustu calısmam:)aman bılmemkı su spermler bır yerını bulsun artık...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?