akıntı yöntemine göre dediklerin benim için 2 gündür öyle acaba yumurtlama günümmü ki tatlım.
bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.
akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.
yalel ben okurum size de dua ederim bugun. siz de bana okuyun lutfen
bugun baslayabilirsin. 25 gun kullaniliyor. sonra 7 gun ara veriyorsun. sonra tekrar 25 gun. her defasinda taze hazirlamayi unutma. bir arkadasim hic bir sorun yokken 1 sene hamile kalamadi. incir kurunu yaptigi ay hamile kaldi :) Insallah faydasina gorursun sen de
oku lütfen 9 ay, çok teşekkür ederim şimdiden. allah razı olsun senden arkadaşım.
ay şimdi kydum ocağa incirlerle suyu, kaynatıyorum.
hadi bakalım belki vesile olur :)
her şey allahtan, hayırlı zamanlara denk gelir inşallah hepimizin bebişleri.. mübarek günün hürmetine, inşallah herkesin içinden geçenler gerçekleşir.
kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..
çok teşekkürler gülden. allah razı olsun senden de.
allah önce kendin için, sonra bizler ve diğerleri için... tüm yaptığın dualarını kabul etsin arkadaşım.