Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet oyle tatlım bende ıcıyorum sımdı benım mart ayında sogan kurunun etkısı olurmu sence yoksa nısan ayında mı etksını gostereck bu sogan suyu walla bugun 5.gunum kullanıyorum suyu ama nedense bugun mıgdem bulandı ıcmedım aslında tadı cok kotu degıl aslında ama sık sık ıctıgıme mı artık mıgdem bulantısı yaptı..

:))sende de sımdıden hazırlan ozaman tatlım cok da uzamaz ya bende dugun var haızranda hamıle falan kalırsam boyatam dusuncesınden gıdeyım dedım ama sızlerı bırakamıyorum kı:))

Evet bu tsh etkiliyormuş galiba, öyle yazanlar var daha doğrusu ama benim net bilgim yok.. ee baya yoğun bir doktor dönemi geçirmişsin desene.. geçmiş olsun tatlım ama iyi de olmuş, sorunları görüp çözmüşsün.. inşallah tez zamanda bebişini de alırsın kucağına:)

Son düzenleme:

Valla versin arkadaşım:)) Alışveriş olayını yine türkiyeden çözecek gibiyim, zira burda saçma sapan şeyleri çok pahalı satıyorlar:) ucuzluk zamanlarına denk gelirse ama iyi şeyler var.. Sen merak etme ben, ilk ay tüm alışeriş noktalarını ve rotalarını keşfettim, türk gıdası satan sahibi türk olan market de buldum.. Saçımı zaten kendim boyarım yıllardır , ama yine de kuaför lazım, onu daha bulamadım:)))

kusum 11 in de gittim doktora 13 un de sonuçlarımı aldım 24 ün de de adet olmam lazım. aman ne bilim ben canımcım ya. ama ben şimdi kut diye olurum haftaya kırmızılar pancar gibi parlar gözüme merak etmeyin

hayırlısı olsun özlem. bebişler, ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar. buna inan.
onlar, en uygun zamanı biliyorlar :))
şimdi kırmızı görme zamanıysa, kırmızı görücez hepimiz. bebiş gelme zamanıysa bebeiş gelecek zaten... kafaya takmıyoruz, oki doki? :)

ya aman bırak saçlarının görüüntüsü bozuk olsun. allah yavrunu sağlıklı nasip etsin. sonra boyatıp boyatıp gezersin kuzunla kucak kucağa :))

amin tatlım amin çok teşekkür ederim canımcım biraz yoğun geçti ama sonunda normale döndü buna çok sevindim.

benim hic dusmedi ya alla alla.13. gun civarinda yukselmeye basladi. -8 derece sicakta 2 gundur dondurma yiyorum :) o zaman yumurta olustu anlamina geliyor bu. bakalim insallah tutturmusuzdur. tabi bu yontemde 5-6 ay takip ettikten sonra guvenilir oluyor. su an benimki oyle meraktan iste :)

hem de nasıl pahalııı..gerçi gelirlerine orantılarsan normal onlara göre ama ben herşeyi hala türk lirası üzerinden düşündüğümden bana pahalı gelliyor:)) ben şimdi ihtiyaç olunca liste yapıyorum anneme iletiyorum o alıyor oradan, durumu böyle çözüyorum:)) saçlarımda beyaz olsun varsın ben razıyım, bebiş olsun, gelsin sonra efil efil salarım saçlarımı boyatıp dert değil yani:)))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…