- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.121
kızlar nerdeyse martın tüm günlerini doldurduk bu mübarek günde hepiniz için dua ediyorum allah hiç birimizi umutsuzluğa düşürmesin mart ayı uğurlu hayırlı bir ay olsun inşaalah cumamız mübarek olsun
amin hayatım, ben çok umutluyum mart ayından tüm kızlar adına.. inşallah güzel haberlerle donanacak listemiz...
aynen, ben bu yetersiz muamele sebebiyle 4 doktor değiştirmiştim kızımın hamileliğinden evvel. 4 doktor attım başımdan. saçma sapan cevaplar, saçma sapan ters bakışlar... kendilerini ne sandıklarını anlayamadığım doktorları değiştirdim hep.
sonunda ayşe doktorumu bulmuştum. bi de benim riskli gebelik durumum vardı hep, o sebeple de çok ince eleyip sık dokumuştum.
allaha çok şükür, ayşe doktorumla karşılaştım. nereye gitsem, onu değiştirmem.
şimdi çok uzağız mesela, eski evimize yakındı ama, yine teeeee 40 dakika yol gidip yine ayşe doktoruma danışıyorum her şeyi. zırt pırt arıyorum. telefonda da süper yardımcı oluyor sağolsun.
ümraniye tarafında olan varsa, doktor arıyorsanız, %500 tavsiye ederim.
Aynen, küstah doktorlara tahammülüm yok, hiç kimsede kendini ezdirmesin bence , olmuyor mu kafan uyuşmuyor mu yenisini arayacaksın taa ki doğrusunu bulana kadar.. hele kadın doğumcu yani en mahrem alana giren sorularımızı sorduğumuz insan, kesinlikle pozitif bir bağ kurabilmek lazım.. Bakalım ben burada ne yapacağım, inşallah iyi bir doktor bulurum kısa zamanda yoksa finlandiya sokaklarını elimde sözlük arşınlamam lazım:)))))