• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzenim, yeni evliyken doğum kontrol hapı kullandı. 1 sene sonra bıraktı. adet düzensizliği oldu. 2-3 ayda bir regl oluyordu sürekli. ilaçlar falan kullandı. o arada kist oluştu. 2 sene böyle uğraştı bu işlerle. sorunları çözmeye çalışırken, nasıl olduysa hamile kaldı. henüz çalışmalara başlamamışlardı. ama düzensiz olduğu için, yumurtlama gününü bilemedi heralde, korunamamış oldu, hamile kalmıştı.
düzensizlik hamişlik için çok engel bi durum değil sanırım yani.

ben işyerimden izin alamama konusu sebebiyle, her izin isteme zmanımda saçma sapan suratlarla karşılaşmak sebebiyle.. işten ayrılmıştım zamanında. sonra kendi işimi kurmuştum, sıfır sermayeyle...
kötü patron, insanı iş sahibi yapıyor :)) iyiki kötüymüş, yoksa ben hala debeleniyor olurdum kendileriyle izin almak konusunda.

sen de ihmal etme kendini. bırak, iş-güç her zaman toparlanır, sağlık geri gelmiyor, telafisi zor oluyor.

benim yıllık iznim bile yokki tatlım özele gideyim desem bi pazar günü iznim var oda doktora gitmem için benim ihtiyacım olan gün değil. o yüzden sıkıntı oluyo bide hadi izin aldım gittim bu seferde gidiş dönüş bi çaresizlik iş yeri şehir dışında oldugundan eşimin götürüp getirmesi gerekiyo ama her zaman müsait olunmuyoki biz bide aynı yerde çalışıyoruz.

aa cidden mi yıllık iznin yok. nerde calısıodun sen?

sağol canım ..
ben 1 2 yedim ama bilemedimde oyüzden sordum..
neyse biz en iyisi 3 falan yiyelim bide ploraktin yükseltiyomuşya oyüzden korktum..
çünkü ben bilmiyorum ploraktinimi..

bu saracoglunun kuru. Yarım litre kaynayan icme suyuna 8-9 kuru inciri atip 15 dk agzi kapali kaynetiyorsun. Ilidiktan sonra suzup 3e veya 2ye bölerek öğünlerden 15dk önce aç karnına içiyorsun.

bu saracoglunun kuru. Yarım litre kaynayan icme suyuna 8-9 kuru inciri atip 15 dk agzi kapali kaynetiyorsun. Ilidiktan sonra suzup 3e veya 2ye bölerek öğünlerden 15dk önce aç karnına içiyorsun.

buna, ne zaman başlanıyor 9 ay?

ben bugün regl günümün sonundayım. yarın mı başlıyım acaba? bugün mü? sonra mı?

hayırlısı olsun özlem. bebişler, ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar. buna inan.
onlar, en uygun zamanı biliyorlar :))
şimdi kırmızı görme zamanıysa, kırmızı görücez hepimiz. bebiş gelme zamanıysa bebeiş gelecek zaten... kafaya takmıyoruz, oki doki? :)

ya aman bırak saçlarının görüüntüsü bozuk olsun. allah yavrunu sağlıklı nasip etsin. sonra boyatıp boyatıp gezersin kuzunla kucak kucağa :))

aynen öyle valla :)))
her işte bu böyle..
nerde varsa şöyle, ''saldım çayıra - mevlam kayıra'' mantığında insanlar.. onların işi hep rast gider.
nerde varsa benim gibi, ''didik didik didikleyen, ince eleyip sık dokuyan'' tip.... bizim işlerimiz de hep aksi gider.
allah dağına göre mi kış veriyor.. nedir bilemedim :))

ben o ateş ölçme yöntemine hiç güvenmiyorum 9ay, doktorum da aynı şeyi smylüyor. her bünyenin ateşi farklıdır, her bünyede mekanizmalar farklı çalışır, o ateşin çıkması/düşmesi gerçekleşmeyebilir..
bence en kesin takip yöntemi, akıntı kontrolü. akıntın uzayan kıvamdaysa, o gün tamamdır.

akıntı yöntemine göre dediklerin benim için 2 gündür öyle acaba yumurtlama günümmü ki tatlım.

Son düzenleme:
HAyırlı cumalar hepimize kızlar.
imkanı olan arkadaşlar.... kırmızıları şu anda olmayanlar, eline ayağına dolanan birileri olmayanlar.. işi gücü olmayanlar..... mümkünse bizler için de dua edebilirler mi bugün?
2 yasin okuyuverin nolursunuz... kaç haftadır okuyamadım, bu haftayı da kaçırdım... :(

yalel ben okurum size de dua ederim bugun. siz de bana okuyun lutfen

kuzenim, yeni evliyken doğum kontrol hapı kullandı. 1 sene sonra bıraktı. adet düzensizliği oldu. 2-3 ayda bir regl oluyordu sürekli. ilaçlar falan kullandı. o arada kist oluştu. 2 sene böyle uğraştı bu işlerle. sorunları çözmeye çalışırken, nasıl olduysa hamile kaldı. henüz çalışmalara başlamamışlardı. ama düzensiz olduğu için, yumurtlama gününü bilemedi heralde, korunamamış oldu, hamile kalmıştı.
düzensizlik hamişlik için çok engel bi durum değil sanırım yani.

aa cidden mi yıllık iznin yok. nerde calısıodun sen?

galeride çalışıyorum tatlım

buna, ne zaman başlanıyor 9 ay?

ben bugün regl günümün sonundayım. yarın mı başlıyım acaba? bugün mü? sonra mı?

bugun baslayabilirsin. 25 gun kullaniliyor. sonra 7 gun ara veriyorsun. sonra tekrar 25 gun. her defasinda taze hazirlamayi unutma. bir arkadasim hic bir sorun yokken 1 sene hamile kalamadi. incir kurunu yaptigi ay hamile kaldi :) Insallah faydasina gorursun sen de

kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..

ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..

Eksik olma canim. Ben de simdi namaz kilip yasin okuyacagim. Allah insallah hepimizin dularini kabul eder

canım merak etme troid için verdiğin kan tahlili gebelik için aynı değil farklı hormonlardan belli oluyo. sen gönlünü ferah tut. dahiliye zaten kadın doğumla ilgili tahlilleri vermiyo benim bildiğim troid tsh ve t3. t4. hormonuna bakıyo tatlım.

Canim bende dün yasin okudum ve burdakiler geldi aklima hepimiz icin dua ettim insallah rabbim daha fazla bekletmez bizleri

Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah tatlım.. İnşallahi hayırlısıysa hepimizin bu bekleyişi sona erer bu ay arkadaşım..

canım nıe inanmayalım, Allah kabul etsin canım saolasın. Burada hepimiz birbirimizin umutlarını sevinçlerini paylaşıos. Wallahi bende aynı şekilde kendim için ne diliyorsam sizler için de diliyorum. uuuu bir hayaller kuruyorum bir hayaller kuruyorum hepimizle ilgili ki sorma gitsin:)))

canım merak etme troid için verdiğin kan tahlili gebelik için aynı değil farklı hormonlardan belli oluyo. sen gönlünü ferah tut. dahiliye zaten kadın doğumla ilgili tahlilleri vermiyo benim bildiğim troid tsh ve t3. t4. hormonuna bakıyo tatlım.

hayırlısı olsun cnm. tiroidlerim sorunsuz cıktı cok rahatladım. o da engel olabiliomuş gebeliğe cunku

Canim bende dün yasin okudum ve burdakiler geldi aklima hepimiz icin dua ettim insallah rabbim daha fazla bekletmez bizleri

ne güzel ya, hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, üstelik tanımdan.. inşallah bu dualar tutar, güzel haberler alırız..

akıntı yöntemine göre dediklerin benim için 2 gündür öyle acaba yumurtlama günümmü ki tatlım.

bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.

akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.

yalel ben okurum size de dua ederim bugun. siz de bana okuyun lutfen

bugun baslayabilirsin. 25 gun kullaniliyor. sonra 7 gun ara veriyorsun. sonra tekrar 25 gun. her defasinda taze hazirlamayi unutma. bir arkadasim hic bir sorun yokken 1 sene hamile kalamadi. incir kurunu yaptigi ay hamile kaldi :) Insallah faydasina gorursun sen de

oku lütfen 9 ay, çok teşekkür ederim şimdiden. allah razı olsun senden arkadaşım.

ay şimdi kydum ocağa incirlerle suyu, kaynatıyorum.
hadi bakalım belki vesile olur :)
her şey allahtan, hayırlı zamanlara denk gelir inşallah hepimizin bebişleri.. mübarek günün hürmetine, inşallah herkesin içinden geçenler gerçekleşir.

çok teşekkürler gülden. allah razı olsun senden de.
allah önce kendin için, sonra bizler ve diğerleri için... tüm yaptığın dualarını kabul etsin arkadaşım.

eksik olma canim. Ben de simdi namaz kilip yasin okuyacagim. Allah insallah hepimizin dularini kabul eder

allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah tatlım.. Inşallahi hayırlısıysa hepimizin bu bekleyişi sona erer bu ay arkadaşım..

inşallah canım aynen öyle hayırlısıysa olsun..

Back