Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

amin hayatım, ben çok umutluyum mart ayından tüm kızlar adına.. inşallah güzel haberlerle donanacak listemiz...

Aynen, küstah doktorlara tahammülüm yok, hiç kimsede kendini ezdirmesin bence , olmuyor mu kafan uyuşmuyor mu yenisini arayacaksın taa ki doğrusunu bulana kadar.. hele kadın doğumcu yani en mahrem alana giren sorularımızı sorduğumuz insan, kesinlikle pozitif bir bağ kurabilmek lazım.. Bakalım ben burada ne yapacağım, inşallah iyi bir doktor bulurum kısa zamanda yoksa finlandiya sokaklarını elimde sözlük arşınlamam lazım:)))))

anlıyorum canım allah yardımcın olsun çok zor gerçekten en azından annane olsaydı senin için çokdaha rahat olurdu arada1 uyuya bilirdin tek başına çocuk büyütmek gerçektençokzor..
bu arada bana doktorunun soyadınıda yazarmısın ayşe..
demiştin sanıyorum
artık burdan memnun kalmazsam bana istanbul yolu görünecekte oyüzden yani canım..

farketmez tatlım markası, vitamin neticede ama ben folic plus kullandım içinde başka vitaminlerde var kombine olsun diye:)

sağol canım teşekkür ederim ayaklarıma çok dikkat ederim aslında ama inş başka bişey değildir.

rica ederim tatlım, bu arada 45 gün mü adet döngün? doktora hiç gittin mi bi de tatlım? 45 gün uzun bir zaman çünkü..

Aaaa canlarıımmm sormayı unuttum tatlılarım hazır bu aya kalkışmışken hamilelik için yaptığınız özel şeyler var mı ben soğan kürü uygulamıştım 2. Ay hamile kalmıştım yine başlamayı düşünüyorum inşallah yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş hadi bakalım hepimize kolay gelsin:)adete 15 gün varken başlanıyor bu arada kızlar bildiğime göre... Aç karna günde iki kez:)

adet düzensizliğim hep vardı zaten canım evlenmeden doktora gittim doğum kontrol hapı verdi ben onu kullanmak istemedim. 1-2 ay önce tekrar gittim oda adet düzensizliği için ilaç verdi tatlım. ama yeni evlendiğimde 35 günde geliyodu şu 4-5 ayda yine 45 gün oldu tatlım.

folik asitin markası çok önemli değil. ama ben solgar kullanıyorum, folacin diye bişey. beslenme destek ürünü yani. ilaç kullanmak istemediğim için.
doktorlar elbette folibol falan veriyorlar, sigorta karşılasın diye genelde.

benim doktorum teee 3 sene evvel solgar tavsiye etmişti. şimdi de aldım dün, başlıyorum bugün.

hamile olunca da boyatabilirsin aslında. organik boya kullanman yeterli.
ben de kızıma hamileyken çok kötü görünüyordum, dipleri çıktı koyu kahverengi, altları sarılı marılı bişeyler.. berbattım. 5 aylıkken doktorum boyatabileceğimi söylemişti. ilk 4 ay kullanılmıyor. 5. aydan sonra organik boya kullanabilirsin.

ama şimdi, kendi rengim. kestirdim geçen sene, bitti boyalı kısımlar tamamen. kendi rengimdeyim. birkaç sene de böyle kalıcam nasipse.
ama dökülme için, turp kürü yapıcam saçlarıma bugünlerde bakalım bi müsait zamanda.

hehehe, bu durumda, martta sürekli bi hamiş haberi alıcaz heralde...
ooohhh gel mart gel... bütün göbüşler bebiş bekliyor... getir bebeişlerimizi göbüşlerimize..... gel mart geeelllll :)))

ahahahahah mart şarkısı yapalım:) güfte hazır baksana:))

doğru diyosun bizde bebiş istiyoruz ama bakalım bebişimiz olunca da bi bayılamıyoruz bile deriz artık

şu an kullanıyor musun peki o ilacı? doktor gittiğinde baktı mı bi de yumurtlamana, eğer herşey yolunda dediyse takma kafana bekle, akıntın da yumurtlamadan olabilir..

kızlar benim adetime tam 1 hafta var. geceden başladı belirtileri, inceden sızılar((

adet belirtileri ile hamiş belirtileri çok benzer, inşallah hamişsindir gelmez kırmızılar:)

hiç sanmıorum banuş yaa( daha cumartesi gunu tiroid kontrolu için kan verdim pzartesi aldım sonuçları. olsaydı cıkmazmıydı orda

bak bu saç boyama konusunu anlattığın çok iyi oldu ben de bunu merak ediyordum.. benim 20 lerde beyazlar çıkmaya başladı, be demektir ki ilk 4 ay bi kısmı beyaz bi kısmı kahve saçlarla dolaşacağım amaaaan ne harika..:)))

bukonuda eminim aranızda en dertli olanınız benim saçlarımdaki beyazlığı size anlatamam sadece şunu söyliyeyim saçlarımın 4te 3ü beyaz herhalde bu yeterli olur..
oyüzdende mecburen boyatmak zorundayım ve bu beni çok tedirgin ediyo..

hiç sanmıorum banuş yaa( daha cumartesi gunu tiroid kontrolu için kan verdim pzartesi aldım sonuçları. olsaydı cıkmazmıydı orda

iyi de geçen cumartesi daha döllenme yeni olmuş veya olmamış olabilir.. adetime 1 hafta var diyorsun, geçen cumartesi 5 di, 19 gün önceden belli olmaz ki kuzum..:)

yok hayatım en azından bebeğin gelişiminde hayati rol oynayan ilk 3 ay boyatma bence, bandana tak, peruk al çok rahatsızsan ama o ilk evreyi atlat önce.. saçın telafisi olur, diğerinin olmaz çünkü..

allah sana da kolaylık versin banu, zor el memleketinde işini çözmek gerçekten. 2 sene ingilterede kaldım ben, alışana kadar çok zorlanmıştım. gezmeye gitmek ayrı, yaşamak ayrı yurt dışında. allah yardımcın olsun.
sadece doktor da değil, kuaför lazım insana, ne model istediğini anlatmak lazım :)) kıyafet almak lazım, ne model aradığını anlatmak lazım... sedace doktorla bitmiyor ihtiyaçlar.. :) allah verir bi kolaylığını. neyseki eşin finliymiş, işin daha kolay tek başına olmaya göre.

iyi de geçen cumartesi daha döllenme yeni olmuş veya olmamış olabilir.. adetime 1 hafta var diyorsun, geçen cumartesi 5 di, 19 gün önceden belli olmaz ki kuzum..:)

kusum 11 in de gittim doktora 13 un de sonuçlarımı aldım 24 ün de de adet olmam lazım. aman ne bilim ben canımcım ya. ama ben şimdi kut diye olurum haftaya kırmızılar pancar gibi parlar gözüme merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…